Benim sat 16sı perşembe gördük keseyi. İdrara sıkışık gidin biraz daha net görülüyor. Dr İlk baktı belli belirsiz gördüm biraz sıkışıp gel dedi gördük çok şükür. Hayırlısıyla Darısı başınıza inşAllah
Benim sat 16sı perşembe gördük keseyi. İdrara sıkışık gidin biraz daha net görülüyor. Dr İlk baktı belli belirsiz gördüm biraz sıkışıp gel dedi gördük çok şükür. Hayırlısıyla Darısı başınıza inşAllah
Günaydın herkese
Biraz canım sıkkın 2-3 gündür biranda bulantım tamamen kesildi.
Randevuyu erkene aldım.
8+3 de aniden kesilmesi normal gelmiyor bana.
Umarım bir sıkıntı yoktur.
Cnm bulantı her zMan olacak diye bise yok ki...zamanla geçiyor zaten ben ilk hamileligimde çok az bulantı yaşadım çok şükür sağlıklı bir kızım oldu...bulantı olması sartmiymis ki ya bende sabahları oluyor bazen hafif gaz sksmasi gibi oluyor karnım öyle yani
Canım lekelenme şeklinde kanamam başladı salı günü.çarşamba doktora gittim rahimde kanama aşanı görmedi.eve gelince kanamam arttı kırmızıya döndü ve adet sancısına benzer bir sancı başladı.lavaboya gidince de seffaf bi parça düştü.parçanın düşmesiyle sancı da bitti.en büyük belirti kırmızı kanama ve sancı galiba
Doktorum hep bulantı varsa bu iyiye işaret demişti
O kadar şiddetli bulantı ve kusmalardan sonra çat diye kesilince endişelendim.
Bakalım 10:30da randevum var umarım sorun yoktur.
Doktorum hep bulantı varsa bu iyiye işaret demişti
O kadar şiddetli bulantı ve kusmalardan sonra çat diye kesilince endişelendim.
Bakalım 10:30da randevum var umarım sorun yoktur.
iyi düşün iyi olsun canım. Benim de sabahları bulantım oluyordu ama bir iki gündür pek bulantım yok,sadecei ştahszılık var. Beni de tedirgin ettin şimdi bakkkk benim randevum akşam 17,30 da. Zaman zaten geçmiyordu artık hiç geçmez
Cnm bulantı her zMan olacak diye bise yok ki...zamanla geçiyor zaten ben ilk hamileligimde çok az bulantı yaşadım çok şükür sağlıklı bir kızım oldu...bulantı olması sartmiymis ki ya bende sabahları oluyor bazen hafif gaz sksmasi gibi oluyor karnım öyle yani
iyi düşün iyi olsun canım. Benim de sabahları bulantım oluyordu ama bir iki gündür pek bulantım yok,sadecei ştahszılık var. Beni de tedirgin ettin şimdi bakkkk benim randevum akşam 17,30 da. Zaman zaten geçmiyordu artık hiç geçmez
Bende bilemedim kızlar. Sigara midemi bulandırıyor normalde. Sırf denemek için yaktım ama yok hiç. Bulantı kesildi diye endişeleneceğimi hiç düşünmezdim doğrusu. İştahsızlıkya kalmadı bende direk yiyorum 3 gündür. Doktor bulantı iyidir dediğinden hep endişelendim. 1 saat sonra randevun var burdan yazarım size. Ne stresli birşeymiş bu iş ya ööf
inşallah canım benim. hayırlar mısın tüp bebeğe gideceğin zaman sana demiştim ki süslen saçını yap makyajını yap bugün sizin düğününüz diye,ben de bugün düğün varmış gibi süslendim sabah 6 da uyandım yine bugünisaçımı makyajımı yaptım yeni ciciler giydim,maden mucizem bana gelmiş ben de onu güzel karşılamak istedim,akşam 17,30 da randevum ama zaman geçmez bugün.
canım den de aynı durumdayım,göğüs hassasiyetim azaldı mide bulantım azaldı hatta bu sabah biraz peynir ekmek bile yedim,Rabbim hayırlara çevirsin inşallah korkuyorum.
ben daha öncede yazmıstım ama kimse cevap vermedi bana benim durumumda baya karısık. cumartesi gittim doktora kalp atısı yokdu maalesef. ama on gün önce yolk kesesini falan görmemisti simdi yolk kesesi var. bir umudumuz o dedi azda olsa. embryo kücük dedi kalp atısı duyulmayabilir dedi. ama sıkıntı benim 25 aralık da alttan kese gözükmüstü. bu zamana kadar kalp atımı olması gerekti sanırım. iğne verdi kan sulandırıcı yolk kesesini destekleyelim dedi.
ben daha öncede yazmıstım ama kimse cevap vermedi bana benim durumumda baya karısık. cumartesi gittim doktora kalp atısı yokdu maalesef. ama on gün önce yolk kesesini falan görmemisti simdi yolk kesesi var. bir umudumuz o dedi azda olsa. embryo kücük dedi kalp atısı duyulmayabilir dedi. ama sıkıntı benim 25 aralık da alttan kese gözükmüstü. bu zamana kadar kalp atımı olması gerekti sanırım. iğne verdi kan sulandırıcı yolk kesesini destekleyelim dedi.
Merhaba Eylül Anneleri. Benim Ekim annesi olma ihtimalim var; hatta olursa Eylül sonunda da olabilir doğum. Normalde dün ya da bügün adet günüm olabilirdi. Haftasonu idrar testi silik çıkınca, dün kan testi yaptırdım; HCG 72 çıktı ama henüz doktora görünmedim. yani 4 haftalık hamilelik durumu. Bugün dediğim gibi adet günüm olabilirdi. Sabah az miktarda lekelenme oldu, kahverengimsi gibi geldi ama emin değilim. Bir an adet mi oluyorum dedim. Tam adet olma günü böyle bir şey yaşayan var mı? Dediğim gibi dün 72 HCG çıktı. Doktora gitmem gerekir mi? Ne önerirsiniz? Teşekkürler.
canım den de aynı durumdayım,göğüs hassasiyetim azaldı mide bulantım azaldı hatta bu sabah biraz peynir ekmek bile yedim,Rabbim hayırlara çevirsin inşallah korkuyorum.
Düne kadar deli gibi acıkan ben şimdi yemesem de olur çok acıkmadım sanki ne bilim psikolojik mi bilmiyorum ana onu çok merak ediyorum. Randevum da cumartesi. Nasıl sabrederek bilmiyorum. Hakkı'mızda hayırlısı olsun hepsi psikolojik olsun
Canim hayirlisiyla bebişin sağlıklı devam ediyordur insaallh.Moral bozmam aya çalış doğrudan etkiliyor bebislerimizi çünkü. Bi fikrim yok durumunla ilgili ama dualarimdasin kardeşim.
Mrb arkadaslar benimde eylul 6 gibi dogumum kismetse sat 1 aralikti 8 haftamdaim yani bebek bekleyen arkadaslara sabir kusursuz hamileliklee gecirmelwrini dilerim bende 6 hafta basindan beri asiri bulanti kusmalarum var ve cok zor gecio hamileligim birde ikiz oldugu icin sanirim daha siddetli iki gundur gobegimde otyrup kalkarken aci hissediyorum boyle olan varmi acaba