Oyy inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına limona tuz mu Bnm bulantılarım fazla yok o yüzden şanslıyım galiba gece uyanıyorum bazen Bnde salatalık hastası oldum çıktım :) salatalık tuzluyorum oda iyi geliyo ama limon ağır olmuyo mu :)
Kızım war 7 yaşında ona hamileyken limon çok yedim tuzlayip normaldede sewerim :) Gebeliğim boyunca tiksinmdigim tek şey diyebilirim. Dr da miğde bulantini aZaltır yiyebiliomusun dedi ewet dedim denedm gerçekten iyi geliyor bana.. Inşallah canım Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah beklemek çok zor kötü, kanama olması çok kötü o sekilde beklemekte yıpranıyor insan. Kimyasal gebelik bu sefer oldu diosun olmuyo rabbim kimseye yasatmasn durduk yere şunları yaşamak gerçekten kötü Rabbim yaşayan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Kızım war 7 yaşında ona hamileyken limon çok yedim tuzlayip normaldede sewerim :) Gebeliğim boyunca tiksinmdigim tek şey diyebilirim. Dr da miğde bulantini aZaltır yiyebiliomusun dedi ewet dedim denedm gerçekten iyi geliyor bana.. Inşallah canım Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah beklemek çok zor kötü, kanama olması çok kötü o sekilde beklemekte yıpranıyor insan. Kimyasal gebelik bu sefer oldu diosun olmuyo rabbim kimseye yasatmasn durduk yere şunları yaşamak gerçekten kötü Rabbim yaşayan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Ohh desene seninki ye ekşiyş getir Ayşe'yi olmuş inşallah geröekten zor Zamanlar 2 sene sınra oldu o zaman zordu şimdi daha zor acaba bişey öi oldu falan insan herşeyi düşünüyor .eabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu aratmasın kimseyi
Ohh desene seninki ye ekşiyş getir Ayşe'yi olmuş inşallah geröekten zor Zamanlar 2 sene sınra oldu o zaman zordu şimdi daha zor acaba bişey öi oldu falan insan herşeyi düşünüyor .eabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu aratmasın kimseyi
Amin canım inşallah rabbim senin de bebeğini sakinsn tüm kotululuklerden. Korkutma kendini düşünme kötü şeyler allahın izniyle inşallah tüm eylül anneleri eylülde anne olucak
Amin canım inşallah rabbim senin de bebeğini sakinsn tüm kotululuklerden. Korkutma kendini düşünme kötü şeyler allahın izniyle inşallah tüm eylül anneleri eylülde anne olucak
anlamadığımız gittiğimiz ilk doktor karından baktı ve kalp atışı için erken olabilir ama yolk kesesi gereğinden fazla büyük bu da olumsuzluğu büyüyor dedi, gittiğimiz ikinci doktor ise vajinal baktı ve yolk kesesi gözükmüyor dedi minik birşey var o yolk kesesi olabilir dedi. ikisinin de aldığı çıktılar elimizde ilkinde yolk kesesi net gözükürken ikincisinde yok. nasıl olabilir böyle birşey.
Canım fotoları yüklemen mümkün mü, internette okuduğumda 8. Haftadan itibaren yolk kesesinin yok olmaya başladığını yazıyordu, böyle bir şey olabilir mi, bir de ilkinde ne kadar büyüktü, max. 5.5 mm olmalıymış, ölçü vermiş miydi doktorun, hayırlı haberlerini bekliyoruz çok dua et, Rabbim yardım eder.
Arkadaşlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri ayaklarım buz gibi resmen soğuktan sızlıyor,var mı benim gibi olan yoksa aşırı kansızlık falan var sa beslenemiyor mu bebişim?
ayni durumdayim hirkayla falan yatiyorum ayaklarim ellerim burnum donuyor tum kan degerlerim iyi olmasina ragmen.
bi de kalorifer actirmiyorum yattigim odada faranjitim tetiklenecek ve ilac kullanamiyorum diye daha 18 derecede yatiyorum :)) ama ustum saglam yine de yataga girince titreme aliyo tabi
canim ped kullanma, pamuklu camasir kullanve akintilarda sik sik degistir. benim ilk hamileligimde kasintili bi enf gecirmistim o zaman bahardi evde camasirsiz gez mumkun oldukca terleme olmasin hava alsin demisti. ne kadar mumkun olur bilmiyorum ama deneyebilirsin. bi de fitil haricinde mantar kremlerinden biri (isim vermek istemiyorum) gebelik ve emzirme doneminde kullanilabiliyordu. onu sorabilirsin doktoruna kasintiya fayda eder..
canim ped kullanma, pamuklu camasir kullanve akintilarda sik sik degistir. benim ilk hamileligimde kasintili bi enf gecirmistim o zaman bahardi evde camasirsiz gez mumkun oldukca terleme olmasin hava alsin demisti. ne kadar mumkun olur bilmiyorum ama deneyebilirsin. bi de fitil haricinde mantar kremlerinden biri (isim vermek istemiyorum) gebelik ve emzirme doneminde kullanilabiliyordu. onu sorabilirsin doktoruna kasintiya fayda eder..
Canım çamaşıra dikkat ediorum temizliğe de dediğin kremi sorarım. Bide camasirsiz ara ara gezebilirim ewdeyim zaten sürekli.Dr bol yoğurt ye dedi birde ama onuda yiyemiorum
Canım çamaşıra dikkat ediorum temizliğe de dediğin kremi sorarım. Bide camasirsiz ara ara gezebilirim ewdeyim zaten sürekli.Dr bol yoğurt ye dedi birde ama onuda yiyemiorum
Yararli bakteriler icin dediyse belki az tuzlu ayran icebilirsin. O da aklinda olsun.
Bu arada camasir degisimini temizlikten yana suphem oldugu icin yzmiyorum yanlis anlasilmasin ama nem vs de tetikliyor. Yani sadece kirlendigi icin dusunme iyi kurulanmadiysa evde terlediysen uzun sure pantolon giymen gerektiyse falan da tazelemek iyi oluyor
canım yaaaa çok üzüldüm inan! Ne söylesek acın hafiflemez biliyorum ama bebek kayıpları sonrası insan daha kolay hamile kalır der annem,bebek kendine yer yaparmış,en kısa zamanda aramıza katılacağına inanıyorum.
canım yaaaa çok üzüldüm inan! Ne söylesek acın hafiflemez biliyorum ama bebek kayıpları sonrası insan daha kolay hamile kalır der annem,bebek kendine yer yaparmış,en kısa zamanda aramıza katılacağına inanıyorum.
canım peki kan tahlillerin genetik testlerin falan yapıldı mı? Tamam hamile kalıyorsun ama rahimde şekil bozukluğu falan yok de mi? Rahim filmi çektirmiş miydin?