Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
32+2de 1757gr dik canim. Takilma bence bir one geciyor bir geri kaliyor sonra dengeyi buluyorlar nasilsa

Canim bebegin kilosu için bişey dedi mi doktorun benimde geçen hafta 1400 kiloydu bir hafta önden gidiyo şekeri kes tamamen falan dedi morelim bozuldu sana bi soriyim dedim

şu anda normal olduğunu söyledi canım bundan sonra kilosu artmaya başlayacakmış sanırım 22 sinde yine kontrolümz var ozaman soracağım bende

BEN DE EN SON 31+1 DE GİTTİM 1850 GR 41 CM ÇIKTI. 1 HAFTA ONDEN GİDİYOR. KAFASI DA 2 HAFTA ÖNDE. NORMAL DEDİ. Bİ SONRAKİ KONTROLÜM EĞER BİR SORUN YAŞAMAZSAM RAPORUMU BOZDURMAK İÇİN OLACAK. 5 AĞUSTOS TA SON İŞGÜNÜM OLACAK ALLAHIN İZNİYLE.

Özel hastane yok malesef, karabükte varmış orası da 1 ağustosa kadar randevular dolu dedi zaten gebeliğim sıkıntılı geciyordu, ben buna rağmen hayaller peşinde doğal doğum falan araştırıyordum şimdi takip edecek doğumu yaptıracak bi doktor bulsam yetecek depresyonun sınırlarında geziyorum.

kolay gelsin cok ben de tasinali henuz 1 ay olmadi. cidden zorlu bi surec ama yorma kendini hic. en azindan yaninda yardimcilarin varmis. sehir degistirmek vs de cok kafa yorucu isler insallah biran once gonlune gore bir doktor bulursun.

oda konusunda da uzulme, saglikla gelsinler de zamanla hersey yapilir :) buyuyunce onunla birlikte secmek herseyi cok daha keyifli

hic bozma moralini biz daha geriden gidiyoruz. 1500 olmadik daha ama zaten hedefimiz 38 hafta icerde kalmasi ve 2000 gri gorebilmek. kuveze girmesin yeter modundayiz doktorumla. damarlarda direnc var ve buyumesini etkiliyor malesef. hem usg olcumleri hata payi iceriyor. 200 gr o hata payi dahilinde bir rakam. bariz bi sekilde geri gitmedikce korkma canim. biraz minis olur o kadar. allah saglik versin

Son düzenleme:
Merhaba kızlar burda bikaç denize giren vardı denizden çıktıktan sonra kızımda inanılmaz hareketlenmeler oluyo bi yarım saat hiç durmuyo acaba yanlış bişeyler mi yapıyorum sizde nasıl oluyodu

suyu sevmistir belki

biz erken tatil yaptigimizdan usuyunce cok sisiyordu gazdan gobusum benimki ondan rahatsiz oluyordu. ama bu havada usuyormusundur emin olamadim. yine de islak kalmamaya ruzgar almamaya dikkat et istersen

Merhaba kızlarr ev taşıyanlaraaa Allah kolaylıkk versiin zor gerçektennn.. Umarım göbişlerde sizlerde iyisinizdir. Az önce bana birden bi haller oldu başım döndü kalbim hızlı attı midem bulandı ve kasılma oldu hepside bir anda oldu şuan sadece mide bulantısıyla baş dönmesi ve sanki yüzümde ateş var. Anlamadım tansiyonmu oldu ne oldu birden

Birde sezeryan olacaklar 38. Hafta başlayıncamı dolduruncamı alıcaklar bebegi. Bana 38de dedi doktor ama bitincemi başlayıncamı söylemedi

38 hafta bitecek yani dolacak. ama bana sorarsanız sancınız gelene kadar bekleyin derim...

manuel göğüs pompası almayı düşünen varsa araştırdığım kadarıyla lansinohun pompası öneriliyor ve ben geçen sipariş etmiştim şimdi elime ulaştı, bu indirimle fiyatı oldukça uyguna geldi. 37.5tl.
http://www.kanzshop.com/lansinoh-manuel-gogus-pompasi_pd-2b295
çalışmadığım için elektrikli düşünmedim. daha çok fazla sütü sağmak ve süt arttırmak amaçlı aldım. umarım işe yarar.

Kizlar cok sukur az kaldi yarin tam 31 haftalik olucaz
Ama bu 2 ay nasil gececek bilmiyorum asiri bir agrim var ozelliklede oturup kalkinca alta cok baski oluyor sanirim dogum pozisyonuna gectigi icindir allah yardimcimiz olsun dogursakda rahatlasaydik artik bebislerden dogumlardan konussaydik dogum demisken acaba ilk kim doguracak ?? Cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…