Hayatimin gribiydi bu gecirdigim 8 gun yattim yatarken bile rahatim yoktu antibiyotik kullanmak istemedim Ama enfeksiyon gecemedi hic. Gunlerce yattim dinlendim Bol su Ictim hic gecmedi
Randevuya gittik antibiyotik kullandim bir suru ilac kullandim hic umudum kalmamisti bebek durmuyordur diyordum sukur duruyor kalbi atiyor
Ailem şehirdışında kimseye söylememiştik henüz. Raporum bu hafta bitiyor işe başlayacağım belki daha iyi olurum. Her şey Allahtan canım inşallah herşey daha iyi olur. Sen ne zaman gidiyosun dr a?
Canım inşallah bebeğin seninledir üzülme diyemem ama kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Stres en büyük düşman ona teslim olma. Güzel düşünelim güzel olsun ben aksini düşünmek istemiyorum bile
inş cnm senın için yasin okudum ve dua ettim Rabbime buğün cuma dualarımız kabul olacak inş bize sanki dualarımız kabul olmuyormuş gibi geliyor ama Rabbim bizim için en hayırlısını bizden daha iyi biliyor zamanımız tez vakitte gelsin inş... bizde anne olalım
Allah razı olsun canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. Şüphesiz rabbim en iyisini verecektir her şerde bi hayır vardır. Zaman çabuk geçsin istiyorum sadece.
Hayatimin gribiydi bu gecirdigim 8 gun yattim yatarken bile rahatim yoktu antibiyotik kullanmak istemedim Ama enfeksiyon gecemedi hic. Gunlerce yattim dinlendim Bol su Ictim hic gecmedi
Randevuya gittik antibiyotik kullandim bir suru ilac kullandim hic umudum kalmamisti bebek durmuyordur diyordum sukur duruyor kalbi atiyor
Elhamdülillah her günüme hamdolsun 3.kayıp olması 3 yıldır evlat hasreti psikolojimi altüst etti. 2 gecedir kabusla uyanıyorum burda herkes hamile yaşadıklarımla hiçbirinizi üzmek etkilemek istemiyorum o yüzden duygularımı yansitmamaya çalışıyorum hayır olsun
rüyamda kucağımda bebeğim varmış üstümüze kamyon yıkılıyo onunla birlikte kendimi yere atıyorum bikaç cm le kurtuluyoruz eve geliyorum babam bebek nerde diyo o da kurtuldu diyorum ama almadım orda kaldı diyorum babamda neden almadın diyo siz onu kaç yıldır aramadınızmı diyo gidiyorum bulamıyorum...
Bütün Eylül annelerine merhaba, bende nasipse Eylül annesi olacağım, dört gün önce doktorda tam olarak öğrendim gebeliğimi, ilkin doktor kalp atışları yok dedi, sonra var dedi sonrada iki hafta sonra gel dedi bakalım kısmetse Allahım hayırlısı ile nasip eder inşallah.
Bazılarına göre hamile kadınların duası tutarmış, eğer gerçekse Allahımdan isteyen her kadına hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum.
@evinafi sen böyle yazınca daha çok ağlamaya başladım hakkını helal et yazmamam gerekir birdaha böyle paylaşımlar yapmayacağım. Burda hep mutlu paylaşımlar olsun inşallah. Bebeğin sağlığıyla gelsin inşallah.
hayir canim sen hep yaz.. paylasmak hislerini dokmene yardimci olur. aslinda keske kafani dagitabilsen biraz. burda sohbet iyi hos ama hep bebek hep bebek
Canım tek kalma evde arkadaşın kardeşin annen ne bilim aileden birini çağır çünkü sen yanlız kaldıkça kendine zarar vermiyosun olucak birşey vardır belki sen böyle kendini üzdükçe o ihtimali düşürüyorsun belki bebişin sana tutunmaya çalışıyordur ha kendini üzerek yıpratarak zorlaştırıyorsun ne olur biliyorum çok zor anlıyorum da ama daha yüzde yüz birşey yok ortada rabbine dua et inan sürekli aklimdasin dualarmdasn ne olur sende biraz daha dikkat et kendine ne olur canım ne olur
Ben yüzüstü yatmayı çok severim oğlumda da kolay vazgeçemedim ve Karnım çıktığında bile yüzüstü yatardım sorun olmadı bende. Ama özellikle ilerleyen zamanda sırt üstü yatmayın o tehlikeli
dun aksam ben de ayni seyi dusunuyodum. sola yatiyoduk ilk hamilelikten onu hatirliyorum. kan dolasimi rahat olsun diye ama niye diger pozisyonlarda yatmiyoduk hatirlamayadim :/
cok gecmis olsun. antibiyotik kullanmak bazen kullanmamaktan cok daha iyi. sakin endiseniz olmasin. bir arkadasim idrar yolu enf geciriyordu ve kullanmasi gereken bir antibiyotigi kullanmamaya direndigi icin erken geldi sancilari. 23. haftada dogum yapti. sukur bebis yasiyor ama cok zor bir 6 ay gecirdiler.. doktor ne derse o, kimseyi takmayin...