Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
gayet ıyıydı canım en pahalı tulum 30 tl idi . bir çok seyı aldım cnaım keısnlıkle tavsıye ederım
Ben carters lari sormustum aslinda spesifik olarak, netteki satis fiyatindan ucuz mu?
Eminonu yoksa genel olarak cok uygun oluyor, o markada da fark ediyor mu acaba diye merak ettim.

Canım yazından anladığım kadarıyla çok panik olmuşsun o kadar korkulcak bisey yok benim bebisimde önden gidiyor hemde 8 haftalıkken başladı bu durum 13 Eylul dendi ilk dogum tarihi icin bende ilk endiselenmistim nasıl olur falan diye doktorumla oturup konuştum bazı bebeklerde ileri gelişim ya da yavaştan gelişim görülebilirmis bu normalmis ayrintilida birsey cikmadiysa bir problem gorunmuyor demek icini ferah tut bir de ultrason fark ediyor bunu da ayrıntılı ya girince farkettim benim kendi doktorumda 7 Eylül doğum tarihi ama ayrıntılı ultrasonda 4 Eylül çıktı.

Kotu dusunmemeye calis canim. Doktor bir sikinti olsaydi soylerdi. Benim de iki ayri ulkede 3 farkli doktorum oldu ve hepsi baska tarihler verdi. 3 Eylul' den 12 Eylul' e, daha sonra 9 Eylul' e geriledi. En son kontrolde buradaki doktor 12 Eylul tekrar dedi ama ben Turkiye' deki doktorum ve buradaki perinatologum 9 dedigi icin ona fixledim. Kafa karisiyor ama bebis iyiyse, hareketleri yerindeyse, gobisin de gunden gune buyuyorsa sikinti yoktur canim.

Kızlar bebeğinizin tekmelerini nerde hissediyorsunuz?
Benim cok degisken ya camasir makinesi gibi devir atiyor icerde. En son gobek deligimin hemen altinda sag tarafta hissettim, hatta oyle bir gecirdi ki videoya aldim esime gostermek icin. Karnimin sag tarafi kalkip iniyordu.

Tatlımm benim ilerde degill geride dogum 21 eylül derdi şimdi 3o dedii

Ben carters lari sormustum aslinda spesifik olarak, netteki satis fiyatindan ucuz mu?
Eminonu yoksa genel olarak cok uygun oluyor, o markada da fark ediyor mu acaba diye merak ettim.
Cok pahali carters' lar yahu. Tamam cok sirineler de 5 tane citcitli badiye 90 tl istiyor. Ben burada 6 tanesini 18 tl ye aldim. %100 cotton oldugu surece farklari ne anlamadim. Yikaninca mi cekiyorlar, atlet yahu bu.

cnmmm merak ettigin icin tesekkur ederim ...cok sukur bende bebekte iyiyiz evime yerlestim miss gibi oldu rahatim int paketim bitti yeni eve daha baglatamadik uzak kaldim malesef siteden bebek firlama maşallah surekli hareket halinde

Tatlımm benim ilerde degill geride dogum 21 eylül derdi şimdi 3o dedii
Tamam canım fark eden bir şey olmuyormus bazı bebekler nazlı olabiliyormuş bazıları sabırsız oluyormuş ceviz ve sebzeye ağırlık ver canım kadınlar kulübünde de böyle bir konu açılmış hatta gönlünü ferah tut

doktor bi sıkıntı yok dediyse boşuna üzme kendini ben araştırdığım kadarıyla her gün 1 kaşık zeytinyağı bebek gelişimi için çok faydalıymış aklında bulunsun canım

Cok pahali carters' lar yahu. Tamam cok sirineler de 5 tane citcitli badiye 90 tl istiyor. Ben burada 6 tanesini 18 tl ye aldim. %100 cotton oldugu surece farklari ne anlamadim. Yikaninca mi cekiyorlar, atlet yahu bu.
Tek farklari sirinelikleri :)) yoksa tabi ki hepsi pamuk iste, kalitede fark olsa da o fiyat o farki yansitmaz yani. Ben zaten badi tarzi seylerini almaktan yana degilim de dis kiyafet bakiyorum daha cok. Icine giycegi badi gozukmeyecek bile o kadar para vermeye gerek yok :))

cnmmm merak ettigin icin tesekkur ederim ...cok sukur bende bebekte iyiyiz evime yerlestim miss gibi oldu rahatim int paketim bitti yeni eve daha baglatamadik uzak kaldim malesef siteden bebek firlama maşallah surekli hareket halinde
Ohh çok şükür, biran korkmadım desem yalan olur, çok sevindim canım güzel haberine güle güle oturun yeni evinizde, bebişlerinizle mis gibi güzel hatıralar biriktirin her köşesinde , öperim sizi

Arkadaşlar kalçasi ağrıyan var mı ? Gecede oldu hatta uykumdan uyandırdı yürüyünce hafifliyor sadece
Daha önce de yazmışımdır, 14. haftadan beri sağ kalçam çok ağrıyor benim, yürüyünce de geçiyor, doktoruma da ne zaman söylesem, "o kadar olacak deyip alttan alttan sırıtıyor" sanırım biraz naz yaptığımı düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…