Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

ayy maşallah bebişlere :)

Benim okulda bi is arkadasimin iki cocugu var. Ben kanamam oldu diyince ilk cocugunda 3 ay boyunca adet gorur gibi siddetli kanamasi oldugunu soylemisti. Son zamanlardaki hamileliklerin o kadar cogunda duydum ki kanama olayini. Belki de yasam tarzimiz radyasyon beslenme vs den dolayi boyle olmaya basladi hamileliklerde bu kadar cok kiside kanama olmasi.

Sen moralini bozma. Saglikli bir bebekse o tutunacaktir zaten , dusuk olursa da daha saglikli bir bebegin olcak bir dahaki sefere diye düşün .

Allah bağışlasın canım karından mı bakıldı ultrasonda

ne kadar sevindigimi anlatamam.. dilerim guzel haber bekleyen tum arkadaslar da senin gibi mutlu olurlar :)) gozun aydin canim

Benim ikinci doğum olacak Allah in izniyle ilki sezaryen oldu ama rahattı hiç sorun yaşamadım Evet ya artık araştırma bitti o kadar rahatladım ki

Benim karından gördü. Başka ilde benim doktorum. hava kötü olur gelemezsen Haftaya kese büyümüş mü diye baktır 2hsfta sonra kalp atışları için gel dedi. Seni ne zaman çağırdı
Beni 1 şubatta çağırdı erken değilmi ya kalp atomu için ertelesem mi ki

gecicek canim yaa
Ayni gunlerdeyiz seninle
kızlar bende ekim başı yada eylül sonu annesi olcam galiba beta 28 cıktı adet günü düşükmü sizce
Adet gunu 41di benimde normaldir canim hayirliolsun 38den itibaren bebisler geliyo eylul annesi olursun bence benim sezeryan olucak bayram sonrasi alir bence ayy gerci daha bi keseyi gorsem haftaya kontrol

Cnn ben inanıyorum her zaman iyi haberler alacaksın....çok dua edenin var emin ol bende çok dua edecem sana ınş bebeğin tutunur sana hiç bırakmaz yorma kendini içini ferah tut hep iyiyi düşün cnm insss herse senin ve tüm anne adayları için iyi olur

Ne güzel ya bende isterdim ikiz Annesi olmak.. Allah bagislasin

Balikesir yas 29 sat 21aralik tdt 26eylul (sezeryan olucak gerci max 19eylul olur :)) 2.bebis

Amin canim

Insaallah benim de bebegim sagliklidir ve tutunur.ayaga kalktigim gibi kanama geliyor.insaallah Rabbim bana bagislar.Allah hepimizin yardimcisi olsun.amin

Şehir..Iskenderun yas.. 28 sat..15 aralık tahmini doğum sezeryan olacağı için 14 eylül...2 bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…