Kilolu hamile kaldım diye üzülen arkadaşlar ben 77 kilo ile hamile kaldım 1 senedir yumurta takibi tedaviler bir de sigarayı bırakma derken aldım epeyyyy
Arkadaşlar evde yaptığım gebelik testinden 10 gün sonra yani bugun kan tahlili yaptırdım beta Hcg 13104 çıktı. Satım 17 aralık. Sizce de bu değer haftama göre çok değil mi. Ben geçen ay üstüne görmüş olabilir miyim yaa
Gece gece demedim kalktım hastaneye gittim kolan hastanesinde nöbetçi kadın doğum doktoruna Hcg sonucumu gösterdim 5+1 olması gerekiyor normalde dedim. Ultrasonla baktı çoğul gebelik yok kese oluşmuş 3 4 güne kalp atışlarını duyabilirsiniz sorun yok dedi. Beta Hcg nin yüksek olmasını da erken döllenme olmuş belli ki dedi ultrasonda 5+5 görünüyordu. Vallahi içim rahatladı Nasıl stres oldum bi anda...
Canim doktorum benden testleri isterken tsh da istemisti degerlerde bir sorun gorunmuyor ama lab formundaki ref degerler 0,27 - 4,2 bu degerlerin disinda olduguna gore mutlaka bi ayarlama yapilmasi gerekir herhalde.
Benim de aklima cogul gebelik geldi. Bence panik yapma hemen...
Arkadaşlar aranızda rutin hamilelik testlerini devlet hastanesinde yaptıran var mı? Ben yaptırırken doktora hepsi var mı dedim, var dedi. Ama sonuçlarda toxoplazma ve rubella yok. Sizde var mıydı?
Ben araştırma hastenesinde yaptırdım. Kadın doğum 2düşükten önce isteyrmiyoruz dedi enfeksiyon hastalıklarına yaptırdım ve ikisinede bağışıklığım yok malesef
Kızlar herkese selamlar
Ne zamandır uğrayamadım. Haftaya pazar günü Fransa'dan İstanbul'a taşınıyoruz telaşım var anlayacağınız. Eşim işyeri ile uğraşıyor bense toparlanma ve gerekli hesapları kapatma borç ödeme vs.
Ayrıca mide bulantılarım rezalet her gün saat 1'e 2'ye kadar öğürme bazen de çıkarıyorum. Son birkaç gündür böyle yoruluyorum. İnşallah bebiş iyidir hiçbi sorun olmadı bugüne kadar olabildiğince dinlenmeye çalışıcam bundan sonra...
Herkes iyidir inşallah öptüm
Gece gece demedim kalktım hastaneye gittim kolan hastanesinde nöbetçi kadın doğum doktoruna Hcg sonucumu gösterdim 5+1 olması gerekiyor normalde dedim. Ultrasonla baktı çoğul gebelik yok kese oluşmuş 3 4 güne kalp atışlarını duyabilirsiniz sorun yok dedi. Beta Hcg nin yüksek olmasını da erken döllenme olmuş belli ki dedi ultrasonda 5+5 görünüyordu. Vallahi içim rahatladı Nasıl stres oldum bi anda...
Canım ben cevaplicaktm mesajını vakit bulamadm degerin gayet normaldi hiç oyle ikiz düşünme dicektim ki neyse doktora gitmişsin olsun en azından keseyi gördün herşey de yolundaymış ne güzel
Canım ben cevaplicaktm mesajını vakit bulamadm degerin gayet normaldi hiç oyle ikiz düşünme dicektim ki neyse doktora gitmişsin olsun en azından keseyi gördün herşey de yolundaymış ne güzel
Sağol Can'ım teşekkür ederim. Evet daha sonra baktım bende 6. Haftanın en yüksek değerlerinde görünüyor. Daha önce de hiç ultrasonla bakılmamıştı keseyi görmemiştik o yüzden içimiz rahat etti çok şükür. Allahımm Melek'lerimizi koru...
Sağol Can'ım teşekkür ederim. Evet daha sonra baktım bende 6. Haftanın en yüksek değerlerinde görünüyor. Daha önce de hiç ultrasonla bakılmamıştı keseyi görmemiştik o yüzden içimiz rahat etti çok şükür. Allahımm Melek'lerimizi koru...