Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm saol ya cok hos gorunuo . Ama esarp da sikar mi acaba diyorum. Snce bone gibi bise alip onu susletsem nasi olur. Bi de foto cekimi fln olursa ikinci gunde oluyomus sanirim ikinci gun acik cektireim diom
Bulunduğun şehri bilmiyorum ama sıcak ve bunaltıcıysa eşarpla sıkılabilirsin, bone daha iyi fikir bence de canım.

kızlar ya benim gibi çok tuvalate giden varmı ? gece iki defa kesin kalkıyorum. gün içinde de sürekli tuvaletteyim . her ay idrar tahlilimde yapılıyor birşey yok
Ben de varım canım:) artık gına geldi gerçekten, ki bazen gidiyorum, bunun için mi geldik diyorum, zaten şu karikatürler var ya hamile kadın banyoda yerde paspasın üzerinde yakında öyle olacağız.

aynennn canım benim yatakta dönerken eşimden yardım istiyorum ve diyorum son dönemlerde herhalde tek başıma hiçbir şey yapamıcam. benim de Dr um bıktı resmen benden her ağrım var şöle ağrıyor böle ağrıyor dedikçe normal diyor ve ben deliriyorum güya bu bitirdiğimiz son üç ay gebeliğin balayı dönemiydi. benim de en çok korkum riskli ağrılardan nasıl ayırt edecez hele burada yazılanları okudukça bide gece kabuslarım oluyor bi sağlıkla kucağımıza alaydık. sağlıkla mutlulukla kal canım benim

Aynımıymışız Evet kuzum ya, bebişler sağlıkla gelsin, yeni topiğimizde de kiloları hallederiz inşallah.

Arkadasar vitamin ve demir hapini kullanmak zorundamiyiz.doktor bana kullan dedi..ama kilo yapar diye cekiniyorum...icmesem olmaz mi
Testleriniz yapıldı mı peki, kandaki depo durumları nasıl, demir, vitamin açısından, dengeli besleniyor musunuz bir de, en iyisini doktorunuz bilir, çok mu kilolusunuz ya da kilo takıntınız var, gebelikte sizin deponuz yetersizse bebek gelişiminde sıkıntı olur, ya da sizin sağlığınız kötü olur. doktor tavsiyesinden çıkmayın derim ben.

Cok sagol canim evet gozum mikrop kapmis bi de ustune cok kotu grip oldum ikisi de gecmek bilmedi.Rabbim dusmanima vetmesin bizi de kurtarsin saglicskla insallah sizleri de korusun
Amin canım grip için en iyi şey sarımsak kokusuna dayanilmiyor hamilelik döneminde. Ben tam grip oluyordum her gün sarımsaklı şeyler yedim iki gün içinde toparlandim yiyebiliyorsan ye canım.

Canım çok geçmiş olsun, bende de 3 gündür beliren sağ gözümde kırmızılık var, şüpheleniyorum ama çok sıkıntım olmadığı için umursamıyordum, sabah batma yapınca tansiyondan şüphelendim, makyaj yapmadım gözüme, dinlenmeye aldım, akşam kompres yaparım diye düşündüm, sende ki çok mu ileri seviye de, çok geçmiş olsun, acil şifalar...

Doktorum ölçtüğünde rahim ağzı kapalı, kesenin konumu ve yeri iyi diyor ama rakam söylemiyor, sanırım sıkıntı ya da risk olsa söylerdi.
Tabi canım muhakkak söylerdi. Benim sipanin kafası hep aşağıda ama serviks kapalı istediği gibi durabilir dedi. Hareketlerini inanirmisin bazen sanki vajinamda hissediyorum asagida. Şimdi ayrintili usg sonuçlarımi dr uma gosterdim. Haftada 1 pruluton iğne yapılacak günde 2 kere magnezyum alacagim zamanında sağlıkla kucağıma alayim da gerisi hallolur Allahın izniyle.

Selam kizlar havalar isindi cok zor oluyo artik. Bide benim kulak enfeksiyonu var antibiyotik ictim bi kutu tikali hala midemde costu bu ara yanma eksime kusma bi kendime gelemedim ya laa

Varislerle başım dertte diz kapağımın arkasında çıkan mor şişkin damarlar belirmişti 15 haftalıkken işte o varisler yukarılara yürüdü
Bacaklarım arkadan boydan boya varis gittikçe de kötülüyor
Ağrı'sını duymamaya çalışıyorum felaket ağrı yapıyor
Hareketsiz değilim neden oldu hızla arttı anlamadım
Kilo sebebiyle olsa ilkinde 17 kilo aldım hiç olmamıştı
Belki yaş daha büyük etkendir.
Çirkin görüntü bir yana ağrı bir yana
Arka baldırdan bikini bölgesine yürür ve böyle damar şişer belirginleşirse normal doğuma engel olurmuş
Varislerimin büyüme hızı Ağrı'sı beni korkutuyor

Canim insallah benimki gibi bisey degildir.. Allah korusub seni.. benim de ilkin sag gozumde hafif bi kizariklik ve batma oldu sonra 1-2 gun sonra gozumden iltihap akmaya basladi ve asiri bir kanlanma capaklanma ve sisme oldu sonra diger gozume de bulasti ne yazikki.. bi de tabi bunlar olurken atesli bi grip geciriyordum ilac kullanmadan gripi atlatirim dusuncesindeydim ki gozum boyle olunca vucut direncim de dustu mecbur antibiyotik baslattilar..
Hamilelik uzun ve hassas bir donem gercekten insan neyle karsilasacagini bilmiyor.. saglicakla atlatiriz hepimiz de insallah Allah korusun hepimizi her turlu hastaliktan

Kızlarrr merhaba ben doktor degişikliği yapıcagımdan bahsetmiştim bugun gittik şükür bebek iyi biraz suyu az gibi geldi cinsiyetini sormamıştım eaki doktor erkek dedi. Bu yeni doktor sadece bebegin kalbi için çocuk kalp doktoruna gönderdi orada ayrıntılı bi muayene oldum çok şükür kalbimizdr bi problem yok fakat kalp doktoru bebek kız dedi brn kadın dogumcu degilim ama tekrar bi kontrol ettir bence dedi. Ayın 2.snde renkli usg var gidicez bakalım orada sorucam kızmı erkekmi kafalar karıştı

banada dr suyu az gibi demişti ama dönem dönem değişebilen bir durummuş

bu arada kız ve erkekle listede eşit sayıda bakalım dengeyi nasıl bozacaksın :):):):)

Selam kizlar havalar isindi cok zor oluyo artik. Bide benim kulak enfeksiyonu var antibiyotik ictim bi kutu tikali hala midemde costu bu ara yanma eksime kusma bi kendime gelemedim ya laa
Cok gecmis olsun canim brn de cok hastayim gozlerim mikrop kapmis bogazlarim agriyor oksuruk vs..Allahim saglicakla kurtarsin hepimizi

banada dr suyu az gibi demişti ama dönem dönem değişebilen bir durummuş

bu arada kız ve erkekle listede eşit sayıda bakalım dengeyi nasıl bozacaksın :):):):)

17 haftadan beri erkek diyoduk eaki doktor erkek demişti bakalım ayın 2sinde ne diyecekler şaşırdık kaldıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…