- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Cok pahali carters' lar yahu. Tamam cok sirineler de 5 tane citcitli badiye 90 tl istiyor. Ben burada 6 tanesini 18 tl ye aldim.%100 cotton oldugu surece farklari ne anlamadim. Yikaninca mi cekiyorlar, atlet yahu bu.
Normal mi yani bu ağrı doktora gitmeme de 3 hafta varDaha önce de yazmışımdır, 14. haftadan beri sağ kalçam çok ağrıyor benim, yürüyünce de geçiyor, doktoruma da ne zaman söylesem, "o kadar olacak deyip alttan alttan sırıtıyor" sanırım biraz naz yaptığımı düşünüyor
Ben ilaç kullanmakta istemiyorum zaten kan ilacı 2 defa vitamin ilacı bir de balık yağı iciyorum bazen hiç içmemek geliyor içimdenBelden kalçaya vuruyor benimde. Magnorm verdi dr baya iyi geldi ağrılarıma.
Beni de haberdar et he geldigimde birlikte de cikariz. Ayilip bayilarak bir sekilde.Uzun giyecek olsalar tamamda max süreç 1 ay
Haziran gelsin alışverişe çıkayım, o paraya kemeraltındaki bütün badileri toplarım ben
Yediklerinden olabilir mi? Carpinti icin dinlen bir de cikolata yiyorsan kes, bende en etkili yontem o oldu.Kızlar sürekli şeker ölçümleyen var mı aranızda? Bugün 150-130 arası hiç düşmüyorsağlık ocağını aradım cuma günü şeker yüklemesi yapılacak. Bu kadar düşük seyrederken (60-80 arası) 2 gündür çok yüksek nasıl olur anlamıyorum. Aşırı halsizim ve çarpıntım var.
Ooh tam şenlik. Ben vitamin kullanmıyorum. Sadece kan ilacı ve magnezyum verdi dr. Biraz tombiş bir insan olduğum için değerler normal çıkıyor her ay. O yüzden vitamin vermedi. Ama maltofer kasılma vs gibi durumlarıda engelleyen bir ilaç. Yinede konuş dr ile. Sandoz gibi suda eritip içiyorum.Ben ilaç kullanmakta istemiyorum zaten kan ilacı 2 defa vitamin ilacı bir de balık yağı iciyorum bazen hiç içmemek geliyor içimden
Beni de haberdar et he geldigimde birlikte de cikariz. Ayilip bayilarak bir sekilde.
Yediklerinden olabilir mi? Carpinti icin dinlen bir de cikolata yiyorsan kes, bende en etkili yontem o oldu.Bir de sekerim cikti diye kafaya da takmis olabilirsin. Yuklemeyi yaptirinca icin rahatlar.
Ooh tam şenlik. Ben vitamin kullanmıyorum. Sadece kan ilacı ve magnezyum verdi dr. Biraz tombiş bir insan olduğum için değerler normal çıkıyor her ay. O yüzden vitamin vermedi. Ama maltofer kasılma vs gibi durumlarıda engelleyen bir ilaç. Yinede konuş dr ile. Sandoz gibi suda eritip içiyorum.
Tepemize klima takalım bence
Ben önden yerleri bulurum sonra gider gezeriz
Yok be kuzum. Ne çikolata ne başka birşey. Tatlıdan nefret ediyorum kendimi bildim bileli. Yeme içmemde çok düzgün. İşte bu insülin direnci zıkkımı saolsun. Zaten korkutuyordu beni
Dr aradım yükleme yaptırma tehlikeye sokabilir, açlık ve tokluk baktır düzeyine göre dahiliyeye yönlendirirler muhtemelen insülin başlanır dedi
Asabım bozuldu[/QUOTE
Şekerin inşallah normale döner canım pepino meyvesi şekeri dusuruyor bulabilersen yemeni tavsiye ederim.Ooh tam şenlik. Ben vitamin kullanmıyorum. Sadece kan ilacı ve magnezyum verdi dr. Biraz tombiş bir insan olduğum için değerler normal çıkıyor her ay. O yüzden vitamin vermedi. Ama maltofer kasılma vs gibi durumlarıda engelleyen bir ilaç. Yinede konuş dr ile. Sandoz gibi suda eritip içiyorum.
Yok be kuzum. Ne çikolata ne başka birşey. Tatlıdan nefret ediyorum kendimi bildim bileli. Yeme içmemde çok düzgün. İşte bu insülin direnci zıkkımı saolsun. Zaten korkutuyordu beni
Dr aradım yükleme yaptırma tehlikeye sokabilir, açlık ve tokluk baktır düzeyine göre dahiliyeye yönlendirirler muhtemelen insülin başlanır dedi
Asabım bozuldu
Evet bana da magnorm verdi ama 2-3 günde bir iç dedi, o yüzden belki de uzun süre oturup kalkınca yine oluyor ağrım.Belden kalçaya vuruyor benimde. Magnorm verdi dr baya iyi geldi ağrılarıma.
Tatlımm benim ilerde degillgeride dogum 21 eylül derdi şimdi 3o dedii
Bizim doktorumuz oldukça normal karşılıyor, alttan çekmeler, gerilmeler normal, kas krampları, ağrıları normal, koku, kaşıntı vs yoksa akıntı normal.... yani bunlar olacak bu süreçte , gayet doğal diyor.Normal mi yani bu ağrı doktora gitmeme de 3 hafta var
Doktor kan değerlerime bakıyor aylık olarak, gayet iyi dedi, ne kan ilacı, ne omega ikisini de içmiyorum ben, sadece decavit tablet ve devit 3 oral damla içiyorum, açıkçası balık da tüketemiyorum öyle düzenli olarak , müthiş şekilde meyve yerim, bilimum da yoğurt, süt ve peynir çeşitleri tüketirim, yumurta alerjimden ötürü yumurta da yiyemiyorum, içim de hiç rahat değil bebeğime iyi bakamıyor muyum evhamı şimdiden başladı bile ama sanırım o vitaminlere de muhtaç oluyoruz çoğu kez.Ben ilaç kullanmakta istemiyorum zaten kan ilacı 2 defa vitamin ilacı bir de balık yağı iciyorum bazen hiç içmemek geliyor içimden
Bozma moralini güzel anne, testleri bir yaptır bakalım, sonuçta çaresi olan bir durumOoh tam şenlik. Ben vitamin kullanmıyorum. Sadece kan ilacı ve magnezyum verdi dr. Biraz tombiş bir insan olduğum için değerler normal çıkıyor her ay. O yüzden vitamin vermedi. Ama maltofer kasılma vs gibi durumlarıda engelleyen bir ilaç. Yinede konuş dr ile. Sandoz gibi suda eritip içiyorum.
Asabım bozuldu
Bence de en sağlıklı o şekilde olur. Ben de burada yaptıracaktım doktor aile geçmişimi sordu, yok dedim. Tamam o zaman gerek yok dedi. Varsa da artık geçmiş olsun.Ooh tam şenlik. Ben vitamin kullanmıyorum. Sadece kan ilacı ve magnezyum verdi dr. Biraz tombiş bir insan olduğum için değerler normal çıkıyor her ay. O yüzden vitamin vermedi. Ama maltofer kasılma vs gibi durumlarıda engelleyen bir ilaç. Yinede konuş dr ile. Sandoz gibi suda eritip içiyorum.
Asabım bozuldu
Bana doktorum hiç balık tüketemiyorum diye omega başladıDoktor kan değerlerime bakıyor aylık olarak, gayet iyi dedi, ne kan ilacı, ne omega ikisini de içmiyorum ben, sadece decavit tablet ve devit 3 oral damla içiyorum, açıkçası balık da tüketemiyorum öyle düzenli olarak , müthiş şekilde meyve yerim, bilimum da yoğurt, süt ve peynir çeşitleri tüketirim, yumurta alerjimden ötürü yumurta da yiyemiyorum, içim de hiç rahat değil bebeğime iyi bakamıyor muyum evhamı şimdiden başladı bile ama sanırım o vitaminlere de muhtaç oluyoruz çoğu kez.
Kızlar sizlerde hangi değere istinaden omega desteği başlandı, rutin bir kullanım mı, yoksa ihtiyaç mı duyuldu takibinizde.
Doktor kan değerlerime bakıyor aylık olarak, gayet iyi dedi, ne kan ilacı, ne omega ikisini de içmiyorum ben, sadece decavit tablet ve devit 3 oral damla içiyorum, açıkçası balık da tüketemiyorum öyle düzenli olarak , müthiş şekilde meyve yerim, bilimum da yoğurt, süt ve peynir çeşitleri tüketirim, yumurta alerjimden ötürü yumurta da yiyemiyorum, içim de hiç rahat değil bebeğime iyi bakamıyor muyum evhamı şimdiden başladı bile ama sanırım o vitaminlere de muhtaç oluyoruz çoğu kez.
Kızlar sizlerde hangi değere istinaden omega desteği başlandı, rutin bir kullanım mı, yoksa ihtiyaç mı duyuldu takibinizde.
Çok teşekkür ederim canım, doktoruma sorayım bu sefer gittiğimde, iştahımın zaten maşallahı var, ben de decavite bağlıyordum bu iştahı, akşam yemeğinden sonra meyve, meyveden sonra kuruyemiş derken kendimi kaybediyorum, şimdiden 6-7 kg aldım, inşallah verebiliriz sonrasında.canım ben balık yiyemediğim için her gün 1 tane 12 . haftadan beri omega 3 alıyorum oda iştah açıyor daha ne kadar kullanacağım bilmiyorum
onun harıcınde kan hapı , decavit içiyorum
Benim ilk doktorum öyleydi bu doktorum da çok önlemci benimde hoşuma giden önlem alınması aslında çünkü bazı hastalıklar anneyi zorluyor bu sefer hamilelik zor geçiyor bebekte etkileniyor bu durumdanBizim doktorumuz oldukça normal karşılıyor, alttan çekmeler, gerilmeler normal, kas krampları, ağrıları normal, koku, kaşıntı vs yoksa akıntı normal.... yani bunlar olacak bu süreçte , gayet doğal diyor.
Çok teşekkür ederim canım, doktoruma sorayım bu sefer gittiğimde, iştahımın zaten maşallahı var, ben de decavite bağlıyordum bu iştahı, akşam yemeğinden sonra meyve, meyveden sonra kuruyemiş derken kendimi kaybediyorum, şimdiden 6-7 kg aldım, inşallah verebiliriz sonrasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?