- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
Canım her şeyden önce sakin ol stres de tehlikeli ben de yaşadım 18.haftada kaybettim seni anlayabiliyorum çok acı bi durum ama şu an elimizden gelen tek şey gerekli önlemleri alıp gerisini allah a bırakmak görecek günü vardır inş rabbim korur bebeklerimizi çok şükür ki tamamen açılmadan fark edilmiş bol istirahat et karın içi basıncı arttıracak her hareketten uzak dur bi kaç doktortan görüş al gerekirse dikiş de atılır çok düşünüp de kötüyü çağırma şükret erkenden fark edildi önlem alma şansın var ha bide ilişkide bulunmayın ve enfeksiyona çok dikkat et idrar yolu enfeksiyonu mantar falan şüphen olursa hemen test yaptır o da açılmaya sebep olabiliyormuşBenim doktorm çok iyi açıkma ve kısalma canımı çok sıktı bide bundan önce 15. Haftalık bi kaybım daha oldu ve ondan da önce bi boş gebeliğim ondan da önce 4 haftalım bi kaybim oldu bu dördüncu onun için çok endişeliyim
Kızlar selam. Bugün detaylı ya girdim. çok sukur herşey yolunda iyiydi bebeğim. Ama yüzünü gostermeyince Dr biraz ara verdirdi sonra tekrar çağırdı tekrar yüzünü goremeyince ultrason cihazı ve eliyle karnımı sarsip vurmaya başladı. O an birşey diyemedim. Adam prof. Recep has biliyordur herhalde zararlı olup olmadığını ama inanılmaz karnim agriyor kaşıkların ve sanki vajinamda ağrı var şuan. Bebisim de hareketli yediğim çikolatanın etkisi şimdiye çıktı sanırım :) aranızda var mı bu kadar sarsmasi normal mi? Bebege zarar verir mi?
Günaydın öncedendr ilişkiye girmiyorduk dr ilişkiye girilebilir dedi sma biz yapmıyorduk hafif kaşıntım vardı akıntının rengidr değişmişti ultrasondan önce söyledim dr tahlil bide ilaç yazacm dedi açıklığı farkedince unuttk zatrn p.tsi tlrar gidrcz dikiş gerekirse ki inşallah gerekmez tahlileri yaptırırCanım her şeyden önce sakin ol stres de tehlikeli ben de yaşadım 18.haftada kaybettim seni anlayabiliyorum çok acı bi durum ama şu an elimizden gelen tek şey gerekli önlemleri alıp gerisini allah a bırakmak görecek günü vardır inş rabbim korur bebeklerimizi çok şükür ki tamamen açılmadan fark edilmiş bol istirahat et karın içi basıncı arttıracak her hareketten uzak dur bi kaç doktortan görüş al gerekirse dikiş de atılır çok düşünüp de kötüyü çağırma şükret erkenden fark edildi önlem alma şansın var ha bide ilişkide bulunmayın ve enfeksiyona çok dikkat et idrar yolu enfeksiyonu mantar falan şüphen olursa hemen test yaptır o da açılmaya sebep olabiliyormuş
Cvbin için tesekkurler canım. Sadece ultrason aletiyle bastırarak baksa bu kadar canım acimazdi ama eliyle bastırdı kaburgamin altına ve kasiklarima felen bizim ki yüzünü gostermeyince. Kafasi aşağıda olduğu icin iyice aşağıya bastirdi.Hala da agrim var inanirmisin? İnşaallah telaşa gerek yoktur. Bizim bebe dr odasına kadar karnimda dön don vur Dr odasina girince kipirdamiyor ne inatçı kime çektiyse artıkBenim doktorum dediğin şekilde sarsmadı beni ama ayrıntılı yarım saatten fazla sürdü. Karnımda gezdirdiği ultrason cihazını da biraz bastırarak kullandı. bir kaç kere bir aleti bıraktı diğer aleti aldı kaburga kemiğimin hemen altına bile bastırarak baktı. Muayeneden çıktığımda o gün karnım hep ağırdı dokunamadım ama sonra geçti. Endişe etme bence
Herşeyin hayırlisı kaderimizde ne varsa onu yaşarız rabim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasıp etsin isteyen herkese nasip etsin
Merhaba kızlar... Yazdıklarınızı okuyorum ama cevap vermeye fırsat bulamadım. Cape' teki son haftamda kuzenim geldi, bir haftadır son turları birlikte atıyoruz. :) Dönüş uçuşumuz da birlikte, en azından yalnız dönmeyeceğim için seviniyorum. Bu arada bugün doktora gittim. Bebek iyi, her şey yolunda gözüküyor dedi. Kilosunu sordum, 700-750 arası diyeyim kesin sonuç veremiyorum dedi. Günüyle uyumlu dedi. Günü ne ki diye sormadım bile."Sen nasılsın?- İyiyim "dedim ve her zamanki gibi 5 dk sürdü kontrolüm. Fotomuz da çok çikin belli belirsiz :) İzmir' deki kontrol daha detaylı olur tahminimce. O zaman eklerim fotoğrafını. Şimdilik öpüyorum herkesi.
Kızlar selam. Bugün detaylı ya girdim. çok sukur herşey yolunda iyiydi bebeğim. Ama yüzünü gostermeyince Dr biraz ara verdirdi sonra tekrar çağırdı tekrar yüzünü goremeyince ultrason cihazı ve eliyle karnımı sarsip vurmaya başladı. O an birşey diyemedim. Adam prof. Recep has biliyordur herhalde zararlı olup olmadığını ama inanılmaz karnim agriyor kaşıkların ve sanki vajinamda ağrı var şuan. Bebisim de hareketli yediğim çikolatanın etkisi şimdiye çıktı sanırım :) aranızda var mı bu kadar sarsmasi normal mi? Bebege zarar verir mi?
Bu insanlarin kilo takintisini anlamiyorum. Ben Yeni doğum yaptığımda eşimin kuzeni eee nolcak bu kilolar demişti bana. Hiç unutmam Bebek tebriğine gelmiş daha 1 aylıktı KIZIM. Cevap verememiştim çok içime batmıştı. Kimse kimseyi düşünmüyor biz kendimize sağlığımıza yavrumuza bakalım. Gerçekten bu lafları duymamak sallamamak dışında çare yok. Her yerde var bir kilo memuru. HadsizlerYine senin eşin fit değilmiş, aman kendine baksın diye rahatlatırsın kendini. Benim eşim baya fittir. Bir de ailesi kilo memuru gibi. 500 gr alsam farkederler hemen kilo mu aldın sen diye sorarlar. Geçen kaynım sordu ya kaç kilo aldın diye. Bunaldım bu kilo baskısından.
Ben 15 kiloya razı oldum artık. Gidişat kötü çünkü. Bir de böyle akşam yemeğinde bir tabak yemek yiyorum. Çorba zeytinyağlı filan da yesem noolcam acaba. Tek tesellim aldığım gibi verme ümidim:)
Maşallah sana 3 kilo muhteşem. Metabolizma mı diyeyim şans mı lutuf mu sağlıkla al kucağına inşallah. Şekeri de sıkı takip et ama kafaya takarsan oda seni yer bitirir izin verme buna. Stres bile hormonları etkiliyor öyle düşüngünaydın canım, bende öylekilo problemim hiç olmadı aksine biraz kilo al diyenler vardı hep etrafımda hamileliğimin 6. ayındayım ve 3 kilo aldım sadece şekerle karşılaşmak şok etkisi yaptı bendede
günaydın kızlar yaa ben hiç doymuyorum. akşam düğünden geldim eşime yalvardım bana ekmek arası yap diye yedim öyle uyuyabildim. sabah da tabi doğal olarak ayaklarım şişmişti :) sizler ne alemdesiniz? kontrolsüz kilo alımına da devam. 27. haftaya bugün başladık ve ben 10 kg aldım bugüne dek
olbey tatile mi gidiyorsun. Çok imrendim ya benim de alıp başımı gidesim var. Bebek'ten evvel ne iyi gelir sana şimdi uzat ayağını güneşlen bir meyve kokteyli iç benim yerime de
Allah içine sindirsin sağlıkla gidin gelin inşallah
Canım bende detaylıda 4 kez ultrasona girmek zorunda kalmıştım. Benim doktor da dönmesi için biraz sarsmıştı ama ultrason cihazıyla sallayarak ama vurma olmadı. Ama birşey olacağını sanmıyorum çünkü onlar çok korunaklı bir yerdeler :) geçenlerde haberlerde gormustum 9 aylık bir kadın yüz ustu dusup bayılmıştı ve çok sert bir şekilde karnının üstüne dusmustu. Ona birşey olmamıştı inşallah seninde bebişin iyidir. Uzulme fazlaKızlar selam. Bugün detaylı ya girdim. çok sukur herşey yolunda iyiydi bebeğim. Ama yüzünü gostermeyince Dr biraz ara verdirdi sonra tekrar çağırdı tekrar yüzünü goremeyince ultrason cihazı ve eliyle karnımı sarsip vurmaya başladı. O an birşey diyemedim. Adam prof. Recep has biliyordur herhalde zararlı olup olmadığını ama inanılmaz karnim agriyor kaşıkların ve sanki vajinamda ağrı var şuan. Bebisim de hareketli yediğim çikolatanın etkisi şimdiye çıktı sanırım :) aranızda var mı bu kadar sarsmasi normal mi? Bebege zarar verir mi?
Amin canım inşaallah. İçimi rahatlattı biz valla. Kayıp yaşadığım icin çok korkuyorum Rabbim hepimizin ki sağlıkla zamaninda kucaklarimiza almamızı nasip etsin.Canım bende detaylıda 4 kez ultrasona girmek zorunda kalmıştım. Benim doktor da dönmesi için biraz sarsmıştı ama ultrason cihazıyla sallayarak ama vurma olmadı. Ama birşey olacağını sanmıyorum çünkü onlar çok korunaklı bir yerdeler :) geçenlerde haberlerde gormustum 9 aylık bir kadın yüz ustu dusup bayılmıştı ve çok sert bir şekilde karnının üstüne dusmustu. Ona birşey olmamıştı inşallah seninde bebişin iyidir. Uzulme fazla
aynen öyle stres direk bütün hormonları etkiliyor bakalım haftya gideceğim endokronoloj doktorunaMaşallah sana 3 kilo muhteşem. Metabolizma mı diyeyim şans mı lutuf mu sağlıkla al kucağına inşallah. Şekeri de sıkı takip et ama kafaya takarsan oda seni yer bitirir izin verme buna. Stres bile hormonları etkiliyor öyle düşün
Canım biz en son ayrıntılı ultrason için 21. haftada gittik, bir sonraki kontrolümüz 7 haziranda, o zaman 4 boyutlu bakalım, yüzü de biraz etlenmiş olur daha net izlemiş oluruz dedi, şeker yüklemesi için de 24- 28. haftalar arası ideal , istersen yükleyelim dedi, haftaya yükleteceğim, tetanozun 2. dozu da 5. haziranda , onun harici başka bir test yok bana kalırsa da.kızlar önümüzdeki ay normal kontollerimizi olacaz degil mi.. tahlil falan yoktu..bu ay seker yükleme yapildi ve deyatli 4 boyutlu ultrasyona girdik onumuzdeki ay sadece genel kontrol mu olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?