Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadasar vitamin ve demir hapini kullanmak zorundamiyiz.doktor bana kullan dedi..ama kilo yapar diye cekiniyorum...icmesem olmaz mi
Canım demir hapı önemli diye biliyorum bana doktorum doğumdan sonra bile kullanman gerek dedi ayrıca kilo filan da yapmadı kilo alımım normal, vitamin hapı için kilo yaptığını duydum decavit kullananlar söylüyorlardı ama ben vitamin kullanmıyorum, yediğim besinlerden aldığım yeterli dedi dr. Sende günlük yediğin şeylerden aldığın vitaminlere bak arada da kan verip eksiklik olup olmadığına bakarsın, kontrollu bir şekilde olabilir belki

Geçmiş olsun canım Allah sağlık sıhhat versin sana da bebeğine de

Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum sana canım. 3-4 sene önce kirpiklerim döküldü benim ve bir kaç tane yağı karıştırarak geceleri kirpik diplerime sürüyordum, çok iyi gelmişti kirpiklerim uzamaya başladı derken bir sabah kalktım ki gözüm göze benzemiyor, batmalar yanmalar oluyor. Beyoğlun' da Galata kulesinin dibinde eski ismiyle kuledibi olarak bilinir, Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi var, oraya gittim. Konjonktivit olmuşum, antibiyotikli göz damlaları kremler verdi doktor, 3 gün sonra düzelmeye başlamıştı. Endişe etme kalıcı birşey değil, ilaçları sınırlı şekilde kullandığından iyileşme sürecin uzamış olabilir. He bir de konjonktivitin nedeni virüstür bu yüzden de bulaşıcıdır. Buna çok dikkat et, bir gözündeyse eğer diğer gözüne de bulaşabilir. En kısa sürede iyileşirsin inşallah

Allah razi olsun canim Allah dusmanimin basina vermesin insallah gecer kisa surede bi de grip de yasiyorum ustune insallah atlatirim bebise de zarar gelmeden

Allahım yardımcınız olsun, güzel haberlerle döneceksiniz inşallah, şifa için duacıyız .

Günaydın canım geçmiş olsun bildiğim kadarıyla gözün mikrop kapması oluyor dimi inşallah en kısa zamanda geçer
Cok sagol canim evet gozum mikrop kapmis bi de ustune cok kotu grip oldum ikisi de gecmek bilmedi.Rabbim dusmanima vetmesin bizi de kurtarsin saglicskla insallah sizleri de korusun

bende aynısını sorcaktım sen yazmışsın.ağrıyla resmen yaşamaya alıştım. yatak ta dönerken ayağa kalkarken eğilirken. kaç defa gittim hep normal denildi. nasıl bilecez ya
Seninle aynı durumdayız zaten, 15 .haftadan bu yana bırakmadı ağrılar bizi, yatakta dönerken eşimden tutunuyorum, gülüyor bana, dün instagramda 7-8 aylık hamile kadınlar resmen akrobasi hareketler yapıyorlar, eşim "benim karım yatakta dönemiyor" dedi, ay kendimi nasıl hantal, hımbıl bir şey hissettim, halbuki hala tüm ev işlerini dip köşe kendim yapıyorum, eşim de yardım ediyor sağolsun ama, tüm gün işteyim , masa başında olsam da yoruluyorum, kalan arta zamanlarda kimseye ihtiyaç duymadan devama ediyoruz, eşim öyle deyince bozuldum ama gerçekten vajinada baskılı ağrı var, 30 dkdan fazla yürüyüşte karnım oldukça geriliyor, dün molalı olarak 3 ssaat yürüdüm ama zor geiyor, gece baygın vaziyette uyudum. kontrolüm 7 haziranda, eminim ki doktorum, yürüyüş, esneme hareketleri yap, bu ağrılar çok normaaaalll, olaaacaaak yani o kadaaar diyerek naz yaptığımı düşünecek riskli ağrıalrla normal ağrıları nasıl ayırt edeceğiz ben de bilemiyorum, Allah yardım etsin, son dilime giriyoruz ama sanırım asıl zorluk şimdi başlıyor.

Canım ya yorumunu okuyunca da tarifin kasılma harici tutuyor, ben de kasılma yok, yürüyünce ve eğilince bacak aramda baskı gibi gerilme , zorlanma var, genital bölgede sanki bir lastikle bacaklarımı ayırmamı engelleyen bir durum var gibi , inanki elimle yokluyorum bacak arasını, yok burası değilmiş diyorum ,sanırım içeriden rahim baskısını böyle hissediyorum, Allaha emanet yavrucuklar.

Canım içine nasıl siniyorsa en güzeli odur, ben ailemden ve yakınlarımdan farklı bir şehirdeyim, hastanede aksiyon kısmını minimalde tutacağız(bebek çikolatası ve lokum beğendim, onu siparişedeceğiz) eve gelen en yakınlarımız olacak, 2016 eylül bebeklerinin cicileri başlığına da yazmıştım, en yakınlar için bir hediye paketi yapıyorum, yetişkinler için kokulu bebek sabunu, iğnelik olarak da kullanılabilecek bebek lavanta kesesi, çocuklar için de şekerleme paketi koyacağım içine. ikramlık olarak da tatlı ve tuzlu kurabiye, kek ve limonata olacak, genelde kullan at kağıt malzemeler aldım, tabak, bardak, pipet, peçete vs. ama lohusa şerbeti için de bardak süsü aldım 12 adet, kekler için de süsleme kek tacı aldım, en azından miniğimin sevdiklerimle güzel fotoları olsun diye abartmadan biraz süslemeyi planlıyorum ikramlıkları.bir de sunum kaseleri, tepsiler filan aldım işte, Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah.

Son düzenleme:
Afacanlar kiloları aldırdıkları gibi zayıflatırlar inşallah ben süt verme kısmında zayıflamaya çok umut bağlamış durumdayımbenim afacanın da insafı yok ya güm güm geçiriyor anneyesınavın için de hayırlısı olsun canım, kısmetten ötesi yok.
Eşimle gün sayıyoruz, kavuşalım gerçekten artık, çok özledik minikleri

Arkadasar vitamin ve demir hapini kullanmak zorundamiyiz.doktor bana kullan dedi..ama kilo yapar diye cekiniyorum...icmesem olmaz mi
İkisini de kullandım bende kansızlık var 3 aydır da yükselmedi gitti 2 hap içiyorum decavit de 1 tane. Kilo yaptığını düşünmüyorum bu hafta bıraktık vitamini bence Demir'i eksik etmemek lazım vitamin yediklerine dikkat ederek telafi edilir heralde

Evet yaaaa ben de yatağa yüzü gömülü uyuyanlardanım normalde, nasıl özledim yüzüstü uyumayı, bebişler doğsun beraber yüzüstü yatarız artık

Serklajtan sonra 6 günüm kontrolum var bugün dikiş bebeğin suyu ne durumda çok korkuyorum Allahım kimseye yasamadin çok zor

Çok zor sınavlar var, Allah zor imtihan vermesin, verene de dayanma gücü, sabır versin. Doğru söylüyorsun şükürsüz, minnetsiz olduk, günlük koşturmacalar bir çok detayı kaçırmamıza sebep oluyor maalesef, kolayca sığınacağımız bahanelerimiz de hep hazır oluyor zaten.
Bahsettiğin eşi kalp ameliyatı olacak arkadaş deryadenizdi ismi, benim de hep aklımda, konuştuğumuzda 1,5 ay sonra ameliyatı demişti, sanırım yaklaştı ameliyat günü, duamda yer vermeye çalışıyorum, kendi eşime baktıkça aklıma geliyor, Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşturur.
Bu yıl eşimden ilk defa 1 aya yakın ayrı kalmıştım(Çin seyahati), benim gibi metanetsiz, sulugöz birisi için zordu, hormonlar da sağolsun... sen ailenin yanına geliyorsun, yanında destek olacak insanlar var, bu süreçte tüm olumsuzlukları bertaraf edip kafanda hep olumlamalara odaklanırsan kolay geçecektir inşallah, sonuçta ucunda kavuşma var, beklemek zor olsa da sonu güzel olan her şey için değer. Yeni hayatınız mutluluk getirsin.

Doktorum ölçtüğünde rahim ağzı kapalı, kesenin konumu ve yeri iyi diyor ama rakam söylemiyor, sanırım sıkıntı ya da risk olsa söylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…