Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İlk olarak şekere bakalım dedi dr. İnsallah benden kaynaklıdır diyet yaparım geçer. İkiz olunca korku 2 kat bir de fazla su erken doğuma neden olabiliyormuş iyice korktum. Daha haftam çok erken.
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah.

aklına kötü şeyler getirme muhakkak bir çaresi vardır canım , su azlığıda erken doğuma sebep oluyormuş ama ben inanki kafama hiç takmıyorum içimden bir ses öyle birşey olmayacak diyor :) Önce Allah a sonra bebeğime güveniyorum :) sende öyle düşün

ben doktora sorunca bana nazlı muamelesi yapıyor minnoşları bir kucağımıza alalım hepsi geçecek inşallah bu ağrıların diyeceğim de, sabah arkadaşımla konuştum 15 aylık bebeği var, oğlanı kucağımda taşımaktan sırtım belim kopuyor diyor, artık ağrıyla yaşamaya alışacağız sanırım

Benimkin de çok batma yanma yok, sabah bir nebze çapaklanma olmuş, bugün yine makyaj yapmadım, dinlendiriyorum bakalım, Amin canım inşallah, şimdi daha iyisindir umarım, çok çok geçmiş olsun, Allahım acil şifalar versin.

Teşekkür ederim canım, sağlıkla kavuşalım inşallah minnaklara, Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Maşallah canım, gözünüz aydın, fotosu yok mu yeğenimizin hani

Son düzenleme:
Gelmiş geçmiş olsun, bir daha yaşamazsın inşallah canım.

İnşallah sağlıkla kucagimiza aliriz bebeklerimizi canım. Dua edelim bol bol inş.

Çok sagol canim bugun daha iyiyim cok sukur senin benimkisi degil hemen geçecektir insallah

C ceren151115 canım benim oluyor özellikle dışarı çıktığım zamanlarda ben baya baya ter oldugunu düşünüorum evdeyken olmuyor bu zaten artık günlük ped kullanmıorum daha havasız kalır die günde 2/3 kere iç çamaşırımı değiştiriorum rahat ediorum

yarın dr a soracağım bakalım norrmal demiştı dr ama çoğalınca tedirgin oldum

Kızlar göğüslerim çatlamaya başladı ve canımı acıtıyor. Sanki ateş gibi yaniyorlar. Karnımda henüz bir çatlak göremiyorum ama sanırım o da çatlayacak sizde durumlar nasıl? Benim gibi çatlamaya başladınız mı?

bende şuanda her hangi bir şey yok mustela çok iyi geldi bana bi ara çok kaşııyodum onu kullandım kulanalı kaşıntıda kalmadı ama muhtemelen çatlar musaıt bır vucudum var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…