- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Durum muhakkak olumsuz da dusecek mi kanama var mi ne olacakmis yani
Mide bulantisi olmamasi kotu.bulanti saglikli gebelige isaretmis.eger sagliksiz bir gebelikse insaallah kendiliginden duser mudahaleye gerek kalmaz.Allah yardimcin olsun canim.Lekelenme var, kanama dün akşam sadece peçeteye geldi. Ağrı mide bulantısı filan yok canım.
Kızlar geldim doktordan karından ultrasonla çok minik kesemizi gördük daha 3mm kan testide istedi emin olmak icin 3917 cıktı haftanla uyumlu dedi 10 gün sonra bidaha gel dedi ben yarın 5.haftaya giricem diye hesaplıyordum kaç haftalık dedim 4dedi
Sağol canım inşallah sizlerde görürsünüzHayirli olsun canim darisi bize:))
Mide bulantisi olmamasi kotu.bulanti saglikli gebelige isaretmis.eger sagliksiz bir gebelikse insaallah kendiliginden duser mudahaleye gerek kalmaz.Allah yardimcin olsun canim.
Sağol canım inşallah sizlerde görürsünüz
Canim eger gercekten sagliksiz bir gebelikse kendiliginden dusmesi icin caba harca.benim dr bana iki tane hap vermisti normalde mide icin kullanılıyor.rahmin kasilmasina sebep oluyor birini oral almistim digerini de vajinal.ama yine de dusmemisti ben de kalktim bi guzel hopladim zipladim hem agladim hem halay cektim kendiliginden dussun diye.dr u aradim zipliyorum zarari olur mu diye yok dedi.insaallah senin de kendiliginden duser canim.ve bi sonraki gebeligin saglikli olur.Pregestonu bıraktırdı, kanama başlayacakmış çok büyük olasılıkla. henüz başlamadı.
Mide bulantisi olmamasi kotu.bulanti saglikli gebelige isaretmis.eger sagliksiz bir gebelikse insaallah kendiliginden duser mudahaleye gerek kalmaz.Allah yardimcin olsun canim.
Bi anda sancı olursa tek taraflı hiç durma doktora git hemen inş olmaz da geçen sene dış gebelik geçirdim benim sürekli lekelenme kanama vardı bir gün aniden sol tarafıma sancı girmişti ertesi gün gittiğimde sol tüpümde keseyi ve 2,5 cm lik bebeği görmüştük inş senin öyle değildir sadece değerlerinin düzensiz oluşu aklıma dış gebeliği getirdi ultrasona tekrar gidersen tüplere bakmasını da söyle her ihtimale karşı Rabbim hayırlısını versin inş nasipte varsa bebişler gelir inş sağlıkla Rabbim yardımcın olsunLekelenme var, kanama dün akşam sadece peçeteye geldi. Ağrı mide bulantısı filan yok canım.
Elbetteki bulanti sart degil herkeste olacak diye bir sey yok.ben sunu soylemek istedim.eger bulanti oluyorsa bu gebeligin saglikli ilerlediginin belirtisidir.dr um da oyle soylemisti arastirdigim kadariyla da oyle:)tabi bu duyduklarim tecrubeler farkli olabilirCanim mide bulantisi illa olmak zoeunda deil benm arkadam ucuncu ogluna hamile ucundede hci olmamis bulanti annemde uc cocuk dogrudu olmamis ondada bulanti.. Hatta hoc bi belirti arkadsmda dior karnim olmasa hamile deilm yani oleym diod ve korunmayai birakir birakmaz hamile kalanlardan arkadasm.. Yani mide bilantiai ile alakasi yok.. Dis gebelik olan ksiilerden de duydm mide bulantisi gebelign kotu oldgna kanit disgebelik oldu ddiler... Herkes bisi dior kisacasi kisiye gore dehgiris.bide annene sor bunlar genelde genwtik oluor.
Canim eger gercekten sagliksiz bir gebelikse kendiliginden dusmesi icin caba harca.benim dr bana iki tane hap vermisti normalde mide icin kullanılıyor.rahmin kasilmasina sebep oluyor birini oral almistim digerini de vajinal.ama yine de dusmemisti ben de kalktim bi guzel hopladim zipladim hem agladim hem halay cektim kendiliginden dussun diye.dr u aradim zipliyorum zarari olur mu diye yok dedi.insaallah senin de kendiliginden duser canim.ve bi sonraki gebeligin saglikli olur.
Bi anda sancı olursa tek taraflı hiç durma doktora git hemen inş olmaz da geçen sene dış gebelik geçirdim benim sürekli lekelenme kanama vardı bir gün aniden sol tarafıma sancı girmişti ertesi gün gittiğimde sol tüpümde keseyi ve 2,5 cm lik bebeği görmüştük inş senin öyle değildir sadece değerlerinin düzensiz oluşu aklıma dış gebeliği getirdi ultrasona tekrar gidersen tüplere bakmasını da söyle her ihtimale karşı Rabbim hayırlısını versin inş nasipte varsa bebişler gelir inş sağlıkla Rabbim yardımcın olsun
Benimde şuan lekelenmeler oluyor ağrım yok ama daha önceki yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum ve sağlıksız olduğunu düşünüyorum Rabbim hayırlısını versin inş
Ben aslında normal adet görmüştüm bir gün kesildi sonra tekrar başladı hep devam etti bazen kırmızı bazen çamur gibi geliyordu nerdeyse bir ay boyunca ne olduğunu anlayamadık değerler iki kata yakın artıyordu ama bir türlü gözükmüyordu anca 8 9 haftalık oldu ağrıyla da gidince öyle anlaşıldı birde çok fazla mide bulantısı oluyodutamam canım pazartesi günü söylerim bakar tüplere de. Senin normal kanaman başlamış mıydı sancıdan önce?
Ilk dusukten sonra 2 ay bekle dedi dr bende mantar vardi onun tedavisini yaptim iki ay da tedavi surdu sonra gebe kaldim 5 ay falan vardi arada heralde.ikinci gebeligim de kanamaliydi sonra dusuk yaptim dusukten sonra yine 2 ay bekledim ameliyat oldum yine 2 ay bekledim ilk denememizde de tutmadi dusukten sonraki 5.ayda gebe kaldim.ama dr rahmin kendini toplamasi 2 ay surer demisti.iki ay sonra tekrar dene canim.Tamam canım yaparım, zaten hafif kanama başladığından büyük olasılıkla kendi düşecekmiş. Zaten kese de oluşmadı ya doktor ona sevindi. Senin düşük olduktan ne kadar sonra yeni hamileliğin gerçekleşti?
Amin canım benimAllah korusun, korkunç bir şey gerçekten. Allah kimseye yaşatmasın.
Yinede öyle deme canım... Dilerim hersey yoluna girer ama aklında bulunsun kanaman olsa bile betahcg ne baktır. Doktorun da takib edecektir diye dusunuyorum...bahsetti canım, ama rahimdekalınlaşma olduğundan düşük olasılık dedi. Kanama başlarsa sıkıntı olmayacak galiba
Canim insaallah kotu bir sey yoktur.gormezden gel lekelenmeleri ve dinlen.insaallah bebegin sagliklidir ve Allah onu korur.Allah hepimizin bebeklerini korusun.aminBenimde şuan lekelenmeler oluyor ağrım yok ama daha önceki yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum ve sağlıksız olduğunu düşünüyorum Rabbim hayırlısını versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?