slm kızlar ben hala minik kizima isim bulamadim
sara
arya
sahra
buglem bu tarz isimleri beğeniyorum .... bu isimlerden arya daha agir basiyor iyice araştırdım dinen sakincasi da yokmuş..ama yinede kararsızım..sizce arya ismi nasıl
ikinci kez anne olacaklara bir sorum var.
İki kardeşle ortak etkinlik yapabilmek mümkün mü acaba arada yaş farkı çok olunca? İlk okul 1 e başlayacak kızımla okuma yazma çalışmaları yaparken bebeği anakucagında kısa süreli yanımıza alsam diyorum ablamızın dikkati mi dağılır. Yada bebeğe kitap okurken ablayı yanıma alsam ben okurken takip etse
Bir taşla iki kuşun peşindeyim.
Hem ablayla Zaman geçirmek
hem Bebek'le
hem işe yarar Zaman geçirmek
hem ailece bir arada olabilmek
Bir taşla bin kuşun peşindeyim galiba :))
Bebeğe bakım verirken ablayı görevlendirmeye karşıyım bu arada
isterse yapabilir ama ben teklif etmeyeceğim yönlendirmeyeceğim ablalık küçük annelik tribi olmadan aralarında bir bağ olsun isterim
İki kardeş arasındaki bağ kendiliğinden mi kurulur
sara
arya
sahra
buglem bu tarz isimleri beğeniyorum .... bu isimlerden arya daha agir basiyor iyice araştırdım dinen sakincasi da yokmuş..ama yinede kararsızım..sizce arya ismi nasıl
sara
arya
sahra
Ya acaba benim bebek uslu da ondan mi tekme atmiyor fazla hareket etmiyor bugün esimle yürüyüş yaptik hic hissetmedim benim bebek çikolatada pek hareket etmiyor. galiba bana çekmiş ama bende hissetmek istiyorum tekmelerini artik
Kızlar hepinizin doktor muayenesinde rahim ağzı boyunu ölçüyor mu doktorlar? Bunu nasıl olcuyorlar bir de vajinal mi normal mi ? Yaşadığım sehirdeki doktorlar o kadar ilgisiz ki en son kilosunu sordum napcan kilosunu boşver dedi doktor
amin canım inşallah. bende 110 liraya aldım klasik olanını aldıktan sonra fark ettim iki çeşidi olduğunu aynı olduğunu sandım. Aslında acele etmek istemiyorum alışveriş konusunda sözde doğumdan önce hiçbirşey almayacaktım. Ama ufak ufak abartmadan birkaç parça birşeyler tek alacağım baktıkça hevesleneyim psikolojik olarak işin ciddiyetini anlayayım diyorum. inanıyorum sende yeniden yaşayacaksın bu günleri ve sağlıkla kucağına alacaksın bebişlerini. dularım seninle canım.
Mrb bende de kalpte ekojenik odak dedikleri parlaklık var hatta burnuna da biraz küçük gibi dedi dr. iki aydır ne çektiğimi bi allahım bilir bi de ben oyüzden anlıyorum seni canım. İmkanım olmasına rağmen o 2000 liralık kan testini yaptıramadım. Pozitif çıkma ihtimali beni okadar korkuttu ki hazır olmadığımı düşünüp hep doğunca görürüz dedim ama günler geçmek bilmiyor. Daha 3 ayım var hala yaptırsammı diye aklımdan geçirsem de cesaret edemiyorum. Her halukarda alıp bağrıma basacağım tabi ama olmasın diye dua ediyorum sürekli birbirimize dua edelim inş. Rabbim sapasağlam kucağımıza aldırır. Sen neye karar verdin yaptırabilecek misin?
Ayni durumdayiz canim bnde okadar endiseliyim ki ama sonuc ne olursa olsun doguracagim diorum oyüzden de test falan yaptırmcm blki haftalar geçtikçe parlaklık azalir herseyimz normale döner sadece bol bol dua edicem sanada dua edicm canım dualarinda beni unutma
Kızlar hepinizin doktor muayenesinde rahim ağzı boyunu ölçüyor mu doktorlar? Bunu nasıl olcuyorlar bir de vajinal mi normal mi ? Yaşadığım sehirdeki doktorlar o kadar ilgisiz ki en son kilosunu sordum napcan kilosunu boşver dedi doktor
Benim doktorum iki haftada bir çağırıyor ve her seferinde vajinal bakıyor ben ilk basta anlam verememistim hatta doktoru degistirsem mi diye düşünüyordum. Ana gecen hafta gittigimde vajinal kontrolun ne kadar önemli oldugunu anladım. Cok kucuk bir azalma gördü ve hemen onlem aldı. Daha da azalmadan progeston verdi ve bir hafta surekli takip
etti. Simdi cok şükür normal. Baska bir doktor olsa biraz daha ilerlediginde anlayabilirdi. Sen hangi sehirdesin?
Kızlar iyi haftasonlari. Ya 2 gundur bebisin hareketleri yavaşladı. Evet hareket var ama çok az vuruyor. Normalde sabahları özellikle çok sert vurur karnimda gorurdum ama şuan çok arada elimi karnıma koyunca hissediyorum çikolata felen yedigimdede öyle ne yapayım ya cildircam valla
Kızlar iyi haftasonlari. Ya 2 gundur bebisin hareketleri yavaşladı. Evet hareket var ama çok az vuruyor. Normalde sabahları özellikle çok sert vurur karnimda gorurdum ama şuan çok arada elimi karnıma koyunca hissediyorum çikolata felen yedigimdede öyle ne yapayım ya cildircam valla
Arkadaşlar dün perinatologa detaylı için gittim cok şükür bir sıkıntımız yok fakat gelişimi önde çıktı iri görünüyor ve gününü beklerse 4 kilo olabilr ddi. o yüzden doktorum şeker yüklemesini ihmal etme bu hafta yaptır gerekirse diyete başlarsın dedi. Eşim de ben de uzunuz ama kilolu bir hamile değilim. Belki de Bebek size benzemiş olabilir yApı olarak dedi. Yaptırmayı düşünmüyordum ama bu hafta şeker yüklemesi yaptırcm bakalım inş çıkmaz bir sorun..