- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
isyaaaan...
daha serin ve iş yerime daha yakın olduğu için annemde kalmaya başladım. doğum iznime kadar hafta içi orada kalmaya devam edeceğim. ama komşularını öldürmezsem. dün birisi balkona çağırıyor merak etmiş beni sağolsun yorumu ayyy hamile gibi değil şişko gibisin
bugün sabah başka birisiyle karşılaştım doğuma kaç ay var dedi 3 deyince yuh 3 ay daha şişersen patlarsın dedi
öğle molasında iş arkadaşım son üç ayını öğle yemeği yemeden geçirsen iyi edersin yoksa doğuma vinçle götüreceğiz seni dedi
57 kilodan tedavi sürecinde 80li kilolara çıktım dr. kilo vermem için tedaviye ara verdiğinde mucizem gerçekleşti ve doğal yollardan hamile kaldım. şu an 86 kiloyum ve dr. sorun yok gayet normal sağlıklısın diyor. bu can sıkıcı yorumları yapan herkes bu sürecimi biliyor.
şu an çoooook mutsuzum yaaa
Eveet sonuçlar iyi ohh rahatladım vallaİnşallah iyi sonuçlar alırsın
Oh maşallah kuzuya, benim 25+4tü 813gr boyunu söylemedi ama, normal heralde kilosu değil mi :) başı yine 1 hafta büyük her zamanki gibi koca kafalı kızım benimBugün 27+6 olduk. Doktor kontrolümüz vardı. Oğluşumun kilosu 1221 gr boyu 39 cm olmuş.
Selam arkadaslar, gogus ucu yaralariyla ilgili bir sey yazmak istiyorum. Gittigim seminerde (bilgiyi veren kisi Ayse Oner'den ogrenmis) 32. haftadan sonra her gun gogus ucunu once kolonya ile yakip sonra gun icinde kremi surmemizi tavsiye etmisti. Amac once o bolgeyi yakip, daha sonra kremi tedavi amaci icin uygulamak. Boylece gogus ucunun derisi kalinlasirmis ve dogum sonrasi yara olma ihtimali cok azalirmis. Ben 32. haftadan sonra sabah ucu kolonyaliycam ve aksamda lansinoh'u uyguluycam.
Uyuyamadığım doğrudur. Gamze , dıptıs fairtale ve diğer İzmirliler sizler uyuyorsunuZ galiba. Nasıl uyuyorsunuz. Klimalı mı dakika başı uyanarak mı balkonda mı bu işin sırrı nedir hep uykum var hep dalamıyorum ben yatakta dönme adlı bir spor geliştirdim galiba
Ben de dün gece uyuyamadım canım. Sıcak bir yandan, bacaklarım bir yandan baya sıkıntıya soktu beni. Uyanınca da kafaya milyon tane şey takıldığı için iyice uykum açıldı. Balkonda 3 saate yakın takıldım. Sabah 6 ya doğru sızmışım ama havanın ısınmasıyla yine ayaktayım. :) aman kızlar dikkat edin izmir bir hafta 40 derece civarı seyredecek. Gündüz dışarı çıkmayın sakın.Uyuyamadığım doğrudur. Gamze , dıptıs fairtale ve diğer İzmirliler sizler uyuyorsunuZ galiba. Nasıl uyuyorsunuz. Klimalı mı dakika başı uyanarak mı balkonda mı bu işin sırrı nedir hep uykum var hep dalamıyorum ben yatakta dönme adlı bir spor geliştirdim galiba
Ben de dün gece uyuyamadım canım. Sıcak bir yandan, bacaklarım bir yandan baya sıkıntıya soktu beni. Uyanınca da kafaya milyon tane şey takıldığı için iyice uykum açıldı. Balkonda 3 saate yakın takıldım. Sabah 6 ya doğru sızmışım ama havanın ısınmasıyla yine ayaktayım. :) aman kızlar dikkat edin izmir bir hafta 40 derece civarı seyredecek. Gündüz dışarı çıkmayın sakın.
Kizlar cok terliyomusunuz?uykusuzlukda cabasi.inanilmaz terliyorum ve simdiden kendimi klimayada alistirmak istemiyorum.sizlerde durumlar nasil?
Maşallahhh730 gramdı tatlım ama boyunu sormadım. Çünkü bizim minnoş bu kontrolde elleriyle ayağını tutup ağzına sokmuş emiyordu, bir ara ayağı havada eller ayağa tutunmuş oynuyordu, o kadar mest olduk ki doktorla birlikte bir süre izledik, ay seni yeriiim diyo doktor dasonra herşey aklımızdan uçtu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?