Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
yaaaa çok güldüm sana tek ben değilmişim demekki eşim benle dalga geçiyor elin niye sürekli orda diye elimle araştırıyorum yok sanki ağrı çeken ben değilim . hissetmiyordum ta ki kalkınca yatakta dönünce en son dedim Dr a gitiğimde diyeceğim bu bölgemin filmini istiyorum içerde neler oluyor merak ediyorum sağlıkla kucağımıza alaydık ağrılar önemli değil artık napak

Kizlar seker yuklemesini bnm saglik ocagi yapmiyomus. Ozel buca tip a gidicm yarin ins. Izmirde olanlar bilirler belki. Orda dr a girmeme gerek var mi direk tahlil gibi ozel yaptirabilir miyim

Yok canim ya erkekdir son dk degismez insallah ama tabi en garanti renkli usg, ,

Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Birkaç gündür genital bölgede özellikle vulva kısmında kaşınma ve kızarma var. Rengi de giderek koyulaşıp kızardı. Bugün minik minik irinli sivilceler gördüm etrafında. İnternete bakındım kontakt dermatit belirtileri gösteriyor ama acaba neyden kaynaklandı bilemedim. Çamaşırı pamuklu giyerim, kimyasal kullanmam kesinlikle. Hijyenine önem veririm ama sebebini bulamadım. Var mı yaşayan aranızda?

Kizlar seker yuklemesini bnm saglik ocagi yapmiyomus. Ozel buca tip a gidicm yarin ins. Izmirde olanlar bilirler belki. Orda dr a girmeme gerek var mi direk tahlil gibi ozel yaptirabilir miyim
Canım ege ünv çok kolay yapıyor yüklemeyi. Fakültenin dışında da şurubu alıyorsun çok pratik oluyor. Bence özele para verme onun için.

Canım ege ünv çok kolay yapıyor yüklemeyi. Fakültenin dışında da şurubu alıyorsun çok pratik oluyor. Bence özele para verme onun için.
Cnm ege bana cok uzak ya. Bi de calisiyorum işe de yetismm gerek . Dr a gitmeden direk yaptirabiliosun dimi yani cnm

Kızlar bende bugün doktora gittim geçende sulu bir akıntı gelince randevumu 3 gün öne çektim, bugün baktık bebişe suyunun iyi olduğunu söyledi biraz daha kilo almış, çok şükür bir sıkıntı yokmuş, kafasını plesantanın arasına sokmuş bize oradan baktı, pek bi yaramaz olacak galiba karnımda da sürekli bir hareket şebek hiç rahat durmuyor bu arada benim gibi tombik yanakları var, junior tuğba gelecek galiba

Cilekkokusu12345 görücez bakalım artık perşembe günü allahtan beşiği beyaz ve arabayı siyah almıştım henüz renkli almdım en önemlsi saglıklı olsun kız erkek farketmez
Ya tabikide farketmez ama insan alisveris yaptimi istemez degissin, , ama renk konusunda dogru tercihler yapmissin kizada erkegede uyacak seyler

Günaydın kızlar, korkunç bir gece geçirdim yattım ilkten bir türlü uykuya geçemedim, tam uyudum sonra karabasan geldi gözümü açıyorum hafiften ama hareket edemiyorum bağıramıyorum boğulmaya başladım bi süre sonra nefes alamadım, sonra bu karabasan değil heralde azrail canımı alıyor dedim. Nasıl olduysa bi anda kayboldu bağırarak kalktım, öyle korkmuşum ki korkudan bayılacaktım bu seferde. sonra da saatlerce uyuyamadım

Allahım kimseye yaşatmasın, hele bu dönemde çok çok kötüymüş.

Merhaba arkadaşlar dün ayrıntılı usg de bebeklerimin suyu fazla çıktı. Doktor açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Haftaya kontrol var yine. Bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda?

Merhaba arkadaşlar dün ayrıntılı usg de bebeklerimin suyu fazla çıktı. Doktor açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Haftaya kontrol var yine. Bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda?

Seninki fazla benimki az neden böyle oluyor anlamıyorum gerçekten umarım düzelir suları bebeklerimizin

kuzenimin bebeğinin suyu fazlaydı ama bir sorun olmadı

Seninki fazla benimki az neden böyle oluyor anlamıyorum gerçekten umarım düzelir suları bebeklerimizin

kuzenimin bebeğinin suyu fazlaydı ama bir sorun olmadı
Allah yardımcımız olsun cnm ins. Sen bol su iç havuç suyu armut . Çok iyi geliyormuş.
Su fazla olunca ne yapılması gerekiyor bilmiyorum. Şekerden olabilir diye diyet yapıcam şeker pirinç vs yemicem haftaya kontrol ins değişir suyu normale döner bebeklerimin. İkiz ikisinin de suyu fazla.
İnsallah seninde suyun artar canım.
Kuzenine neden olarak ne demişler acaba?

aynen oyle devamlı havuç armut yiyorum umarım düzelir

sebepsiz araştırıldı fakat hiç bir sebep bulunamadı onun vede 39 . haftada doğumunu yaptı bazen bebeğin yapısından kaynaklı olabiliyormuş bazı dönemlerde de bebegin idrarından su fazlalığı oluşabiliyor demişti en son dr u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…