Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın hamişler, araştırmalarıma göre en iyi göğüs kremi mustela olduğuna karar verdim.burda da bazı arkadaşlar tavsiye ettiler.ama
Mustela Nursing Comfort Balm (Meme başı çatlak kremi) hiç bir sitede bulamadım.bilgisi olan var mı?üretimden mi kaldırdılar acaba?

Kızlar bugün hepinize içimden ayrı ayrı teşekkür etmek geldi, zaten sulugöz birisiyimdir, bugün duygusallık tavan yaptı... hayatımızın en güzel müjdesini aynı anda yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz hep beraber, bir aile gibi olduk burada, zor anlar geçirdik bazen, sıkıntılı günlerimiz, anlarımız da oldu, aramızdan maalesef ayrılan arkadaşlar da oldu, hepsinde çok üzüldük, dualar ettik birbirimiz için... Bunlar çok güzel paylaşımlar ve hepinize teşekkür ediyorum.
Sizleri seviyorum

Bir de ASSELL87 arkadaşımızdan kaç zamandır ses çıkmıyor, merak ettim kendisini.... en son ev taşıyordu, umarım kendisi ve bebişi sağlıklıdır ve her şey yolundadır.

gögüs kremini bilmiyorum fakat ben çatlak kremi ve yağını kullanıyorum hem aşırı pahalı değil hemde çok memnunum

Kızlarr ben anlamadım şimdi ne oluyor 3 gün geriden geliyoduk hafta olarak şimdi 9 olmuş.. Ayrıntılıda bi sıkıntı yok dedi ama bu gerilik nie olur geçermi geçmesi için ne yapılır bişey söylemediler ne olucak şimdi

Bilemedim niye ama kotu dusunme. Farkli muayenelerde farkli dogum tatihleri verebiliyorlar ya onun gibi bir seydir belki. Mesela kendi doktorum bana en son muayenede bebegin kilosu nerdeyse 2 hafta onden geliyor 1 eylule hazirlikli ol doguma dedi. Dun ayrintili ultrasonda uzerinden 2 hafta gecmis olmasına ragmen dr ayni grami soyledi ve dogum tarihi olarak 9 eylulu fln tahmin etti. Bebegin organlarinda
Sagliginda bir sey yok ya sonucta onmli olan o. Doktor soylerdi zaten aksi takdirde herhalde kafaya takma

Hep aynı doktora gidiyorum oda şaşırdı ama sakin kalmamı söyledi problem gözükmüyor dedi ama gelde sen bunu anne yüregine anlat herhangi bi ekstra igne ilaç vermedi böyle olan arkadaşlar varmı ki

merhaba herkse.. cok guzel haberlerin gelmeye devam ettigi bir gun olsun insallah..

cok sevindim herseyn yolunda olmasina.. masallah kuzuna :)

Günayydııııın kızlarrrr gününüz güzell neşenizz bollll olsun bizim ayrıntılımız var dua edin bizee güzel haberlerle dönelim inşallahhhhh

guzel haberlerle gelin canim siz de insallah..

bu beraberlik kolay unutulmuyor. hele ilk bebegini bekleyenlerde uzun soluklu arkadasliklara donusuyor. 4,5 yil oldu hala oglumun dogum grubunda gayet aktifiz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…