Hayırlı olsun canım, benim de sat 14 aralık bugün gittik, karından ultrasonla gördük keseyi, 2,5 hafta sonraya randevu verdi. Sata göre 6 hafta gibi tahmin ederken 4+2 dedi, değerler ve rahimdeki yerleşme yeri güzel dedi, sana kaç günlük dedi doktorun?Benim sat 16sı perşembe gördük keseyi. İdrara sıkışık gidin biraz daha net görülüyor. Dr İlk baktı belli belirsiz gördüm biraz sıkışıp gel dedi gördük çok şükür. Hayırlısıyla Darısı başınıza inşAllah
Ben varım o gobek agrisini uc gundur hssedyrmMrb arkadaslar benimde eylul 6 gibi dogumum kismetse sat 1 aralikti 8 haftamdaim yani bebek bekleyen arkadaslara sabir kusursuz hamileliklee gecirmelwrini dilerim bende 6 hafta basindan beri asiri bulanti kusmalarum var ve cok zor gecio hamileligim birde ikiz oldugu icin sanirim daha siddetli iki gundur gobegimde otyrup kalkarken aci hissediyorum boyle olan varmi acaba
1882 ydi değerim. Hayırlısıyla görürsünüz inşAllahinşallah canım benim. perşembe gördün haaaa ne güzel,kan değerin kaçtı acaba? benim çarşamba günkü testim 592 idi. İnşallah bebişim gösterecek bugün kesesini bize.
Gözün aydın canim. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin.Darısı basimiza insaallah.Kızlar şimdi çıktım doktordan.
Kalp atışlarını duydum. Fakat içerde ufak bir kanama alanı varmış. Dinlenmemi ve iş yapmamamı istedi. Ultrasona göre 7+4 haftalık görünüyormuş. Haftaya kanama alanını izlemek için yeniden çağırdı.
Ne biçim atıyor pıt pıt
Karından gördü. Kalp atışları için 2haftaya dedi ama bana gelemezsen ( başka ilde drm) haftaya (bu hafta için) sizin orda bi doktora git kese büyümüş mü bakın dedi. Perşembe gitmem lazım ama cmrtesi gitsem belki kalp atışlarını da duyarım diye erteliycem galiba Senin bhcg de benden fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam erken diye düşünme duyarsınız inşAllahCnm karından mi gözüktü bebeğin alttan mi ... Tekrar kalp atışları icin ne zaman çağırdı...beni 1 şubata çağırdı da erken değil mi sanki
Ayyy cok sevindim canim benimmmKızlar şimdi çıktım doktordan.
Kalp atışlarını duydum. Fakat içerde ufak bir kanama alanı varmış. Dinlenmemi ve iş yapmamamı istedi. Ultrasona göre 7+4 haftalık görünüyormuş. Haftaya kanama alanını izlemek için yeniden çağırdı.
Ne biçim atıyor pıt pıt
4,5-5 haftalık kese çok küçük gününü söyleyemem dedi. Hatta ben 1-2 gün geç döllenmiş olsa doğum izni için işime gelir dedim. Adet tarihinle uyumlu görünüyo dedi. Bi dahaki randevuya inşAllahHayırlı olsun canım, benim de sat 14 aralık bugün gittik, karından ultrasonla gördük keseyi, 2,5 hafta sonraya randevu verdi. Sata göre 6 hafta gibi tahmin ederken 4+2 dedi, değerler ve rahimdeki yerleşme yeri güzel dedi, sana kaç günlük dedi doktorun?
Kızlar iyi geceler bende eylül annesi olucam inşallahdaha 7+1 deyim ama tarama testleriyle ilgili bişey sormak istiyorum. Benim doktorum özel hastanede bu tarama testlerini devlet hastaneleri daha iyi araştırıyorlar özeller çok üstelemiyorlar diye duydum kafam çok karıştı bi bilgisi olan var mı bu konuda
Bu arada kurban bayrami zamanina geliyo dogumlar. oglumda 2011kasimli onda da kurban bayrami zamaniydi dr tatile cikar sen stres olursun pehhzamanlama super yine dr dogurmazsan bayram sonrasi gorusuruz demisti dogurmadim tatil sonrasi ilk gun gittim sezo oldum. Sen dogurmadin daha demisti bide.bu sefer bide okullar acilcak oooh son ay yasadik allah o gunleri gostermeyi nasip etsinde
kızlar çok heycanlıyım doktora gidicem bugün inşallah hayırlı haberlerle dönerim
Günaydın herkese
Biraz canım sıkkın 2-3 gündür biranda bulantım tamamen kesildi.
Randevuyu erkene aldım.
8+3 de aniden kesilmesi normal gelmiyor bana.
Umarım bir sıkıntı yoktur.
iyi düşün iyi olsun canım. Benim de sabahları bulantım oluyordu ama bir iki gündür pek bulantım yok,sadecei ştahszılık var. Beni de tedirgin ettin şimdi bakkkkbenim randevum akşam 17,30 da. Zaman zaten geçmiyordu artık hiç geçmez
Bende dün geceden beri oyle hissediyordum siteye bakınca sasırdımgöğüslerim eskisi gibi hassas değil ve midem bulanmıyor.. Rabbim hayra çevirsin. İlk bebeğimin kalbi durmuştu insallah sağlıklıdır
ben daha öncede yazmıstım ama kimse cevap vermedi banabenim durumumda baya karısık. cumartesi gittim doktora kalp atısı yokdu maalesef. ama on gün önce yolk kesesini falan görmemisti simdi yolk kesesi var. bir umudumuz o dedi azda olsa. embryo kücük dedi kalp atısı duyulmayabilir dedi. ama sıkıntı benim 25 aralık da alttan kese gözükmüstü. bu zamana kadar kalp atımı olması gerekti sanırım. iğne verdi kan sulandırıcı yolk kesesini destekleyelim dedi.
Kızlar şimdi çıktım doktordan.
Ne biçim atıyor pıt pıt
Heh işte bak çook sevindim canım benim içini ferah tut artık dinlen bol bol :)Kızlar şimdi çıktım doktordan.
Ne biçim atıyor pıt pıt
Ayyyyy çok sevindim kuzummmmmmm. Dinlen bol bol olur mu sakın kendini yorma. Darısı bana ve benim gibi bekleyenlere inşallahhhhhhhKızlar şimdi çıktım doktordan.
Ne biçim atıyor pıt pıt
Bende gidicem bugun dayanamıyorum bebeğimi görürsem içim rahatlar belki.. Çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsinKızlar şimdi çıktım doktordan.
Ne biçim atıyor pıt pıt
Maşallah gözün aydın bol bol dinlen canımKızlar şimdi çıktım doktordan.
Ne biçim atıyor pıt pıt
Gözün aydın canim. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin.Darısı basimiza insaallah.
Ayyy cok sevindim canim benimmm
kizlar ilk hamileligimde bulanti olayi cok dalgaliydi. bazen geberiyodum bazen biraz daha rahattim hatta 2-3 kez bulanti hic yoktu ve panikle doktora kosmustum ama bebek hep saglikliydi. biraz ruh halimle ilgili gibi geliyodu o zaman cunku birileri varsa mutluysam ya da yogunsam bulanti azaliyodu sanki. paniklemeyin hersey yolundadir :)
hah bak iste :)) sevindim haberlerin iyi olmasina.
Heh işte bak çook sevindim canım benim içini ferah tut artık dinlen bol bol :)
Ayyyyy çok sevindim kuzummmmmmm. Dinlen bol bol olur mu sakın kendini yorma. Darısı bana ve benim gibi bekleyenlere inşallahhhhhhh
Bende gidicem bugun dayanamıyorum bebeğimi görürsem içim rahatlar belki.. Çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
Maşallah gözün aydın bol bol dinlen canım
S sinkar bugün yatışım yapildı bugün kürtaj olucam. İnşallah 4.gebeliğim tez olur sağlıklı olur.friendlyfriendly canım günaydın nasılsın var mı bir gelişme merak ediyorum seni umarım herşey yolundadır ...
Geçmiş olsun
Amin canım inşaallahCanım çok geçmiş olsun.. Allah en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?