Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
DIPTISDIPTIS yaa aynen bende resmen benim hissettiklerimi yazmışsın eşimi aşırı sahiplenir kıskanırımdım işler tersine döndü sanırım,5 gün uzak kaldık sesini duyar duymaz kıpır kıpır oldu inşallah bizlerede böle tepkiler verirler misal ben çok anneciyim bu hormonlar adamı çıldırtır ya

Son günlerde iyice çılgına bağladım ben
İlk zamanlardaki histeri nöbetlerimi yaşıyorum resmen. Oof tamam şükür geçti derken yeniden başladı. Sanırım dönem dönem yenileyecek kendini bu hamile hormonları atağı

Benm oldu yeşil akıntı doktor fitil vermişti aynı durum mu bilmem ama inş sennki mantar enfeksiyon vs dgldr
Banada neo penotran fitil vermisti ama kullanmak istemedim ve yine basladi.insallah mantar degildir.Fitili kullandktan sonra gecmismiydi?

Evet canım teşekkür ederim

dilanbade bence kafaya takılacak bişey değil sen bebişi beslemeye çalış genelde kilosuna göre söyleniyor, benim geçen ayki kontrolümde 5 gün gerideydi bu ay 5 gün ileri gitmiş ama yediklerime daha çok dikkat et hep bebişe yarayacak şeyler yemeye çalıştım bir de uyumak çok işe yarıyor.

Arkadaşlar kalçasi ağrıyan var mı ? Gecede oldu hatta uykumdan uyandırdı yürüyünce hafifliyor sadece
Canım dün kitapta okudum rahim genişlediği için kasların daha gevşediğini hareketsiz olan kalça kemikleride bundan etkilendiğini yazıyordu. Böylece kemiğin hareket etmesi ağrı yapıyor bende magnorm magnezyum ilacı içince geçti. Doktorum bu aylardan sonra magnezyumu arttıralım dedi. Artık ağrıların atmaya başlar bol bol magnezyuma ihtiyacın var dedi.

Ben doktora balık her hafta yitemiyorum iki haftada bir ancak dedim oda o zaman sana omega vereyim dedi bu aydan sonra bebeğin gelişimi için önemli dedi iki günde bir içmemi söyledi. Hatta ben iştahımı açarmı kilo yapar mı filan demeye başladım yok bişey olmaz dedi. Ama ben vitamin ilacı kullanmıyorum sadece demir magnezyum şimdide omega eklendi.

Kızlar bende bugün doktora gittim kızımızla hasretlik giderdik, 390 gr olmuş tosbiğim doktorum yüzü sana benziyor yuvarlak yüzlü dedi. Boyu da babasına benziyormuş uzun boylu olacak bizim ki galiba doktoruma ayrıntılı ultrasonu sordum ben zaten her ay geldiğinde tek tek organlarını inceliyorum dedi gerçekten de öyle her gitmemizde kalbinden beynine mide böbrek herşeyini söylüyordu. Bir daha ki gitmemde damarına bakacağını söyledi. Zaten 4 boyutlu ultrasonla inceliyor sanırım ayrıyetten başka bi yere gitmem gerekmiyor. Bu da benim kızımın ultrason görüntüsüşimdilik daha küçük etlensin o zaman yüzü daha da netleşir dedi doktor.

Eklentiler

• image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 135
Masallah prensesine yerim kuzuyu ya

Ben magnezyum icmiyorum vitamin kan ve balık yağı kullanıyorum bu kontrolumde bakalım ne diyecek doktorun dün gece lavaboya zor kalktim bu yüzden

hadi ya şimdi iyice kafam karıştı ya

Benim de karisti ama Onkolog arkadasim var dun ona sordum o da ayni seyi soyledi. Hastalikli hucreler de var kordon kaninda bir ise yaramıyor Inanma dedi. Bunlardan daha iyi bir başkası bilemez herhalde.

muhakkak onlar daha iyi bilirler , bende bu hafta farklı bir dr a daha soracağım

[Qubisimben, post: 46454073, member: 622925"] dilanbade bence kafaya takılacak bişey değil sen bebişi beslemeye çalış genelde kilosuna göre söyleniyor, benim geçen ayki kontrolümde 5 gün gerideydi bu ay 5 gün ileri gitmiş ama yediklerime daha çok dikkat et hep bebişe yarayacak şeyler yemeye çalıştım bir de uyumak çok işe yarıyor.[/QUOTE]

Neler yedin mesela benim geçen ay ki kontrolden beri cok iyi beslendiğim söylenemez sadece kahvaltımı sıkı yapıyodum ve sürekli meyve yiyodum. Benim yapım geregi biri hatırlatmazsa yemek yemem istemiyorum sanki hiç acıkmıyorum. Bende kilo almamışım zaten sadece gram olarak 3oo gram almışım. Şimdi bi liste yapıcam bu ay toparlamaya çalışıcam inşallah işe yarar. Neler yedin sen mesela?

İnanırımısın DIPTISDIPTIS Benimde ilk 3 ay frenlerimin tutmadıgı iplerin koptuğu bi dönemdi sinirsel anlamda insan hiç mi kontrol edemez kendini die o kadar çok üzülüodumki tam kurtuldum adamda kurtuldu salak davranışlardan hatta insanlara bile çok iyi dayandı bana derken yeniden bu hormonların resmen tavan yapması benim için inanılmaz kötü oldu...istemediğim bi çok seyi yaparken buluyorum kendimi. hamilelikte bana ilerde neydi zor olan derlerse sanırım en cok bu durumumdan bahsedicem kendimi tanıyamaz hale geldim hatta ayın 25 kontrolüm var doktora sakinleştirici bişey sorcam.2. Cocuk cok istiorum ama sırf bu yüzden suan baya baya ciddi düşünür oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…