Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hanımlar Slm. Ben yarın Allah'ın izniyle kese görmeye gideceğim ama çok gergin ve heyecanlıyım. Bana dua eder misiniz? Bu arada benim ayaklarım çok soğuk var mı sizde de böyle ayak soğuğu

Hanımlar Slm. Ben yarın Allah'ın izniyle kese görmeye gideceğim ama çok gergin ve heyecanlıyım. Bana dua eder misiniz? Bu arada benim ayaklarım çok soğuk var mı sizde de böyle ayak soğuğu
Hayırlısıyla görürsün insaallah canim.

Benim heryerim soğuk tatlım kanımızı emiyor bu bebişler ondan olabilir kan yapıcı şeyler yemeliyiz

Can'ım sakin ol ikizlerin kalp atışı daha geç duyuluyormuş bizzat ikiz annesi olacak arkadaşlarım söylemişti

C
canım ben 2 gün önce gittigimde kese 18 mm di duyulmamıştı 2 gün sonra gittim kese boyutunu bilmiyorum ama 20 gibidir duyuldugunda

Ben 7+3 te vajinal muayenede duydum kalp atislarini. Kese boyutu diil ama bebek 1cmdi tam.

Sen de kisa zamanda duyarsin insallah canim. Cogul gebeliklerde genelde geriden geldigini biliyorum ben de. Sen kendini tekil gebeliklere gore ayarlama.

Aynen ben de her zamankinden fazla usuyorum ama hava da anormal soguk. Sadece hamilelikten mi emin degilim. Kaldi ki kan degerlerim de cok iyi durumda ama yine de patiksiz gezemiyorum.

Kızlar iyi geceler bende eylül annesi olucam inşallah daha 7+1 deyim ama tarama testleriyle ilgili bişey sormak istiyorum. Benim doktorum özel hastanede bu tarama testlerini devlet hastaneleri daha iyi araştırıyorlar özeller çok üstelemiyorlar diye duydum kafam çok karıştı bi bilgisi olan var mı bu konuda

Listeye ekler misiniz yas 29 balikesir sat 21aralik beklenen dogum tarihi 26eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…