evet canım ben de her gün bebek bakımıyla ilgili ayrı bir konu araştırır oldum. çok bilgisizim bu konuda çünkü. bugün de süt arttırma yollarını araştırıyorum. benim de bulduğum diğer süt arttırıcı besinler vs:Kizlar sut artirici cay olarak yurtdışında rezene cayini tavsiye ediyorlar bende kullanmisdim tavsiye ederim ayrica sutede gecdigi icin bebegede cok yarari var gazi onluyor rahstlatiyor
Kizlar bu sicaklarda grip olmayi basardimnasil gecirebilirim
Birde sezeryan olacaklar 38. Hafta başlayıncamı dolduruncamı alıcaklar bebegi. Bana 38de dedi doktor ama bitincemi başlayıncamı söylemedi
Kızlar pijamalarınızı geceliklerinizi nereden aldınız hangi sitelerdenn
C ceren151115 hemen bakıyorum canım teşekkürler ne renkler tercih ediceksin bana hep kanamadan dolayı karışıyolar çokmu kanama olcak yaa
Normalde sat tarihi baz alınır, bebeğin kilosu değişken bazen önde bazen geride ama bunun için sen zaten 32. Haftada doktorundan çalışabilir raporu alacağın için sana söyler ne yapacağınıMerhaba canım benim de merak ettiğim bir konu var doktoruma da danışacağım ama merak iştebebek 1 hafta ilerden gidiyorsa bu doğum izni için sat tarihini mi almalıyız yoksa ultrasyon ölçümü olan 1 hafta ileri tarihimi
Acaba doktorların özel muayenehaneleri olabilir mi ama her türlü devlet hastanesinde doğum yaptırıyorlar, bence kendini çok strese sokma rahat ol, bebiş ve sen iyi olun gerisi çok önemli değilÖzel hastane yok malesef, karabükte varmış orası da 1 ağustosa kadar randevular dolu dedizaten gebeliğim sıkıntılı geciyordu, ben buna rağmen hayaller peşinde doğal doğum falan araştırıyordum şimdi takip edecek doğumu yaptıracak bi doktor bulsam yetecek depresyonun sınırlarında geziyorum.
Magnezyum kullanmıyorum doktoruma söyliyim onu o zaman canım... 3 yastıkla uyuyorum ama yine de uyku yok malesefMarV-el magnezyum kullanıyormusun? Benimde o şekilde agrılarım ve kasılmalarım vardı magnezyuma başladım 3 hafta oluyo şükür geçti. Uyku problemi korkutmak gibi olmasın ama daha da artacak zombi gibiyim 3 saatlik uykuyla duruyorum gecr uyku yok. Yüksek yastık kullanmayı dene belki işe yarar
bende beyaz ve ekru aldım kanama işi benide düşündürüyor bahsettiğin ürün nasıl biraz anlatır mısınben beyaz alacağım canım kanama olursada onunda önlemini aldım anwatda leke çıkarıcı sprey var kan lekesini hemen çıkarıyor onu kullanacağım
bende beyaz ve ekru aldım kanama işi benide düşündürüyor bahsettiğin ürün nasıl biraz anlatır mısın
Çok teşekkür ederim canım inş sağlıkla doğarlarhic bozma moralini biz daha geriden gidiyoruz. 1500 olmadik daha ama zaten hedefimiz 38 hafta icerde kalmasi ve 2000 gri gorebilmek. kuveze girmesin yeter modundayiz doktorumla. damarlarda direnc var ve buyumesini etkiliyor malesef. hem usg olcumleri hata payi iceriyor. 200 gr o hata payi dahilinde bir rakam. bariz bi sekilde geri gitmedikce korkma canim. biraz minis olur o kadar. allah saglik versin
Benimde 1 temmuzda gittiğim de 1450 gr dı bebek 28+0 dım o zaman bana demedi şekeri kes falan diye zaten sürekli takip ediyorum şekerimi makine var evde bence sende takip et dün mesela söylemesi ayıptır baya waffle yedim yarım saat sonra ölçtüm 115 çıktı şekerim bi yarım saat sonra ölçtüğümde 65 çıktı benim şekeri tamamen kesmem imkansız çünkü hemen düşüyor şekerim habire tatlı biseyler yemem lazım sende şeker yüksek çıkmadıysa endişelenme moralini bozma benceCanim bebegin kilosu için bişey dedi mi doktorun benimde geçen hafta 1400 kiloydu bir hafta önden gidiyo şekeri kes tamamen falan dedi morelim bozuldu sana bi soriyim dedim
Bugun hastaneden aradilar canim tokluk sekerim 90 mis gizli sekerim de yokmus çok şükür sevindim gercekten :) bebege zarar vermesin de napalım tombis olsun biraz. Doktor kes dedi ama bende kesemiyorum şekeri hele kiraz üzüm kavun karpuz az yiyorum ama yiyorum. Dun artik canim o kadar tatli çekti ki tv izliyorum ama gözümden sutlac baklava dondurma geçiyor. Esime dedim ben dayanamiycam azicik dondurma yiycem diye bi kaşık yedim artıkBenimde 1 temmuzda gittiğim de 1450 gr dı bebek 28+0 dım o zaman bana demedi şekeri kes falan diye zaten sürekli takip ediyorum şekerimi makine var evde bence sende takip et dün mesela söylemesi ayıptır baya waffle yedim yarım saat sonra ölçtüm 115 çıktı şekerim bi yarım saat sonra ölçtüğümde 65 çıktı benim şekeri tamamen kesmem imkansız çünkü hemen düşüyor şekerim habire tatlı biseyler yemem lazım sende şeker yüksek çıkmadıysa endişelenme moralini bozma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?