Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
beni de ekler misiniz kızlar eylül annesi adayıyım inşallah :) Yaş 32 Erzincan SAT 13/12/2015 tahmini doğum 18 eylül ikinci bebişim

Kizlar tembelanne @serozi @pelit86 @ASSELL87 dr randevunuz kacta donuste bize haber etmeyi unutmayin
Hayatimin gribiydi bu gecirdigim 8 gun yattim yatarken bile rahatim yoktu antibiyotik kullanmak istemedim Ama enfeksiyon gecemedi hic. Gunlerce yattim dinlendim Bol su Ictim hic gecmedi

Randevuya gittik antibiyotik kullandim bir suru ilac kullandim hic umudum kalmamisti bebek durmuyordur diyordum sukur duruyor kalbi atiyor

Ailem şehirdışında kimseye söylememiştik henüz. Raporum bu hafta bitiyor işe başlayacağım belki daha iyi olurum. Her şey Allahtan canım inşallah herşey daha iyi olur. Sen ne zaman gidiyosun dr a?
Salı günü gidecem canım inşallah herşey yolundadır

Merhaba seninle yaklasik dogum tarihlerimiz yakin gerci benim gec dollenme olmus sanirim tam 6+0 da gittigimde dr 5 haftalik demisti

Allah razı olsun canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. Şüphesiz rabbim en iyisini verecektir her şerde bi hayır vardır. Zaman çabuk geçsin istiyorum sadece.

Geçmiş olsun canım. Çok şükür bebeğin iyiymiş. Bir daha hastalık yaşamadan kucağına alırsın inş.

canim farkli bir psikolojide degilsin ki su an cok normal bu ruyalar. belirsizlik insani kemirir durur. rabbim hayirli sonuclara cikarsin..

hosgeldiniz. saglikla alin kucaginiza bebisinizi..

hayir canim sen hep yaz.. paylasmak hislerini dokmene yardimci olur. aslinda keske kafani dagitabilsen biraz. burda sohbet iyi hos ama hep bebek hep bebek

her cumlesine aynen katiliyorummm :)

dun aksam ben de ayni seyi dusunuyodum. sola yatiyoduk ilk hamilelikten onu hatirliyorum. kan dolasimi rahat olsun diye ama niye diger pozisyonlarda yatmiyoduk hatirlamayadim :/

İnşallah. Ben de rahat olmak istiyorum keşke başarabilsem. Raporum bitti işe baslayınca biraz daha rahatlıycam inşallah.

bak bu iyi haber.. calismak iyi gelir insallah :)

cok gecmis olsun. antibiyotik kullanmak bazen kullanmamaktan cok daha iyi. sakin endiseniz olmasin. bir arkadasim idrar yolu enf geciriyordu ve kullanmasi gereken bir antibiyotigi kullanmamaya direndigi icin erken geldi sancilari. 23. haftada dogum yapti. sukur bebis yasiyor ama cok zor bir 6 ay gecirdiler.. doktor ne derse o, kimseyi takmayin...

masallah bu arada pitirciga.. saglikla buyusun :)

kızlar ağzımın içi yara oldu yaa

karbonat basabilirsin bi de bildigim kadariyla..

hamilelik takvimi yapmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz

profiline girip beklenen dogum tarihi bolumunu doldurunca kendi geliyor profiline. :)) saglikla gelsin kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…