Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Calistiginiz icinde uzanmaya firsat olmuyor ve bebisin hareketlerini hissetmemeniz cok normal.Bizim zipir gun icerisinde sasiriyoremin ol cok hareketli olsada tedirgin oluyorsun

Süper bir açıklama olmuş ben şahsen bu olayı tamamen unutmuştum iyi oldu hatırlattığın ne zaman başlamak gerekiyor acaba kullanmaya

kızlar süt pompası aldınız mı yada alacakmısınız ben işk etapta belik süt gelir hemen almasam mı diyorum ama çok kararsız kaldım

Eline sağlık canım, üşenmemiş yazmışsın hepsini.
Peki sadece ucuna mı süreceğiz? Ben de earth mama angel baby diye birşey aldım. Çok övülüyordu. Dün geldi öyle duruyor. Nereye süreceğim emin olamadım. Güzel kokmadığı için de heryerine sürmeyeyim dedim.

Sadece uç kısmına ince bir tabaka şeklinde sürüyorsun canım tüm memeye ya da areola kısmına sürmene gerek yok. Biraz kurumasını bekle mutlaka. Earth mama angel baby için de güzel yorumlar vardı içeriği yine doğal ve temizlenmesine gerek kalmıyormuş. Almakla iyi etmişsin

Süper bir açıklama olmuş ben şahsen bu olayı tamamen unutmuştum iyi oldu hatırlattığın ne zaman başlamak gerekiyor acaba kullanmaya
eğer sızlama ve acıma şikayetlerin yoksa 32. haftadan sonra koruyucu olarak kullanın diyorlar. Bende çamaşırıma değince sızlama çok oluyor yada duşta yıkarken falan acıyor. o sebeple 30. haftada başlarım kullanmaya diye düşünüyorum.

C ceren151115 canım ben almadım almayı düşünmüorum,ilk önce bi deniycem olmazsa almayı düşünüorum,ebeyede sordun ilk etapda gerekli deil dedi.ama alan ve almamı tavsiye eden çok anne oldu

bana da kesinlikle almalısın falan dıyorlar bende ılk etapta gerek yok duruma göre alırım dedim

Arkadasim pazartesi gunu dogum yapti ve sali gunu goguslerinin yara oldugunu soyledi. Bu kadar kisa surede hemen yara olmasi cok sasirtti beni. Bende ayni sikinti yi yasarim diye cok korkuyorum. Dogumdan once mi bu kremlerden kullanarak tedbir almak gerekiyor acaba

endokrin dr u şeker ölçüm aleti verdi 3 gün aç 1.saat ve 2 .saat tokluk şekerimi ölçüp gittim diyetisyene gitmemiştim şekerin yüksek dedi 1.saat değeri 160 a çıkmıştı patates yemiştim itiraf ediyorum diyetisyene yönlendirdi 15 gün diyet yap yine 3gün ölçüm yapıp kontrole gel dedi diyet listemde çok ekmek var günde 13 dilim ekmek unonun tam buğday ekmeği ölçü dedi sen insülinmi kullanıyosun diyetmi yapıyorsun

ben çevremde doğum yapıp da meme ucu yara olmayan kadın görmedim şahsen. Hafif geçiren var 2-3 gün sızladı düzeldi diyen de var, göğsümün ucunun yarısı koptu düştü kanlar içinde emzirdim diyen de var. Yaraları en aza indirmek için doğumdan önce kullanımını öneriyorlar.

Çok önemli olan bir nokta da doğru emzirmek. Bu konuda hastanedeki ebelerden işin inceliklerini öğrenmek gerek, özellikle ilk gebeliği olan anneler için. Ne kadar doğru şekilde emzirirsek o kadar az yara olacağına inanıyorum

bende kuzenimin yanındaydım doğumda 1gün sonra göğüsleri şişti kızardı bebek tam boşaltamadığı içinmiş pompa aldılar hemen ve boşalttılar ama sonra hiç kullanmadı o yüzden bende düşünüyorum almayı ama bir iki kez kullanmak içinde o kadar para vermek zor geliyo zaten bir sürü alınacak şey var

Keşke belirtseydin patatesi. Muhtemelen gereksiz bir yükselme yaptırdı. Ben sadece diyet yapıyorum insüline gerek kalmadı.

Hiçbirşeyden korkmuyorum bu göğüs olayınıdan korktuğum kadar. Hele ki ucu resmen koptu sandımcıları duyunca aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Hamileliğin başından beri göğüslerim çok hassas. 30. haftada başlayayım diyorum bende. Garmastanı aşırı övdüler muhtemelen onu kullanırım diye düşünüyorum. Lansinoh işe yaramıyor vs diyende gördüm işe yarıyor diyende.
Sezeryandan korkmuyorum şu göğüs mevzusundan korktuğum kadar.

Seninle aynı gidiyoruz canım, biz de 7 haziranda gittik bir daha ki kontrol 12 temmuzda, biz de çok özleyeceğiz minişison kontrolde kilo boy nasıldı sizin?

isyaaaan...
daha serin ve iş yerime daha yakın olduğu için annemde kalmaya başladım. doğum iznime kadar hafta içi orada kalmaya devam edeceğim. ama komşularını öldürmezsem. dün birisi balkona çağırıyor merak etmiş beni sağolsun yorumu ayyy hamile gibi değil şişko gibisin
bugün sabah başka birisiyle karşılaştım doğuma kaç ay var dedi 3 deyince yuh 3 ay daha şişersen patlarsın dedi
öğle molasında iş arkadaşım son üç ayını öğle yemeği yemeden geçirsen iyi edersin yoksa doğuma vinçle götüreceğiz seni dedi
57 kilodan tedavi sürecinde 80li kilolara çıktım dr. kilo vermem için tedaviye ara verdiğinde mucizem gerçekleşti ve doğal yollardan hamile kaldım. şu an 86 kiloyum ve dr. sorun yok gayet normal sağlıklısın diyor. bu can sıkıcı yorumları yapan herkes bu sürecimi biliyor.
şu an çoooook mutsuzum yaaa

Seninle aynı gidiyoruz canım, biz de 7 haziranda gittik bir daha ki kontrol 12 temmuzda, biz de çok özleyeceğiz minişison kontrolde kilo boy nasıldı sizin?
730 gramdı tatlım ama boyunu sormadım. Çünkü bizim minnoş bu kontrolde elleriyle ayağını tutup ağzına sokmuş emiyordu, bir ara ayağı havada eller ayağa tutunmuş oynuyordu, o kadar mest olduk ki doktorla birlikte bir süre izledik, ay seni yeriiim diyo doktor da sonra herşey aklımızdan uçtu zaten

aynı duygular ve korkular bende de olduğu için böyle derinlemesine araştırdım ya zaten garmastan açılmış meme uçları büyük yaralar için çok iyi, ilk etapta koruyucu olarak specta mam phyto, earth mama angel baby ya da lansinoh lanolin kullanmak daha doğru, ama garmastanı da alıcam bebek emmeye başladığından itibaren onu ve specta mam' ı dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum. İnşallah en hafif şekilde atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…