Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Tamam unutmam inş. Allah yardımcımız olsun. Önce İçimizi rahatlatacak haberlerini en sonunda da yavrularımızı sapasağlam sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

günaydın canım;
arkadaşın işten çıkarılmadan kıdem sıfırlamış ve sonrasında kendi isteğiyle işten çıksaydı eğer mahkeme önü açık olurdu fakat kıdemini aldıktan sonra şirket tarafından çıkarıldığı için zaten daha önce verdiği kıdemi önden vermiş oldu.ve hak ettiğini 4 ay öncesinde almış oldu.üstelik tam tersine arkadaşın kıdemi aldıktan sonra çalışmaya devam ettiği için 4 aylık daha tazminat hakkı doğmuş.eğer çıkarırken onu hesap etmediyseler eksik hesaplandı diye talep edebilir.hiçbir yere yazılı imzalı beyan vermesin.şayet ihtar gelirse itiraz hakkını kullanıp bölge çalışma müdürlüğüne gitsin.arkadaşına geçmiş olsun.

Günaydın kızlar, iyi haftalar olsun! Dün avent elektirikli pompa aldım. Kafamı çok karıştırdılar madela al çekimi az oluyor diye. Sonra biraz okudum oda göğüsü acıtıyormuş, avent masaj yapar gibi sağdığı için hiç acıtmıyormuş. Sonra dedim zaten karar vermiştim değiştirmeyim dedim. Umarım pişman olmam. Siz neler yaptınız, hazırlıklar ne durumda?

herkese Günaydın

umarım tüm göbüşler iyidir
beni az çok biliyorsunuz artık , hamileliğim şampiyonluk kutlamaya engel değil dün maçtan sonra 1,5 saat konvoya katıldım bu kocaman göbüşle
#Şerefimizle #hakkımızla tüm beşiktaşlıların ve yavru kartalların sevincini paylaşıyorum

Slm kızlar günaydın iyi haftalar bu hafta bizim için önemli Çarşamba ayrıntılımız var benim kızım tam keyif Ada'mı ben yatarken hareket ediyor yoksa otururken de çok az ata sıra ama hareket halinde hiç hissetmiyorum bu sabah alarm sesinden Minik kuzu rahatsız oldu uyandı alarmdan sonra ardarda vurmaya başladı kuzum biz isim olarak ta Elif mira düşünüyoruz Nasıl sizce ilk kızımın adı da zeynep tuana önerileniz için şimdiden teşekkür ederim

gunaydin guzel anneler sabah iinci doz asimi oldum saat dortte de ayrintili var cok heyecanli ve endiseliyim
o zaman iyi haberler ve güzel fotolar bekliyoruz senden canım. hayırlısıyla gör bebişini gel bakalım. teyzelerinden öpücükler yolla ona . ben de yarın gidicem tekrar, şimdiden çok heyecanlıyım .

mira ismini severim ben de. kısa olduğu için iki isim kullanılması da zor olmaz. güzel düşünmüşsünüz bence. tuana da çok güzelmiş. iki kızını da Allah bağışlasın. güzel sağlıklı günlerde büyüsünler inşallah. ayrıntılın için de şimdiden iyi dileklerim, dualarım seninle canım, güzel haberlerini bekliyoruz. biz eşimle çok önceden beri kız heveslisi olduğumuz için epey kız isim alternatifi düşünmüştük. henüz kararlaştıramayanlara fikir olsun bi kısmını yazayım: ırmak, inci, lila, nehir, peri, maya, yasemin, defne, anka, pera, ekin, esin, simya, mercan, pamira, lidya...

sagol cnm evet kendisi hic bi sekilde sirketten ayrilmak istemedi ama sirket cikardi .dilekce de yazmadi dedigin gibi danistigi kisiler kesinlikle imzali beyan vermemesi gerektigini soylediler...zaten şirketin yaptigi da etik degil personele kidem tazminati verio ve yeni ise almis gibi gosterip personel maliyetini düşürüyor ... sonucta 5 sene o sektorde çalıştı ve hakkiydi..ins sorunsuz atlatır durumu sagol msjin icin

mira ismini bende cok begeniyorum ama internette anlamını pek begenmedim

Galatasaraylıların da paylaş:)
Ben Galatasaraylıyım, ben de çok sevindim.
Tebrikler bu arada.

mira ismini bende cok begeniyorum ama internette anlamını pek begenmedim
evet anlamına bakmamışım, ilginçmiş gerçekten. ama antik kentin adı olarak ben çok sevdiğim için o açıdan düşünmüştüm. bi dizide kızın ismi diye soğumuştum ben de. sevdiğim isimleri hep dizilerle popüler yapıyorlar deliriyorum zaten. defne ismi de aynı şekilde mesela. en son kızım olsaydı lila ismine takmıştım belki ikinci bi kısa isimle beraber. çok az bulunan evrensel bir isim. farklı ülkelerde farklı güzel anlamları vardı. bence isim soyadla uyumluysa esas o zaman güzel oluyor.

Kulağa hoş geliyor, ama anlamı ne Mira'nın bilmiyorum.

Teşekkür ederim Can'ım güzel Dilek'lerin icin

o zaman iyi haberler ve güzel fotolar bekliyoruz senden canım. hayırlısıyla gör bebişini gel bakalım. teyzelerinden öpücükler yolla ona . ben de yarın gidicem tekrar, şimdiden çok heyecanlıyım .
Canım yarın mı kontrolün, inşallah güzel haberlerle dönersin sen de, senin minik adama da öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…