Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sağolasın canım kimseye yaşatmasın Allâh aynen basit işleri bile yapamamak sinir bozucu ama bebişler için dayanacağız artık ben bazen çorapları bile eşime giydiriyorum iki gündür iyice rezil haldeyim tetanoz aşısı oldum kolum çok fena acıyor koldan da destek alamayınca yattığım yerden yuvarlanarak kalkıyorum resmen bazen ters geliyor aşkoş kalkamadım tut beni diye başlıyorum isyana evde vakit geçirmek zor hakkaten ama kitap oku ya da ne bileyim zevkine göre seni yormayacak hobiler bul ben kitapla idare ediyorum çok kilo almadım şimdilik daha doğrusu ilk üç ayda kusmaktan dört kilo verdim onu da beş olarak geri aldım yaklaşık iki ayda başlangıca göre iyiyim ama bulantı geçer geçmez alma hızım düşündürmüyor değil ve iştahim inanılmaz bi durumda

günaydın hanımlar
ben de dün detaylı ultrasona girdim bebek gayet sağlıklı 400gr ,26 cm dedi dr. İzin almışken sağlık ocağına da gittim tetanoz aşımıda oldum ama şu an kolum çok acıyor.
I Ipek isik cinsiyetimiz kesinleşti erkek bizide listeye ekleyebilirsin. son ana kadar ya kıza dönerse diye umutla bekledim

Hayırlı olsun canım detaylı ultrason ne güzel ya uzun uzun izlemek :) özledim

Seker yüklemesi için 26. Hafta geç mi olur. Ben en son 15 nisan da gittim 20. Haftaydı detaylı ultrason için. Şimdi bu hafta gidemiyorum haftaya gidemiyorum en erken 25 mayısta gidebilirim onda da 26. Haftanın sonu oluyor neredeyse. Geç kalmış mı olurum şeker yükleme için bilemiyorım

Günaydın arkadaşlar dün kontrolden sonra yazamadım buraya başka sebeplerden ötürü neyse doktor ölçüm yaptı 39mm gayet iyi biraz hunileşme var ve plesenta rahim ağzına yakın bi yerde ama ağzı kapatmamış dedi bundan sonra takibe devam dedi 10 gün sonra yine gidicem işte sonra bebeğimi gösterdi onu görünce çıktı aklımdan hunileşme ne diye soracaktım :):) bebek gayet sağlıklı dedi kıpır kıpırdı zaten yerinde durmadı maşallah ona :) ayrıntılı içinde randevu alıcam bi ben kaldım galiba ayrıntılı ya girmeyen biraz daha büyüsün diye bekliyorum 24.haftaya kadar zaman var zaten benden haberler böyle şuanlık çok çok riskli bir durumum yok çok şükür

gözün aydın her şey yolunda gidiyor :) canım bende daha girmedim ayrıntılıya haftaya gireceğim :)

24/28. hafta arasında yapılıyor canım

Canim ben bugun yaptirdim saglik ocagina. Istersen doktorunu arayip sor ne kadar olcude yaptirayim diye ona gore saglik ocaginda yaptirabilirsin. Beni saglik ocaginda takip eden hemsire bugun icin cagirmisti doktorum da yaptir dedi. Az once ac karnina kan verdim. Eczaneden sekerli su alip ictim bir saat sonra da tekrar kan vermeye gidecegim

Cok sewindim iyi olmaniza.Masallah bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…