Seninle aynı durumdayız zaten, 15 .haftadan bu yana bırakmadı ağrılar bizi, yatakta dönerken eşimden tutunuyorum, gülüyor bana, dün instagramda 7-8 aylık hamile kadınlar resmen akrobasi hareketler yapıyorlar, eşim "benim karım yatakta dönemiyor" dedi, ay kendimi nasıl hantal, hımbıl bir şey hissettim, halbuki hala tüm ev işlerini dip köşe kendim yapıyorum, eşim de yardım ediyor sağolsun ama, tüm gün işteyim , masa başında olsam da yoruluyorum, kalan arta zamanlarda kimseye ihtiyaç duymadan devama ediyoruz, eşim öyle deyince bozuldum ama gerçekten vajinada baskılı ağrı var, 30 dkdan fazla yürüyüşte karnım oldukça geriliyor, dün molalı olarak 3 ssaat yürüdüm ama zor geiyor, gece baygın vaziyette uyudum. kontrolüm 7 haziranda, eminim ki doktorum, yürüyüş, esneme hareketleri yap, bu ağrılar çok normaaaalll, olaaacaaak yani o kadaaar diyerek naz yaptığımı düşünecek
riskli ağrıalrla normal ağrıları nasıl ayırt edeceğiz ben de bilemiyorum, Allah yardım etsin, son dilime giriyoruz ama sanırım asıl zorluk şimdi başlıyor.