- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
İnşallah her şey güzel olur yeni yaşantınızda, maalesef tanıdığım yok orada, ben aslen Karabük'lüyüm, çok yakın Bartın'a, çok güzel çok sevimli bir şehirdir Bartın, Muğladan sonra nasıl gelir bilemiyorum ama çok sakin bir şehirdir, şehrin dinginliği resmen huzur verir insana.Herkese selamlar uzun zamandır takip ediyorum fakat ilk kez yazıyorum. Şu anda muğlada yaşıyorum fakat eşimin tayini nedeniyle gelecek ay bartina taşınacağız. Bartinda ya da yakınında kadın doğum uzmanı tavsiyesine ihtiyacım var. Orada yaşayan ya da tanıdığı olan var mıdır acaba?
Umarim mutlu oluruz bebişimizle yeni hayatımızda, doğumu yaptıracak iyi bir doktor da bulursak çok iyi olacak. İyi dilekleriniz için teşekkür ederimİnşallah her şey güzel olur yeni yaşantınızda, maalesef tanıdığım yok orada, ben aslen Karabük'lüyüm, çok yakın Bartın'a, çok güzel çok sevimli bir şehirdir Bartın, Muğladan sonra nasıl gelir bilemiyorum ama çok sakin bir şehirdir, şehrin dinginliği resmen huzur verir insana.
Tuna EgeHadi gözünüz aydın, darısı bize inşallah, kaan egemenle başlayan serüvenimiz, tuna ege, alp ege ile devam etti, mete alp ya da mete han diyordu babası, şimdi de selim ege gibi bir alternatif var, bizim oğlan hala isimsiz, oğluşşş diye seviyor babası, isim düşündün mü , buldun mu diyorum, daha buluruz diyor, benim ki biraz fazla rahat ben de biraz fazla tezcanlı
Teşekkür ederiz canım, bakalım babamız karar verecek, evde genelde kararları ben veriyormuşum, arada inceden sitem ediyor bu konuda, oğluna adını babamız koysun istiyorum bu yüzden, tabii benim de beğendiğim bir şey olmalı:) benim de oyum Tuna Ege'den yana, Selim'in de anlamını çok beğeniyorum Selim Ege ile Tuna Ege ağırlıkta şimdilik.Tuna Ege; bunlar arasında ben bu ikiliye bayıldım. zaten tuna ismi özellikle güzel, ben de düşünmüştüm ama soyadı uyumu hoş olmadı. soyadınıza da uyuyorsa bence süper . babamız ikinci isim istiyor ama çınar'ın önüne bir isim beğenemedik. herhalde bizimki benim istediğim gibi tek isimli olcak. yine de önerisi olan varsa memnun olurum.
Tuna Çınar Koç ya da Çınar Tuna Koç hoş olmuyor değil mi? biraz uyum takıntım var sanırım.
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın, doktorun tedavi mi verdi? erken doğum korkusundan bahsediliyordu zaten hep bundan korkuyoruz bu aylarda hepimiz. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı, zaten sabırsızlanıyorum gitgide. umarım her şey yolunda gider başka bir sıkıntı yaşamazsın; moral de önemli, zaten sen denenyimlisin bilirsin; Allah'ın izniyle her şey güzel gider bundan sonra inşallah.Selam kizlar bu aralar pek ugrayamadim iyisiniz insallah, ,,, lütfen agri ve kramplari hafife almayin bende hicbir belirti olmadigi halde enfeksiyon cikti ve agrilariminda nedeni dogum sancilariydi nts de sancim cikti egerki farketmeseydim allah korusun erken doğum olucakdi belki de, ,,,,rabbim yavrularimizi korusun saglikla alalim kucagimiza insallah
aynen canım bana da söylemi zor geldi şimdi sen hatırlatınca yine bu isme bayıldığım için takıldım düşünmeye daldım ama olmaz. söyleminin kolay olması çok önemli.Teşekkür ederiz canım, bakalım babamız karar verecek, evde genelde kararları ben veriyormuşum, arada inceden sitem ediyor bu konuda, oğluna adını babamız koysun istiyorum bu yüzden, tabii benim de beğendiğim bir şey olmalı:) benim de oyum Tuna Ege'den yana, Selim'in de anlamını çok beğeniyorum Selim Ege ile Tuna Ege ağırlıkta şimdilik.
Tuna Çınar Koç ya da Çınar Tuna Koç söylemi zor geldi, sanırım geniş ünlüden dar ünlüye sonra tekrar geniş ünlüye geçiyor, o yüzden, Çınar Koç uyumlu, söylemi kolay, ikisinde de Ç harfi var, bizimde soyisimde G harfi var G harfli isimler ondan hoşuma gidiyor. Bana sorma kuzum yaa ben ki aşırı detaycı kıl bir insanım , gıcık olunacak bir tipim yani bu konularda
Hepsi aynı demek kiaynen canım bana da söylemi zor geldi şimdi sen hatırlatınca yine bu isme bayıldığım için takıldım düşünmeye daldım ama olmaz. söyleminin kolay olması çok önemli.
bizim babacık da öyle der hep ama hadi buna da sen karar ver deyince de öylece kalakalıyor. bebişin eşyalarını da ben seçtim hep. şimdi kararı ona bıraksam oğluşum isimsiz doğardı herhalde.
gözün aydın canım, evet çok tatlı görünüyor, hep böyle gülümsesin yüzü inşallah. benim doktor kilomu önemsemedi ama ben de 8 kg almışım sanırım dikkat etmekte fayda var.Merhaba kızlar, bugün şeker vardı. 75'lik yaptı doktorum ve çok şükür birşey çıkmadı. Sadece ben toplamda 8 kilo aldığım için ve bunun 4'ünü son bir ayda aldığım için diyet verdi. Kızım çok iyi. Boyu uzun olucak dedi, kilosu 2 gün önden gidiyor. Resmini yüklüyorum size, bize gülümsede yavrum
Cok gecmis olsun canim. Saglikla bi kucaklasak hayirlisiyla...Selam kizlar bu aralar pek ugrayamadim iyisiniz insallah, ,,, lütfen agri ve kramplari hafife almayin bende hicbir belirti olmadigi halde enfeksiyon cikti ve agrilariminda nedeni dogum sancilariydi nts de sancim cikti egerki farketmeseydim allah korusun erken doğum olucakdi belki de, ,,,,rabbim yavrularimizi korusun saglikla alalim kucagimiza insallah
Çok geçmiş olsun canım, mesela ben çorabımı giymeye eğilemiyorum, bacaklarımın arasında hep bir ağrı gibi bir durum var, doktorum her kontrolde germeler çekmeler normal diyor, sende nasıl bir ağrı olmuştu?Selam kizlar bu aralar pek ugrayamadim iyisiniz insallah, ,,, lütfen agri ve kramplari hafife almayin bende hicbir belirti olmadigi halde enfeksiyon cikti ve agrilariminda nedeni dogum sancilariydi nts de sancim cikti egerki farketmeseydim allah korusun erken doğum olucakdi belki de, ,,,,rabbim yavrularimizi korusun saglikla alalim kucagimiza insallah
Ben de sabahları 8 kg almış görünüyorum akşamları 9 kg, ama zaten biraz fazla kiloyla(doğum kontrol hapları sağolsun, bana bir 5 kg hediye etti ve ben senin gibi ödem filan atamadım, bildiğin kilo olarak kaldılar) başladığım için kontrollü gitmem gerekiyor. doğumdan sonra hemen 6 kg gidiyor diyorlar, bu son 3 ayı kaç kg ile tamamladığım önemli sanırım, iştahım da maşallah hani nasıl olacak bilemiyorum. Benim de önde sipsivri bir göbek var, kim görse erkek diyor ama yanlarda hafiften simitleşme vardı, çok olmasa da onlar moralimi bozuyorşimdiye kadar 8 kg almışım sanırım. karnım kocaman ama kenarlardan hiç genişlemedi, öne doğru sipsivri bi göbişim var. belim aynı bel yani. hamile göbeğim inse şimdi yine aynı bedende gibiyim. ama ben her zamanki gibi basenden, bacaklardan şiştim. ödeme yatkın bir vücudum var, şimdi alyansımı zaten takamıyorum. sabah bile ellerimi yumruk yapmak zor oluyor. akşama doğru ayaklarım bacaklarım davul zaten. kilolarımın bir kısmı bu ödem midir kızlar? kendimi kandırmak da istemiyorum ama eskisinden çok farklı yediğim bişey yok. tansiyonum hep düşük olduğu için tuzu azaltasım da gelmiyor. doğumdan sonra ödemi hemen atabilir miyim acaba vücudumdan merak ediyorum. önceden doğum kontrol hapı bana bu ödemi yapmıştı.bırakınca bir iki ayda balon gibi sönmüştüm. hadi bakalım ne olcak halimiz..
bende aynısını sorcaktım sen yazmışsın.ağrıyla resmen yaşamaya alıştım. yatak ta dönerken ayağa kalkarken eğilirken. kaç defa gittim hep normal denildi. nasıl bilecez yaÇok geçmiş olsun canım, mesela ben çorabımı giymeye eğilemiyorum, bacaklarımın arasında hep bir ağrı gibi bir durum var, doktorum her kontrolde germeler çekmeler normal diyor, sende nasıl bir ağrı olmuştu?
çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm.Benimde addt tarihine göre eylül annesiydim. İkiz olduğu için ağustosa çekti doktorum en erken 1 ağustos demistiki aradan 10 gün geçti geçmedi ağrı ile hastaneye gittiğimde açılma vardı rahimde acil dikiş attılar. Bir. Bebeğimin sebebi belirlenmedi suyu Azalmış doktor birini feda ediceZ belki dedi digeride riskte((( paArtesi kontrolum olucak ne olur kizlarim için dua edermisiniz çok kötü yum
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın, doktorun tedavi mi verdi? erken doğum korkusundan bahsediliyordu zaten hep bundan korkuyoruz bu aylarda hepimiz. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı, zaten sabırsızlanıyorum gitgide. umarım her şey yolunda gider başka bir sıkıntı yaşamazsın; moral de önemli, zaten sen denenyimlisin bilirsin; Allah'ın izniyle her şey güzel gider bundan sonra inşallah.
Cok sagolun kizlar ilk cocuk olmasada insan cogu seyi unutuyor normal kramp seklinde agrilarim vardi özellikle yuruyunce dahada artti megerse sancim baslamis,,, acilma falan yok insallah da acilmaz suan sadece dinlenme ve fitil verdi bakalim ne olucak zamanla, ,, rabbim korusun insallah bende erken dogumdan cok korktum bu hamileligimde insallah basimiza gelmezCok gecmis olsun canim. Saglikla bi kucaklasak hayirlisiyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?