Böyle dayanılmayacak şiddette değil canım, özellikle sağ tarafımda sanki sürekli bebek kendisini dışarı itiyormuş gibi bir his, ortaokula kadar bebeğin göbek deliğinin açılıp oradan çıktığını zannediyordum, şimdi yeniden öyle olduğunu düşünmeye başladım, göbek deliğimi öyle bir zorluyor ki, bir aralık bulsa, başını uzatıp merhaba diyecekmiş gibi geliyor
canım senle çektiklerimiz aynı aynen göbek deliğimden çıkacak sanki bazen diyorum orda ne işin var. ben de gece yatarken dönerken of puf ay diye dönüyorum. hatta dün akşam dedim bu ağrıları nerdeyse 4 aydır çekiyorum ilk olmaya başladığında dedim nasıl geçecek bu günler. bizde böyle doğurcaz demek ki.Böyle dayanılmayacak şiddette değil canım, özellikle sağ tarafımda sanki sürekli bebek kendisini dışarı itiyormuş gibi bir his, ortaokula kadar bebeğin göbek deliğinin açılıp oradan çıktığını zannediyordum, şimdi yeniden öyle olduğunu düşünmeye başladım, göbek deliğimi öyle bir zorluyor ki, bir aralık bulsa, başını uzatıp merhaba diyecekmiş gibi geliyor
Birde kızlar dünden beri bebegin hareketleri sanki vajinamdaymış gibi tekmeler orada sürekli artık vajinamda ufaktan agrı oluyo sert vurunca dün biraz agır bişey kaldırdım ondanmıdır acaba? Yukarıya çıkmıyo sanki ne yaptıysam hep aşagıda hareketler
:):) 2 gündür ayrı bir sıkıştırıyor, eşimin uykusuna hiç kıyamam normalde , şimdi yatakta dönerken onun kolundan, sırtından filan yapışıyorum koala gibicanım senle çektiklerimiz aynı aynen göbek deliğimden çıkacak sanki bazen diyorum orda ne işin var. ben de gece yatarken dönerken of puf ay diye dönüyorum. hatta dün akşam dedim bu ağrıları nerdeyse 4 aydır çekiyorum ilk olmaya başladığında dedim nasıl geçecek bu günler. bizde böyle doğurcaz demek ki.
Canım yaa ben de hayatım boyunca afedersin sürekli ishal modunda birisiyim, dışarıda, cafede restoranda tatlı bir şey yesem 5 dk içinde wcdeyimdir, hiç şaşmaz bu, magnezyumdan sonra iyice artınca, gebelikte ishal de iyi değil diye duymuştum, o yüzden gün aşırı içiyordum ama bugün bel ağrım da çok fazla, her gün içsem iyi olacak sanırım. Sütü severim zaten, bugünlerde yoğurt ve ayran daha çok kalsiyum içeriyor diye ayrana geçiş yaptım ama sanırım minik oğluşum ne varsa sömürüyor bende, belim kopacak bugünsinemnur canım ben hergün magnezyum ve calsiyum alıorum bence hergüne çıkar sende çünkü hep benim dişlerim hassastı çürük vs yoktur çocuklukda iyi bakmama ragmen korkumdan 3 bardak süt içmeye başladım hafif ağrı var diyince doktor direk yazdı geçen ay magnezyum konusundada benim bacagımda eskidende aynı kasılmalar arada bi olurdu hergün içiorjm sayesinde seninde dediğin gibi akşamları uyanmalarım azaldı ayrıca bel ağrımda azaldı bende ishal oluorum ama benim canıma minnet tersinş yaşamakdansa buna gönlüm razı ayrıca sayesinde çok su içme zorunluluğu doğuyo,kasılmalara eğer yanlış tanımlamıosam sürekli aşağıya doğru birisi parmak atıo gibi gelio nst ye ben 17/18 haftada bi akşam sancım var die gitmiştim meğersem benimkisi büyüdükce göbek çevremde ağrılar oluo eşşek içerde büyüdükçe,bol bol dinlen,ayaklarını yukarı uzat şişeni yanına al bol bol su iç limon sık sodanı öle iç ayaklarımın altına eşimin dizi için aldığı bi buzluk var onu koyuyorum bölece hararetimi alıo.
Bu yaramazları doğunca mıncırıp mıncırıp ısırmalıçok güldüm, süpersin. ben de göbek deliğimin oraya baskı yapınca çok fena oluyorum, hatta kızıyorum ona oğlum git ordan diye filan . şimdi kasılmaların azalmıştır umarım.
kesinlikle canım. yorgunluk da etki ediyordur mutlaka. bi de artık iyice sonlara yaklaşıyoruz, yalancı kasılmalar artacaktır ağrılar gibi. yine de sen kasılmaların uzun sürerse doktoruna danış derim. ama anlaşılan ara ara geliyor yani endişelencek bişi yok, içini rahat tut. alışverişti, temizlikti vs işleri çabucak halletmek ne iyi olmuş. şimdi evi süpürdüm ben de sadece o işle bile canım çıktı. bu arada çarşambadan beri yediklerime dikkat ediyor bol bol su içiyordum. biraz da yürüyüşümü çoğalttım filan. bugün tartıda kilom daha düşük çıktı. ödem olduğunu anladım çünkü bugün ellerimde ayaklarımda önceki şişkinliği hissetmiyorum. tuzu azaltıp bol su içmenin faydası bence, tavsiye ederim. yemekleri zaten tuzlu yemem ama zeytin, peynir ve çerez gibi yiyeceklerde de çok tuz var, onlara da dikkat etmek gerekiyormuş.Bu yaramazları doğunca mıncırıp mıncırıp ısırmalıcanım kasılmalar azaldı demiştim öğlen ama son 45 dkdır filan bel, sırt ağrısı ve karında kasılma yine var, gece de uyuyamadım hiç, yorgunluktan mı bilmem.
Allah yardımcısı olsun bu mübarek günde inşallah hayata tutunur bebeğin dualarım sizinle umutlu ol yaşama şansı yüksek inşSlm kızlar bende sizin gibi eylül annesi olacaktım yavrum erken geldi ve şuan küveste ltfen dua eder misin çok küçük daha
Slm kızlar bende sizin gibi eylül annesi olacaktım yavrum erken geldi ve şuan küveste ltfen dua eder misin çok küçük daha
Oğlumun ismini kesinleştirdik biz kızlar RÜZGAR olucak inşallah ama bu sefer ailelere söylemedik ilk bulduğumuz isimden soguttular sagolsunlar bunu söylemiycez
Benimde 3.4 gun once oyleydi canim. Doktoru arayip sordum. Bebek pozisyon degistirmis olabilir. Basi yada ayaklari asagidadir. Bol su icip yatip dinlen dedi. Sukur gecti o sikinti. Birde ben geceleri lavabo icin hic uyanamiyorum. Hissetmiyorum yani geldigini ama sabah esim icin kalktigimda kasiklarimin agrisina dogrulamiyorum. Tuvalet ihtiyacini giderince biraz daha rahatliyorum. Idrarini fazla tutmaBirde kızlar dünden beri bebegin hareketleri sanki vajinamdaymış gibi tekmeler orada sürekli artık vajinamda ufaktan agrı oluyo sert vurunca dün biraz agır bişey kaldırdım ondanmıdır acaba? Yukarıya çıkmıyo sanki ne yaptıysam hep aşagıda hareketler
Canim ozelde mi yaptirdin igneyi devlet hastanesinde mi. Bana ozelde 320tl demislerdi zar zor devlette yaptirabildimbu arada kan uyuşmazlığı nedeniyle iğne vurulmaya gittim. iğneden dolayı panik yaptım nasıl normal doğum yapacam hiç bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?