yükleme istemedi sadece açlık tokluk değerlerime baktı canım. onlar da normal çıktı. aslında ben şüphelendim ama o söylemeyince de yaptıralım mı demedim. yürüyüşünü yap, yediklerine dikkat et dedi. normal doğum istediğimi bildiği için bu durumu kullanıyor birazda, büyük giderse sezaryen olabilirmiş filan diye. ama zaten dışardan gözükmese de epey kilo aldım artık dikkat ediyim diyorum.Şekerden şüphelenmiş olabilir mi canım?
canım ya bende de şeker çıktı şimdi sonuçları mı aldım. randevum ta 27 haziranda o zamana kadar diyetle kendim düşüreyim dedim. yoksa bu avrupa da ki Dr lar canıma okur hiç uğraşmak istemiyorum. neye dikkat etmek lazım canım ya. ekmeği makarna yı pilavı muzu ve patatesi kestim.onun dışında neye dikkat edeyim ki düşssün yardımcı olur musunMiis yazda geldi zaten zorlamaz seni diyet. Streste olmayınca mis gibi düşüyor vallahi. Benimde şimdi 80den yukarı nadir çıkar olduazıcık stres yapayımda çıksın diyorum bazen hahaha
canım ya bende de şeker çıktı şimdi sonuçları mı aldım. randevum ta 27 haziranda o zamana kadar diyetle kendim düşüreyim dedim. yoksa bu avrupa da ki Dr lar canıma okur hiç uğraşmak istemiyorum. neye dikkat etmek lazım canım ya. ekmeği makarna yı pilavı muzu ve patatesi kestim.onun dışında neye dikkat edeyim ki düşssün yardımcı olur musun
Benim geçen ay bakıldı normal diye şeker yüklemesi yaptirmayacakti ama bu ay önden gidince yaptıralım dedibenim sadece açlık tokluk şeker değerlerime baktı, normal dedi. aslında ben de şüphelenmedim değil.
Ben varım maalesef çok acidigi için doktor kullanmamı söyledi ve şunu dedi catlayacagi varsa her turlu oluyor benim çatladı dediKizlar gogus ucu kremi kullanmaya baslayan var mi. Bana sur fln dediler dogum sonrasi catlama olmaz die .
salata , sebze ve yoğurt dışında yicek bişeyim pek kalmadı bu şekilde. 6 öğün de ne yicemm ben pekiCanım öncelikle tatlıyı hayatından çıkarıyorsun. Bahsettiğin gıdaları zaten çıkarmışsın. Onun haricinde meyveyi dikkatli tüket acaip şeker deposudur. Kuru meyvelerde yüne dikkat etmelisin. İncir baş düşmandır. İ Soda içmekte işe yarıyor. Birde diyabetiklerde yemek miktarı az ve sık öğün önemlidir. 3 öğün değilde 6-7 öğün şeklinde olmalı. Tam tahıllı esmer ekmek olsun öğünlerinde. Tamamen kesmekte çok iyi gelmez. Sadece beyaz un içerenlerden fazlasıyla kaçın. Çay vb içecekleri şekersiz tüket ve en önemlisi diyabetik ürünler kullanma. Aspartamla tatlandırılmış diyet yiyecekler hiç sağlıklı değil.
Cnm peki krem mi kullandin yoksa zeytinyagi fln gibi dogal bise miBen varım maalesef çok acidigi için doktor kullanmamı söyledi ve şunu dedi catlayacagi varsa her turlu oluyor benim çatladı dedi
Lanolih yanlış yazmadiysam eğer doktor bunu önerdi bebek emzirirken de silmeye gerek yokmuş 40 mg olani gratiste vardı onu kullanıyorum tabi fazla surmuyorumCnm peki krem mi kullandin yoksa zeytinyagi fln gibi dogal bise mi
Anldm cnm. Bnde zeytinyagi sureyim diorum ya . Bi de dogumdan sonra korse fln takiolarmis sezeryan yada norml ikisindede takilio mu ki oLanolih yanlış yazmadiysam eğer doktor bunu önerdi bebek emzirirken de silmeye gerek yokmuş 40 mg olani gratiste vardı onu kullanıyorum tabi fazla surmuyorum
salata , sebze ve yoğurt dışında yicek bişeyim pek kalmadı bu şekilde. 6 öğün de ne yicemm ben peki
Sezeryanda takilmiyor yengemden biliyorum korseyi karın sarkmasın diye takıyorlar bildiğim kadarıylaAnldm cnm. Bnde zeytinyagi sureyim diorum ya . Bi de dogumdan sonra korse fln takiolarmis sezeryan yada norml ikisindede takilio mu ki o
Himm bn onda da takilir bi sure sonra die biliodum cnm tskederimm :*Sezeryanda takilmiyor yengemden biliyorum korseyi karın sarkmasın diye takıyorlar bildiğim kadarıyla
Cnm tatli ye ve soluna yatgünaydın kızlar gün içerisinde kızımın hareketlerini çok hissetmiyorum özellikle sırt üstü yatınca daha çok hissediyorum o şekilde de yatmayın diyorlar nasıl takip edeceğim anlamadım
normalde de zaten çok hareketli bir bebek değil ama resmen paranoya oldum
Gunaydin cnm.Bebeklede alakali oldugunu dusunuyorum.cok uslu bir bebek annesi demek ki masallahgünaydın kızlar gün içerisinde kızımın hareketlerini çok hissetmiyorum özellikle sırt üstü yatınca daha çok hissediyorum o şekilde de yatmayın diyorlar nasıl takip edeceğim anlamadım
normalde de zaten çok hareketli bir bebek değil ama resmen paranoya oldum
Gunaydin cnm.Bebeklede alakali oldugunu dusunuyorum.cok uslu bir bebek annesi demek ki masallahcikolata ya da tatli birseyler ye gun icerisindede sol tarafina yatmalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?