Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Birileri hep çıkacak hayatta böyle densiz konuşacak her birine bir gün canın sıkılsa veya bir iki saat toplasan bir sürü Zaman eder.

Gençliğinden sağlığından çalamasınlar günlerini sayılı hamile günlerinde onlara bu şansı verme.

Sadece kilo konusunda değil seni üzmeye çalışan hiç birşeyi sözü, gözü , bakış açısını dikkate alma işitme bile. Ama sallamıyorum takmıyorum derken gerçekten sallama. Ay ağır konuşacam it ürür kervan yürür art niyetli insanlar kendi Haris söyledikleriyle dedikleriyle kalsın.

Bu insanlar bu gibi saçma salak söylemler ortaya koyup karşısındaki insanı sarsarak üzerek kırarak besleniyorlar . Daha kötüsü bu tiplerden heryerde bir sürü var. Hani biriyle görüşmesen diğeri burnunun dibinde çıkıyor akraba ayrı komşu ayrı
Sen kendine değer ver kendini bil isteyen istediğini desin. Umrunda da olmasın
Yoksa onlardan özen beklemek ay karşımdaki hamile kalp kırmayayım moral verici konuşayım deme inceliğini gösteremezler çünkü hamurlarında yok
Bak Nasıl sinirlendim. Etrafı bu tarz bu tip insancıklarla dolu birisi olarak sana söylerken esas kendime de söylüyorum.
Sallama
Duyma
Ciddiye alma
Değer verme
Ayrıca mutsuz olma. En büyük mutluluk seninle ve hepsinden değerli :)

Uyuyamadığım doğrudur. Gamze , dıptıs fairtale ve diğer İzmirliler sizler uyuyorsunuZ galiba. Nasıl uyuyorsunuz. Klimalı mı dakika başı uyanarak mı balkonda mı bu işin sırrı nedir hep uykum var hep dalamıyorum ben yatakta dönme adlı bir spor geliştirdim galiba

Selam arkadaslar, gogus ucu yaralariyla ilgili bir sey yazmak istiyorum. Gittigim seminerde (bilgiyi veren kisi Ayse Oner'den ogrenmis) 32. haftadan sonra her gun gogus ucunu once kolonya ile yakip sonra gun icinde kremi surmemizi tavsiye etmisti. Amac once o bolgeyi yakip, daha sonra kremi tedavi amaci icin uygulamak. Boylece gogus ucunun derisi kalinlasirmis ve dogum sonrasi yara olma ihtimali cok azalirmis. Ben 32. haftadan sonra sabah ucu kolonyaliycam ve aksamda lansinoh'u uyguluycam.

Ayse onerin kitabinda da bahsedilmisti bu uygulamadan. Bana da acikcasi mantikli geldi. Ilk bebeginde gogus yarasindan hayli cekmis biri olarak ben de bunu uygulamaya niyetliyim insallah :)

gunaydın hanımlar...
C ceren151115 @Fairy_tale84 tembelanne önerileriniz için çooook teşekkür ederim hepsi arka arkaya gelince biraz fazla geldi kaldıramadım.
dün isyaaan ettim ve bir telefon şantiyede işci servisine yılan girmiş oraya gittim normalde korkmam ve çıkarırım ama dün yılanı görünce bir garip oldum. tüm gece rüyamda da yılanla uğraştım. kilo söylemlerini unuttum gitti can daha tatlı

Valla ben dün 5 de sanırım zorla uyudum. Duş aldığım için klima açamadım ruhumu teslim edecektim sıcaktan. Oğlanda coştukça coştu içeride. Kedide bir yandan yapıştı göğsüme (üstümde uyuyor yaratık) Allahtan eşim tv karşısında sızdıda birde onun horultusu eklenmedi üstüne. Şu saatte sıcaktan uyandım sen hesap et. Klima forever

Ben de dün gece uyuyamadım canım. Sıcak bir yandan, bacaklarım bir yandan baya sıkıntıya soktu beni. Uyanınca da kafaya milyon tane şey takıldığı için iyice uykum açıldı. Balkonda 3 saate yakın takıldım. Sabah 6 ya doğru sızmışım ama havanın ısınmasıyla yine ayaktayım. :) aman kızlar dikkat edin izmir bir hafta 40 derece civarı seyredecek. Gündüz dışarı çıkmayın sakın.

Ben asıl temmuz ayını merak ediyorum
Şimdiden bu noktada olan sıcaklık temmuzda nasıl olacak acaba

Kizlar almanya okadar sicak degil ama ben yaniyorum resmen kizimda yazin ortasinda patik giyerdim ama bu sefer dayanilacak gibi degil, ,,,, esim gece usurken ben yaniyorum gercekten allah yardimcimiz olsun dogursakda rahatlasaydik

Maşallahhh dışarıdan hareketlerini izliyorum ben de, gün içinde ofiste olunca sürekli yoğunlaşamıyorum, akşam uzanınca öyle tatlı tepikliyor ki, suratımızda kocaman bir gülümsemeyle durup göbeğimi seyrediyoruz eşimle, bizimki 7 haziranda 907 gramdı, o yüzden 10 gün kadar önde dedi demek ki doktorumuz, tahmini doğum tarihi için de 8 eylül dedi zaten, hayırlısıyla kavuşalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…