Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaşlar bugün benim kontrolüm vardı iki gundur vucudumda kaşıntı vardı onu söyledim gebelik kolestazi olabilir dedi yarın sabah kan tahlili vereceğim internetten araştırdım orda yazanlar beni çok korkuttu bu hastalıkla bilgisi olan var mı

net bilgim olmamakla beraber bi arkadaşımda iki gebeliğinde olmuştu.netten araştırıp bakmıştım. kaşıntı çok oluyor demişti ellerde ayaklarda ama iki çocuğu da gayet sağlıklı. kendini korkutma umarım birşey çıkmaz. genelde bi gebelikte varsa diğerlerinde de oluyor. haber ver sonucunu canım.sağlıkla mutlu kal

Benimde ayaklarimda var inşallah birşey çıkmaz ben netten baktığımda ciğerleri gelişsin diye iğne yapıldığını falan okudum yarın sabah gidip kan vereceğim ilk hamileliğim olduğu için bir bilgim yok zaten alerjik bir cilde sahibim kremden sabuna kadar herşey alerji yapabiliyor ama endisem oğlusuma birşey olmasın ben 3 ay kaşınmaya raziyım

sagol cnm cvbin için asilarim ilk gebelikte bitti asi olmayacam doktorum ilk gebelikte aclik sekeri yaptırdım diye simdi gerek duymadi ama tokluk sekerime baktirdim cok şükür iyi cikti 4 boyutta da az cok belli oldu minikin yüzü o zaman bu ay sadece genel kontrol olur

[QUOTS
nne, post: 46669038, member: 117247"]Bu insanlarin kilo takintisini anlamiyorum. Ben Yeni doğum yaptığımda eşimin kuzeni eee nolcak bu kilolar demişti bana. Hiç unutmam Bebek tebriğine gelmiş daha 1 aylıktı KIZIM. Cevap verememiştim çok içime batmıştı. Kimse kimseyi düşünmüyor biz kendimize sağlığımıza yavrumuza bakalım. Gerçekten bu lafları duymamak sallamamak dışında çare yok. Her yerde var bir kilo memuru. Hadsizler[/QUOTE]
:))) sizinkiler yine iyiymis ablanın k.validesi hasta yatağında ziyarete gitmiştim oğlum daha 1 aylık yok. Dedimki çok ağlıyor gece hiç uymuyor O da; ama sana hiç dokunmatik hala kilon yerinde gibi laflar söylemişti çok bozulmuştum :))

Ebebek te chicco ürünleri tekstil sadece ama indirim var yüzde elli. 2 tane 5li hastane çıkışı bir yelek iki eldiven iki önlük iki tulum toplam 100 TL alışveriş yapmayanlar bir baksın derim :)

Bu tecrübelere dayanarak ilk 1 ay kimseyle görüşmeme kararı aldım:)

günaydınn mutlu hAfta sonlarııııı.kzlar LAVİN ismi nasıl .mahsun kırmzıgül kzına koymuş ondan duydum bu ismi kulağada hoş geliyo sanki

günaydınn mutlu hAfta sonlarııııı.kzlar LAVİN ismi nasıl .mahsun kırmzıgül kzına koymuş ondan duydum bu ismi kulağada hoş geliyo sanki
Bence çok güzel...İki isim merakımdan ötürü kızım olsaydı Erva Lavin benim için alternatifti...2.ciye kısmet

Yarından itibaren şafak saymak için 2 haneli rakamlara düşülüyor o zaman, hadi hayırlısı, Rabbim sağlıkla kavuştursun, her gece rüyamda erken doğum görüyorum, bir tanıdıkla görüştük geçenlerde, 8 yaşında barbie gibi kızı var, 6 aylık doğmuş, onu anlattı,26. haftada doğum yapmış, 4 ay hastanede kalmış, etkilendim sanırım, geceleri sürekli erken doğum kabusuyla uyanıyorum, hem zaman geçmiyor, bebeğimi özledim diyorum bir yandan da doğumdan korkuyorum.

ay ilk kez eşimde beğendi bende bir de defneyi beğendik hadi bakalm çok mutluyum bu uzlaşmadan dolayı
Hadi gözünüz aydın, darısı bize inşallah, kaan egemenle başlayan serüvenimiz, tuna ege, alp ege ile devam etti, mete alp ya da mete han diyordu babası, şimdi de selim ege gibi bir alternatif var, bizim oğlan hala isimsiz, oğluşşş diye seviyor babası, isim düşündün mü , buldun mu diyorum, daha buluruz diyor, benim ki biraz fazla rahat ben de biraz fazla tezcanlı

aynı korkuları yaşıyoruz. ben de bugün rüyamda kese ta bacaklarıma kadar inmiş hem ağlıyorum hem ambulans çağırıyorum. kabus gibiydi sabaha kadar uyuyamadım. sabah kalktım elimi karnıma koydum kızım tekme attı ağlamaya başladım. şu erken doğum meselesi beni de korkutuyor. sürekli diyorum şu ayı da geçsek tamam dır. çok zor bir süreç herkese sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriyle

Amin canım inşallah, bu sürecin psikolojisi hep aynı galiba, kese görüldü mü, kalp atışı duyuldu mu, düşük için kritik dönem atlatıldı mı, test sonuçları iyi mi, 6. ve 7. ayda erken doğum riskli dönem geçildi mi, 8. ayda doğarsa küvezde kalır mı vs. vs. bunalrdan kaçış yok anlaşıldı, sağlıkla kavuşalım inşallah, sevgiler

Herkese selamlar uzun zamandır takip ediyorum fakat ilk kez yazıyorum. Şu anda muğlada yaşıyorum fakat eşimin tayini nedeniyle gelecek ay bartina taşınacağız. Bartinda ya da yakınında kadın doğum uzmanı tavsiyesine ihtiyacım var. Orada yaşayan ya da tanıdığı olan var mıdır acaba?

kesinlikle canım böyle bakılınca çoğunu atlaşmışız az bi eşik kaldı. sağlıkla sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…