Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Çok geçmiş olsun ben de şuan 6 haftalık hamileyim düşük riski var. Sizde ne gibi belirtiler oldu? Biraz anlatirmisiniz. Progestan kullanıyorum ben 1 haftadır. Beraberinde folikasit.
Canım lekelenme şeklinde kanamam başladı salı günü.çarşamba doktora gittim rahimde kanama aşanı görmedi.eve gelince kanamam arttı kırmızıya döndü ve adet sancısına benzer bir sancı başladı.lavaboya gidince de seffaf bi parça düştü.parçanın düşmesiyle sancı da bitti.en büyük belirti kırmızı kanama ve sancı galiba

Bu arada kurban bayrami zamanina geliyo dogumlar. oglumda 2011kasimli onda da kurban bayrami zamaniydi dr tatile cikar sen stres olursun pehh zamanlama super yine dr dogurmazsan bayram sonrasi gorusuruz demisti dogurmadim tatil sonrasi ilk gun gittim sezo oldum. Sen dogurmadin daha demisti bide.bu sefer bide okullar acilcak oooh son ay yasadik allah o gunleri gostermeyi nasip etsinde

Gerekli butün testleri yaptırdık canım.kanda pıhtılaşma çıkmıştı.iğne kullanıyordum ama bi işe yramadı.kromozomlara da bakıldı.ordan da bir şey çıkmadı.tahlillerimiz temiz.doktor açıkça sebebini bilmiyorum dedi

İnşallah Can'ım. Yarın Allah'ın izniyle 5+4 olacağız görürüz keseyi de mi
Benim sat 16sı perşembe gördük keseyi. İdrara sıkışık gidin biraz daha net görülüyor. Dr İlk baktı belli belirsiz gördüm biraz sıkışıp gel dedi gördük çok şükür. Hayırlısıyla Darısı başınıza inşAllah

Günaydın herkese
Biraz canım sıkkın 2-3 gündür biranda bulantım tamamen kesildi.
Randevuyu erkene aldım.
8+3 de aniden kesilmesi normal gelmiyor bana.
Umarım bir sıkıntı yoktur.

Günaydın herkese
Biraz canım sıkkın 2-3 gündür biranda bulantım tamamen kesildi.
Randevuyu erkene aldım.
8+3 de aniden kesilmesi normal gelmiyor bana.
Umarım bir sıkıntı yoktur.
Canim benim belkide hormonlar etkiliyordur benim gece cok su icmezsem sabah bulantilarim olmuyo sabah azicik su icsem bulantidan oluyorum hormonlarinda etkiledigini dusunuyorum

Canim benim belkide hormonlar etkiliyordur benim gece cok su icmezsem sabah bulantilarim olmuyo sabah azicik su icsem bulantidan oluyorum hormonlarinda etkiledigini dusunuyorum
Doktorum hep bulantı varsa bu iyiye işaret demişti
O kadar şiddetli bulantı ve kusmalardan sonra çat diye kesilince endişelendim.
Bakalım 10:30da randevum var umarım sorun yoktur.

N Nehculferadis çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla tekrar versin inşallah.. çok yazmıyorum ama takip ediyorum sizleri Allah hayırlısıyla sonuna kavuştursun hepimizi inşallah çok çok sağlık versin Rabbim.. benim miniğim de 1hafta daha küçük çıktı burdaki hesaplamaya göre geç yumurtlamış olabilirsin dedi doktor ve daha çok küçük 5.4mm bebişim 2 hatta 3 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi inş.büyür sağlıkla.. herkesinki insallah :)

anladım canım,rabbim her şeyin hayırlısını versin diyoruz ama yine de üzülüyoruz elde değil. Peki canım başka bir dr a gittin mi hiç? Ne bileyim yani bazılarının görmediği şeyi bir başkası görüyor. Benim eşimden kaynaklı sorun vardı rahim filmi çektirdim ben de de bir sorun varsa erkenden halledilsin diye tüpler açık hiçççç bir prüz yok denildi,hatta tüp bebeğe karar verecekken kaç tane dr a gittik filmlere bakanlar hep açık dedi ama son dr um sol tüpümdeki kapalılığı fark etti. Hatta biz de umudu kestik martta tüp bebek için randevu aldık ama gel gör ki rabbim hiç beklemediğimiz bir anda nasip etti. Rahim filmi çektirdin mi peki canım? Bak benim bir arkadaşım 3 kere düşük yaptı hem de kendisi dr,onda da pıhtılaşma,insülin direnci,haşimato falan ne ararsan var,sonra tüp düşünmeye başladılar rahim filmi çektirdiler ve çeken yer açık tüpler bir sorun yok derken başka bir dr rahimdeki şekil bozukluğunu fark etti,şimdilerde histeroskopi düşünüyor. Benim dr da bana demişti marttan önce gelin tüp bebek öncesi histeroskopi yapalım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…