Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar hastanelerde doğum ücretleri nasıl

İzmirde doğum yapacağım hastane 1650 tl fiyat verdi

Aaa süper gözünaydın canım ya.
Çantanıda yanında sürükle bence ne olur ne olmaz. En azından kafan rahat olur.

Merhaba, hergün okuyorum ne güzel herkesin hazırlıkları son sürat devam ediyor, ben henüz hiç başlayamadım. Tayin nedeniyle ev bulma toplama ve sonunda dün taşınmayla geçti son 1 ayım. Gece 1e kadar montaj sürdü. Şimdi de günlerce yerleşme. Çok stresli ve çok yorgunum. Allahtan annem kardeşim hep yanımda. En kötüsü de şimdi yeniden doktor bulmam gerek. Daha önce de yazmıştım Bartın'da doktor gerektiğini ama burdan kimse çıkmadı. Çevre yakın illere de bakıyorum artık ve hemen bir doktor bulup kontrole gitmem gerekiyor. Sonra bebek alışverişini ben de yaparım artık inşallah. En çok üzüldüğüm şeylerden biri de ben İnternetten hep oda araştırıyordum ama burda istediğim gibi ev bulamadığım için oda yapamıyorum odama beşik alacağım simdilik. 900 km uzağa taşınınca ev bulmak da kısıtlı zamanlara sıkışmıştı haliyle. Burda aktif olmayan biri olarak çok uzun yazdım farkındayım kusura bakmayın ama çok dolmuşum. Neyse işler beni bekler sizler günaydın.

Kolay gelsin, Allah yardımcın olsun canım. Bu halinle taşınmak zaten zor, birde üstüne istediğin gibi bir ev bulamamak sinir bozucu, bende sinop a taşınacağım daha var ama hep istediğim evi nasıl bulacağım diyorum, bartın gibi küçük bir yer sonuçta. Ama en önemlisi doktor bulabilmek, bartında özel hastane var mı acaba, hiç bilmiyorum orayı. Alışveriş hazırlık kısmı aslında kısa sürede yapılır kendine bir liste çıkardıysan, annende yanında nasılsa sana yardımcı olur herşey yetişir merak etme

Calisan anneler sanirim en son 37 haftaya kadar calisabiliyoruz..37 de calisacakmiyiz yoksa 37 ye girince mi ayrilacagiz?

Calisan anneler sanirim en son 37 haftaya kadar calisabiliyoruz..37 de calisacakmiyiz yoksa 37 ye girince mi ayrilacagiz?
Şöyle hesaplıyorum toplam 40 hafta ise son üç haftasında izin alacağız bu nedenle 37 i doldurmak gerekiyor, geriye 38,39,40. Hafta kalacak, tabi bu senin isteğine bağlı istersen erken alabilirsin.

Gunaydin bugun kuzenim dogum yapicak heycani beni sardi 10haftam kaldi benimde daha canta degil alicaklarima baslamadim tam. Kollari sivasam iyi olucak artik
Sağlıcakla gelsin kuzeninin bebeği inşallah.Ben de daha birşey almayanlardanım bu cuma toplu bir şekilde yapıcam inşallah alışverişini ve çantayı hazırlıcam

Humana cayı alayım diyorum birde doğuma yakın dut kurusu felan yiyeyim diye düşünüyorum
Bir arkadaşım ısırgan otu tohumu süt arttırıyor demişti
Lactamil mi ne varya acaba dedim ondan mi alican,ben onu icemem herhalde :)
Oglumda dut kurusu kompostosu ile sutum gelmisti pekmez ile tatlandirilmis,birde arkadasinin dedigine yakin bende isirgan cayi iciyordum
yemek olarakta bulgur ve sogan(pilav kisir)
Ayyy siradaki derdimiz belli oldu :) süt ve bebek gazı :)
Bizim bu kilolar uzun sure daha benimle kalacak galiba :)

Şöyle hesaplıyorum toplam 40 hafta ise son üç haftasında izin alacağız bu nedenle 37 i doldurmak gerekiyor, geriye 38,39,40. Hafta kalacak, tabi bu senin isteğine bağlı istersen erken alabilirsin.
Merhaba canım benim de merak ettiğim bir konu var doktoruma da danışacağım ama merak işte bebek 1 hafta ilerden gidiyorsa bu doğum izni için sat tarihini mi almalıyız yoksa ultrasyon ölçümü olan 1 hafta ileri tarihimi

Kızlar 32 + 2 günlüğüz. 2 gün önce kontrolümüz vardı. Oğlumuz 1868 gram 42 cm. İnternetteki bebek kilo değerlerine baktığımda kiloda boydanormal ama dr 200 gram geride dedi. Gerçekten öyle mi.Sizin miniklerin 32+0 da kilosu nasıldı moralim bozuldu. Şeker var diye diyet yaptırıyorlar

günaydın güzel anneler ve bebişleri :) bayram dolayısıyla hiç giremedim foruma umarım her şey yolundadır

bizimde kontrolumuz vaardı 37 cm 1330 grm olmusuz suyu hala bebegımın az bu yuzden 2 hafta sonra dr u ızne cıkıp cıkmayacagıma karar verecek umarım cıkmam izne

CANIM BİRYERDE OKUMUŞTUM FAYDA GÖREN DE ÇOK. HERGÜN BİR BARDAK TAZE SIKILMIŞ HAVUÇ SUYU, SUYU ARTIRIYORMUŞ

bayram tatili bayramdan çok bebek hazırlıklarını tamamlama tatili oldu. dolaplar geldi kuruldu. pijama ve gecelik işini hallettim. arabamızı sipariş verdik sorunsuz gelirse uygun anakucağını alacağım. eve tipi ana kucağımızı aldık. geriye deterjan, şampuan, bez, göğüs kalkanı, pamuk vb. son kullanma tarihi olduğu için sonlara doğru almayı planladığım küçük parçalar kaldı. dolaplar havalansın 27- 30 ağustos arasında ki tatilde yıkama , ütüleme , yerleştirme işini yapmayı planladım umarım erken fırtlatmam.
cumartesi kontrolüm vardı 1480 gr olmuş bebek gayet sağlıklı. bundan sonra doğumu bekleyeceğiz dedi. doğumhaneyi ve doğum sonrası kalacağımız odaları gezdim. pek hayal ettiğim gibi değildi ama doktorum için o hastahaneye katlanacağız.
sezeryan 1950tl normal 1650tl ama normalde epidural olursa 310 tl ekstra ücreti varmış. normalde 1 gece sezeryanda 2 gece kalma hakkın var. bir sorun oluşur daha uzun süre kalman gerekirse artı her gece 190 tl . lohusa şerbeti ikramı , kapı süsü hizmeti var. bebek bezi, ped vb. tüm ihtiyaçlarımızı kendimiz karşılayacakmışız.
artı topuk kanı, görme, işitme ve ortopedi testleri yapılacakmış bebek doğardoğmaz.

Ev tipi anakucağnı ne aldın canım

Ev tipi anakucağnı ne aldın canım
ebebek de 1500 tl üstüne uçak bileti kampanyası varmış. araba 1300 olunca amcası 1500 e tamamlayalım dedi o mağazada nuna leaf vardı anakucağı olarak onu aldı hediye olduğu için bişey demedim. ama araştırdığım bir ürün değildi umarım memnun kalırız.

Canim bebegin kilosu için bişey dedi mi doktorun benimde geçen hafta 1400 kiloydu bir hafta önden gidiyo şekeri kes tamamen falan dedi morelim bozuldu sana bi soriyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…