Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
@bebekicin yolla kuzum hepsini toplanıp dövelim valla böle densiz insan topluluklarıyla aynj havayı solumak bu insanlar hiç aynaya bakıyorlarmı ayrıca hamile olmasak bile kilolu bi insanada sölenmez ya bundan çok çektim zamanında sende hazır cevap ol kapak yap geç insan taşıosun can taşıosun can ... DIPTISDIPTIS benim eşimin kuzeni doğurana kadar ya sütün gelmezse sezeryan doğurucam die üzülüodu o kadar kafayı takmıştı ki ağlıodu doğurduğu gibi emdi çocuk... E emebe canım hastanene sor istersen onlarında pompaları varmış sadece 1 gün için bende o kadar parayı bayılmak istemiorum... Annem üniveristedeyken ben doğmuşum okula gidip gelirkende beni emzirmiş 6 ay emmişim

Ne kadar dengesiz insanlar var ya sanane ya kiloda benim boğazda benim bebekte benim diyeceksin ben bile sinir oldum zaten kafaya takıyoruz sağ olsunlar moral vereceklerine moral bozuyorlar

bence 6 kilo alımı da çok normal sen çünkü tedavi geçirmissin keyfi almamıssın

hastanede kullanıyorlarmış kendilerinin pompalarınıda evde ihtiyaç olurmu olursa alırım diye düşündüm

Hımm 28e kadar yapılıyormuş belki gittiğinde söyler canım, burun kanamalarım benim hep olurdu zaten alışkınım ama arttı çok sordum kan miktarı basıncı vs arttığından normal dediler

Eveet yaklaşık 10saat aç kalmış oldum bende :) ay damarlanmayı sorma karnımda göğsümde acayip belirginleştiler :))

Bakamadım tekrardan dün misafirlerden ya yemiş bulundum meyve dondurma falan bakıcam birazdan sonuçlara inş birşey çıkmaz evet burun kanamalarını tekrar sordum normal dedi çok olurmuş, aman normal olsun da herşey peçetelerle gezeriz sorun değil

Hadi ya ilk defa duydum hafif atıştır diyeni bir yanlışın olmasın sor istersen eczacı önerdi meyveli gazoz gibiydi tadı yenidir belki gayet iyi oldu şansıma

Çok saol bunların hepsini not aldım. Muhtemelen piyasada ne kadar krem vs varsa toplarız bu korkuyla

Çok saol bunların hepsini not aldım. Muhtemelen piyasada ne kadar krem vs varsa toplarız bu korkuyla

işte bende o saydıklarımın hepsini alıcam

sizin de ayaklarınız şişiyor mu kızlar ya? 2 gündür çok sıcak ve ben 2 gündür çok şişiyorum. bütün gün sandalyede oturup ayaklarımı sarkıttığım için de çok şişiyor ama sanki bu ara iyice coştular. terlik giymeye başladım artık ayakkabılar olmuyor

CennetBahcesi53 terlik giyecek seviyede değil ama benimde inanılmaz şişiyor sabahtan akşama kadar iş yerinde sallaya sallaya normal arada kalkıp aşağı yukarı gidiyorum ama nafile

ramazan geldi geleli yürüyüşte yapamıyorum

Ben iki haftadır sadece mantar taban terlikle dolaşıyorum canım. Türkiye'ye geldikten sonra nevrim döndü. Bilekten başlayıp şişiyor ayaklarım. Damarlar da kocaman gözüküyor. Büyük ihtimalle doğuma kadar terliklerim en iyi arkadaşım olacak.

bende geçen hafta baktım ki ayaklarım ayakkabının icinde patlayacak, sandaletlerin kemerleri de çok canımı acıttı. mantar taban terlik aldım iki gündür ayağımda ve artık asla ayakkabı giyemeyecek seviyedeyim

Hadi ya ilk defa duydum hafif atıştır diyeni bir yanlışın olmasın sor istersen eczacı önerdi meyveli gazoz gibiydi tadı yenidir belki gayet iyi oldu şansıma
Gecen nhafta yaptirdim ben normal çıktı. Yuklemeden once ozellikle ac olup olmadigimi sordular.

Kizlar bugun hemsire soyledi ayaklarimizi sarkarak oturmamamiz gerekiyomus bu varislere neden oluyomus ya dumduz uzatmamiz gerekiyo yada duvara yaslayarak o baski yapan kani geri gondermemiz gerekiyormus boyle ce daha rahat edermisiz

Arkadaşlar bugün şeker yüklemem vardı sukur normal çıktı. O içtiğim şekerin tadını asla unutamam ki ben normalde tatlı düşkün bir insanım onu içtikten sonra tatlıdan nefret ettim tek anlamadığım şey Oğluşumun gelişimi bu kadar nasıl öne geçti ? Onu düşünüyorum.

Şekerinin çıkmamasına sevindim. Bazen genetik yatkınlıkla alakalı olabiliyor. Anne-babanın doğum kilosu bebeğin doğum kilosunu etkileyebiliyor. Bazen de son aya kadar önde giden bebekte son haftalarda kilo yavaşlaması da olabiliyor. Yeter ki sağlık sıkıntısı olmasın. Bazı anneler erkek bebeklerin daha iri geliştiklerini söyler. Ama doğduktan sonrası için mi anne karnında mı bilemiyorum o kısmını. Bence içini ferah tut.

Bize eğitimde ebe 36. Haftadan sonra sürmeye başlayın demişti.

Ben 2 kilo 850 gram doğmuşum esimi bilmiyorum eşim ikiz zaten. Erkek kardesim gelişimi önde gidip 15 gün erken doğdu ve 3.650 gram 53 cm boyu vardı şuan da 16 yasinda 1.83 boyu 75 kilo bir de amcası 1.80 boyunda 90 kilo acaba onlara mi çekti diye dusunmuyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…