Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    306
Şekerden şüphelenmiş olabilir mi canım?
yükleme istemedi sadece açlık tokluk değerlerime baktı canım. onlar da normal çıktı. aslında ben şüphelendim ama o söylemeyince de yaptıralım mı demedim. yürüyüşünü yap, yediklerine dikkat et dedi. normal doğum istediğimi bildiği için bu durumu kullanıyor birazda, büyük giderse sezaryen olabilirmiş filan diye. ama zaten dışardan gözükmese de epey kilo aldım artık dikkat ediyim diyorum.
 
Miis yazda geldi zaten zorlamaz seni diyet. Streste olmayınca mis gibi düşüyor vallahi. Benimde şimdi 80den yukarı nadir çıkar oldu azıcık stres yapayımda çıksın diyorum bazen hahaha
canım ya bende de şeker çıktı şimdi sonuçları mı aldım. randevum ta 27 haziranda o zamana kadar diyetle kendim düşüreyim dedim. yoksa bu avrupa da ki Dr lar canıma okur hiç uğraşmak istemiyorum. neye dikkat etmek lazım canım ya. ekmeği makarna yı pilavı muzu ve patatesi kestim.onun dışında neye dikkat edeyim ki düşssün yardımcı olur musun
 

Canım öncelikle tatlıyı hayatından çıkarıyorsun. Bahsettiğin gıdaları zaten çıkarmışsın. Onun haricinde meyveyi dikkatli tüket acaip şeker deposudur. Kuru meyvelerde yüne dikkat etmelisin. İncir baş düşmandır. İ Soda içmekte işe yarıyor. Birde diyabetiklerde yemek miktarı az ve sık öğün önemlidir. 3 öğün değilde 6-7 öğün şeklinde olmalı. Tam tahıllı esmer ekmek olsun öğünlerinde. Tamamen kesmekte çok iyi gelmez. Sadece beyaz un içerenlerden fazlasıyla kaçın. Çay vb içecekleri şekersiz tüket ve en önemlisi diyabetik ürünler kullanma. Aspartamla tatlandırılmış diyet yiyecekler hiç sağlıklı değil.
 
salata , sebze ve yoğurt dışında yicek bişeyim pek kalmadı bu şekilde. 6 öğün de ne yicemm ben peki
 
Selam kizlar ayy bel agrisindan oluyom. Bu gun bi carsiya cikayim bi iki parca alayim dedim duramadim hem sicak hemde asagi baski yapti yururken tipis tipis dondum geri
 
Lanolih yanlış yazmadiysam eğer doktor bunu önerdi bebek emzirirken de silmeye gerek yokmuş 40 mg olani gratiste vardı onu kullanıyorum tabi fazla surmuyorum
Anldm cnm. Bnde zeytinyagi sureyim diorum ya . Bi de dogumdan sonra korse fln takiolarmis sezeryan yada norml ikisindede takilio mu ki o
 
günaydın kızlar gün içerisinde kızımın hareketlerini çok hissetmiyorum özellikle sırt üstü yatınca daha çok hissediyorum o şekilde de yatmayın diyorlar nasıl takip edeceğim anlamadım

normalde de zaten çok hareketli bir bebek değil ama resmen paranoya oldum
 
Cnm tatli ye ve soluna yat
 
Gunaydin cnm.Bebeklede alakali oldugunu dusunuyorum.cok uslu bir bebek annesi demek ki masallahcikolata ya da tatli birseyler ye gun icerisindede sol tarafina yatmalisin.
 
Gunaydin cnm.Bebeklede alakali oldugunu dusunuyorum.cok uslu bir bebek annesi demek ki masallahcikolata ya da tatli birseyler ye gun icerisindede sol tarafina yatmalisin.

zaten hep bu şekilde 12. haftadan beri , dr normal diyor ama umarım öyledir , çok fazla hareket etmeyi sevmiyor sanırım

İş yerindeyim ancak akşam gidince denerim dediğini , gerçi dondurma yiyice nerden vuracağını şaşırıyor ama gün içerisinde çok anlayamıyorum tedirgin oluyorum
 
Günaydın güzel anneler, kıpraşık bebeler

Göğüs ucu ağrılarından şikayet edenler varmış, benimkiler de çok acıyor hiç dokunamıyorum henüz krem kullanmaya başlamadım 30. haftadan sonra başliyim diyorum ama bir ön araştırma yaptım, öğrendiklerimi paylaşayım sizlerle de.

Lansinoh Lanolin krem hepimizin en çok duyduğu bildiği, gerçekten de ufak çatlaklarda en etkilisi bu, bu yüzden de yara olmadan önce kullanımı öneriliyor ve doğal içeriği sebebiyle bebek emmeden önce temizlenmesi gerekmiyor.

Doğal Zeytintağı ile ilgili de çok güzel yorumlar okudum çevrem de duyduklarım aynı yönde ama dikkat edilecek husus büyük yarıklar kanamalı ve açılmış göğüs uçlarında pek bir etkisi yok, lanolin krem gibi minik çatlaklarda gayet rahatlatıcı etkisi olduğu söyleniyor.

Garmastan pomat kanayan ve çok yarılmış açılmış göğüs uçları için çok fazla öneriliyor ve etkisi genel anlamda çok iyi ve hızlı bir iyileştirme sağlıyormuş. Dikkat edilecek husus emzirmeden önce mutlaka saf su ile temizlenmeli (asla karbonatlı su ile temizlenmemeli karbonatlı su göğüs ucuna hiç iyi gelmiyor)

Specta Mam Phyto krem için gerçek bir mucize olduğu söyleniyor. İçeriği doğal olduğu için emzirmeden önce silinmesine temizlenmesine gerek yok. Her emzirmeden sonra ince bir tabaka halinde sürülüyor. Krem her yerde bulunmuyor genellikle sipariş üzerine getirtiyorlar.

Bütün kremlerin kullanımında dikkat edilmesi gereken şu; uygulamadan sonra mutlaka kuruması beklenmeli. Olabildiğince göğüs ucu açıkta bırakılmalı ve çamaşır temas ettirilmemeli, Bunun için Avent Göğüs kalkanı çok kullanılan ve önerilen bir ürün. Ancak onu da kremi sürdükten hemen sonra değil 5-10 dk kurumasını bekledikten sonra kullanın mutlaka diyorlar.

Bu göğüs ucu yarası bende git gide fobi olmaya başladı sanırım bütün kremlerden alıp stok yapıcam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…