Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın arkadaşlar oksapar veya clexsane kullanan arkadaşlar ben dün akşam iğnemi unutmuşum henüz farkettim ilk defa unutuyorum sıkıntı olur mu ne yapmam lazım sizce başına gelen veya duyan oldu mu
Ben clexsane kullanıyorum canim iki kere gece kullanmayi unutmustum sabah uyaninca kullandim hemen çok şükür bişey olmadi canim. İçin rahat olsun. Allaha emanetler

kızlar ya benim gibi çok tuvalate giden varmı ? gece iki defa kesin kalkıyorum. gün içinde de sürekli tuvaletteyim . her ay idrar tahlilimde yapılıyor birşey yok

kızlar ya benim gibi çok tuvalate giden varmı ? gece iki defa kesin kalkıyorum. gün içinde de sürekli tuvaletteyim . her ay idrar tahlilimde yapılıyor birşey yok
Yemin ediyorum şuan aklımdan geçen şeyi yazmissin ben gündüz çok fenayim gece en az 2 kere ama gündüz nerdeyse saat başı gidiyorum tahlillerimde temiz çok sukur ama

Ben clexsane kullanıyorum canim iki kere gece kullanmayi unutmustum sabah uyaninca kullandim hemen çok şükür bişey olmadi canim. İçin rahat olsun. Allaha emanetler
Sabah kullanıp akşam tekrar vurdun mu peki cnm? Ben vurmadım biraz erken vururum bugün artık hareket ediyor çok şükür içim rahat teşekkür ederimm

Sabah kullanıp akşam tekrar vurdun mu peki cnm? Ben vurmadım biraz erken vururum bugün artık hareket ediyor çok şükür içim rahat teşekkür ederimm
Vurmuştum canim bende çok korkmustum ama hareket edince içim rahatlamisti. Ben ecopirinde kullanıyorum sabah ecopirin gece onbir gibi igne yapiyorum.

tubisimben çok takip edemedim yazıları, akıntın vardı geçti mi? doktora gidebildin mi? şimdi iyisinizdir inşallah.
Canım teşekkürler doktora henüz gitmedim yarına randevu aldım, ama o günden sonra akıntım gelmedi doktorla konuştum o da dinlen takip edelim tekrar geliyor mu diye sonrasında da bişey olmayınca rahatladım ayrıca kızım o kadar hareketli ki onu hissetmek beni daha çok rahatlattı. İnşallah yarın ki kontrolumde herşey yolunda gider

Canım bende senin gibi aynı boy kilo görünce yazmak istedim, benim kilo alımımda homojendi, tabi önceden hamile kalmak için yememe içmeme dikkat ettiğim zamanlarda fazladan aldığım 5 kilo da eklendi ama çok şükür boydan kilolarımız kaldırabiliriyoruz, Allah sağlık sıhhat versin bize de bebişlerimize de kilo çok da önemli değil sonra veririz inş sonra bir topik daha açarız eylül 2016 anneleri zatıflıyor diye

Cnm saol ya cok hos gorunuo . Ama esarp da sikar mi acaba diyorum. Snce bone gibi bise alip onu susletsem nasi olur. Bi de foto cekimi fln olursa ikinci gunde oluyomus sanirim ikinci gun acik cektireim diom

Canım ben izmir kemeraltında düğün alışverişi sırasında bunların hazır dikili hallerini görmüştüm. Ben kapalı değilim ama kayınvalidem için bakmıştık. Hazır bone gibilerin üstüne dikiliydi. Dediğin şekilde hazırlamışlar.

6 aydır gündüzüm gecem wc üstünde geçti desem
Ben çokta su tüketiyorum ama 1 lokma çiş için defalarca gittim yani
Bugün avmde 20 dk da bir wc sırasına girdim hahaha

Kızlaaar va benim belim çok ağrıyor bugün ya zaten vardı mecburen bi saat kadar araba kullandım eve geldiğimden beri adım atamıyorum mahvoldum

6 aydır gündüzüm gecem wc üstünde geçti desem
Ben çokta su tüketiyorum ama 1 lokma çiş için defalarca gittim yani
Bugün avmde 20 dk da bir wc sırasına girdim hahaha
haha aynen ya ben evden çıkmadan önce giriyorum. dışardayken de nerede wc vardı diye aklım hep orda. sen 20 dk sırada durup tutabilmişsin. ben olsam rezil olmuştum

Arkadasar vitamin ve demir hapini kullanmak zorundamiyiz.doktor bana kullan dedi..ama kilo yapar diye cekiniyorum...icmesem olmaz mi

Sevgili anneler ne olur bana dua edin. Dualariniza cok ihtiyacim var... Viral konjonktivit denen bir hastaliga yakalandim gecmek bilmiyor. Allahim bana sabir ver güc ver şifa ver. Hamile oldugum icin sinirli sekilde ilac veriyorlar. Hamileleein duasi makbul olur dualariniza cok ihtiyacim var ne olursunuz dua edin biran once iyileseyim..Rabbim bebeklerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..hepinize saglikli gunler..

Günaydın canım geçmiş olsun bildiğim kadarıyla gözün mikrop kapması oluyor dimi inşallah en kısa zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…