Kıyamam gerçekten çok zor şeyler yaşamışsınız
umarım bu kez sıkıntısız ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur :) Az önce diğer arkadaşımıza da yazmıştım, bugünkü kontrolde 37mm gibi bir ölçüm çıktı, hafif kavitasyon görülen bir noktayı baz aldığında da 26mm gibi bir ölçüm. Doktor çok iyi diyor Allaha şükürler olsun, haftaya tekrar bir kontrol edecek. ölçümlere çok takılmamaya karar verdim, hepimizin aklı karıştı bu ölçümlerden. Hep dikkat etmeye çalışıyorum, dinleniyorum, uzanıyorum, eğilip kalkmamaya çalışıyorum. Ben gece yatağa girene kadar bırak uzanmayı koltukta oturamayan biriydim, heyet raporuyla beraber ofise de gidemez oldum tabi, ama en zoru yatıp yuvarlanma ve dışarı çıkamama, kendi işini yapamama kısmı benim için, bakalım oyalanacak bir şeyler bulacağız artık ama havaların güzelleşmesi ve benim gezememem de psikolojimi baya bi hırpaladı tabi :) Kilo konusuna hiç girmiyorum bile :) Tüp bebek tedavisine başlamadan önce bir tartılmıştım 62 kiloydum, bugün kontrolden önce tarttılar, 73 olmuşum
sonu nereye varacak çok merak ediyorum
gerçi ben kendimi o kadar kilo almış gibi de hissetmiyorum bakınca ama offff offff :) :) bu arada benim boyum 1,74 falan senin durumlar nasıl canım peki, kaç kilo aldın?