Kese/Bebek ileri haftalarda normal boyutunu yakalıyor kızlar
Ben gittiğimde 8+2 olmam lazımken 7+4 ölçüldü. 28 kasım son regl günü ama bende pko hastasıyım. Birde bu hesaplayıcılar 28 günde bir regl olanlara göre ayarlı. Benim 30-34 günde bir olduğundan normal karşıladım. Protein alımına yüklenmek lazım. Bol bol süt yumurta ceviz ve muz yersek orantılarız diye düşünüyorum ileri haftalarda.
Özel saglik sigortasi olmadan bu dogum isleri de epey tuzlu oluyor. Ben saglik sigortam olmasina ragmen Bazilarini saglik ocaginda yaptiriyorum. Saglik ocaginda idrar ile ilgili tahliler toxoplazma rubella fln gibi enfeksiyon testleri yapilmiyor. Bunlari devlet hastahanesinde ucretsiz yaptirabilirsin ama once devlet hastahanesinde kadin dogum doktoruna muayene olman lazim. Tabi bu muayene oldugun doktorunda bu testleri sana yazmasi lazim. Bazi kadin dogumcular gereksiz bulduklari icin yazmayabilir ama sansini bir dene.
Bugün minik kalbimizi duyduk doktorun yanında ağlamamak için kendimi zor tuttum garip bi duyguymuş anca yaşanıldığında anlaşılıyormuş.Allah herkese nasip etsin... Bi kaç haftaya hepimizin tüm endişeleri geçmiş ve konumuz sadece cinsiyetler olur inşallah
Yarin sabahta benim randevum var cok heyecanliyim daha ilk gidicem dr umarim hersey yolundadir. Dualarinizi esirgemeyin. Allahim hepimizi saglikla kavustursun.
anlamadığımız gittiğimiz ilk doktor karından baktı ve kalp atışı için erken olabilir ama yolk kesesi gereğinden fazla büyük bu da olumsuzluğu büyüyor dedi, gittiğimiz ikinci doktor ise vajinal baktı ve yolk kesesi gözükmüyor dedi minik birşey var o yolk kesesi olabilir dedi. ikisinin de aldığı çıktılar elimizde ilkinde yolk kesesi net gözükürken ikincisinde yok. nasıl olabilir böyle birşey.