Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayırlı olsun canım, benim de sat 14 aralık bugün gittik, karından ultrasonla gördük keseyi, 2,5 hafta sonraya randevu verdi. Sata göre 6 hafta gibi tahmin ederken 4+2 dedi, değerler ve rahimdeki yerleşme yeri güzel dedi, sana kaç günlük dedi doktorun?

Kızlar şimdi çıktım doktordan.
Kalp atışlarını duydum. Fakat içerde ufak bir kanama alanı varmış. Dinlenmemi ve iş yapmamamı istedi. Ultrasona göre 7+4 haftalık görünüyormuş. Haftaya kanama alanını izlemek için yeniden çağırdı.
Ne biçim atıyor pıt pıt

Ben varım o gobek agrisini uc gundur hssedyrm

Gözün aydın canim. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin.Darısı basimiza insaallah.

Cnm karından mi gözüktü bebeğin alttan mi ... Tekrar kalp atışları icin ne zaman çağırdı...beni 1 şubata çağırdı da erken değil mi sanki
Karından gördü. Kalp atışları için 2haftaya dedi ama bana gelemezsen ( başka ilde drm) haftaya (bu hafta için) sizin orda bi doktora git kese büyümüş mü bakın dedi. Perşembe gitmem lazım ama cmrtesi gitsem belki kalp atışlarını da duyarım diye erteliycem galiba Senin bhcg de benden fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam erken diye düşünme duyarsınız inşAllah

Ayyy cok sevindim canim benimmm

4,5-5 haftalık kese çok küçük gününü söyleyemem dedi. Hatta ben 1-2 gün geç döllenmiş olsa doğum izni için işime gelir dedim. Adet tarihinle uyumlu görünüyo dedi. Bi dahaki randevuya inşAllah

oyle bir durum oldugunu sanmiyorum. aksine devlette daha az zaman ayirirlar diye dusunuyorum. onemli olan perinatologa gitmen. detayli olarak onlar bakiyor cihazlari da daha farkli hastanenin bir onemi yok..

benim de oglum kasim 2011 dogumlu. cok sasirdim :))

kızlar çok heycanlıyım doktora gidicem bugün inşallah hayırlı haberlerle dönerim

guzel haberlerle gel insallah..

Günaydın herkese
Biraz canım sıkkın 2-3 gündür biranda bulantım tamamen kesildi.
Randevuyu erkene aldım.
8+3 de aniden kesilmesi normal gelmiyor bana.
Umarım bir sıkıntı yoktur.

Bende dün geceden beri oyle hissediyordum siteye bakınca sasırdım göğüslerim eskisi gibi hassas değil ve midem bulanmıyor.. Rabbim hayra çevirsin. İlk bebeğimin kalbi durmuştu insallah sağlıklıdır

kizlar ilk hamileligimde bulanti olayi cok dalgaliydi. bazen geberiyodum bazen biraz daha rahattim hatta 2-3 kez bulanti hic yoktu ve panikle doktora kosmustum ama bebek hep saglikliydi. biraz ruh halimle ilgili gibi geliyodu o zaman cunku birileri varsa mutluysam ya da yogunsam bulanti azaliyodu sanki. paniklemeyin hersey yolundadir :)

canim gelisimini doktorun daha iyi takip eder. gec dollenme olabilir baslarda yavas ilerleme olabilir. bilemeyiz ki su an. doktorun takvimine uy insallah iyi haberleri de burdan bize veririsin :)

hah bak iste :)) sevindim haberlerin iyi olmasina.

Heh işte bak çook sevindim canım benim içini ferah tut artık dinlen bol bol :)

Ayyyyy çok sevindim kuzummmmmmm. Dinlen bol bol olur mu sakın kendini yorma. Darısı bana ve benim gibi bekleyenlere inşallahhhhhhh

Bende gidicem bugun dayanamıyorum bebeğimi görürsem içim rahatlar belki.. Çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin

Maşallah gözün aydın bol bol dinlen canım

Gözün aydın canim. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin.Darısı basimiza insaallah.

Ayyy cok sevindim canim benimmm

Heh işte bak çook sevindim canım benim içini ferah tut artık dinlen bol bol :)

Ayyyyy çok sevindim kuzummmmmmm. Dinlen bol bol olur mu sakın kendini yorma. Darısı bana ve benim gibi bekleyenlere inşallahhhhhhh

Bende gidicem bugun dayanamıyorum bebeğimi görürsem içim rahatlar belki.. Çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin

Maşallah gözün aydın bol bol dinlen canım

Saolun kızlar darısı başınıza
Şu kanama alanıda sorunsuzca geçerse keyfim iyice yerine gelecek.

Merhaba kızlar. Öncelikle herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Benim durumum karışık biraz. Buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Biraz destek istiyorum sanırım. Birilerinin hamilelik mucizelerini dinleyip avutmak istiyorum kendimi. Benim Cuma ve Cumartesi aşırı kanamam ve sadece sol tarafımda ağrım oldu. Sonra ne ağrım oldu ne de kanamam. 2 kez dış gebelik geçirdim belki bu da onlardan 3. sü olabilir. Değerlerim ikiye katlanıyor şükür. SAT 15.12.2015
18.01 beta hcg 94
20.01 beta hcg 108
22.01 beta hcg 227
24.01 beta hcg 415
Değerlerim sanki normal hamilelik gibi duruyor ama bilemiyorum. Belkide tüpün içinde büyümeye çalışıyor. Yoksa neden ağrım ve kanamam olsun ki. Doktor değerlerini takip edip bekleyeceğiz dedi. Yarın tekrar kan vereceğim. Aranızda aşırı kanama geçiren var mı acaba? Yerleşme kanaması bu kadar fazla olmasa gerek diye düşünüyorum. Şimdilik kanamam yok ağrım yok. Bütün gün uzanıyorum dinleniyorum. Benim gibi olan var mı aranızda ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…