Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet canım doğru geçen perşembe demişti bekleyelim dün gece gittim dedi kesin ama beklemek istersen cumaya kadar bekle ama sonuç değişmez
Canım şuan nekadarlık konuyu kaçırdım ben kalp atışı mı yok sıkıntı ne. Eğer öyleyse birkaç gün daha bekle. Rabbim büyük. Bazen geç döllenme vs oluyormuş

Bugün kürtaj oluyorum
Çok üzüldüm, umarım en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kısmet olur.
Çok Kafaya takmamak gerekiyor aslında, ben 5 yıl uğraştım hiç düşünmediğim zamanda kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim.şu an da olan hamileliğim de hiç plansız oldu.
Bir çok arkadaşım da düşünmediği zamanlarda hamile kaldı.
Hayatı akışına bırak bir bakmışsın bebişin kucağında

Evet haklisin :) yine de ters giden bisey mi var acaba diye dusunmekten kendimi alamadim 1 haftadir hic agrim yoktu. Korkuyorum

İşten gidiyorum üstümü çıkarıp elimi yıkıycam kendimi buzdolabının önünde buluyorum. Halbuki yemek için falan değiş yani banyoya gitmek yerine buzdolabına gidiyorum. Aşırı unutkanlığım da cabası tabi. Çamaşır makinesinde çamaşırları unutuyorum bidaha ertesi gün işten eve gidince farkediyorum makinede çamaşır olduğunu. Benim de Demir iyi çıktı ama b12 ile d vitaminini yükseltmem şart. Bu iştahsızlık bulantıyla Nasıl olacak bilemiyorum...

Tam bu dönemde 2. olmamız gereken regl dönemi
Ağrıları ben buna bağlıyorum.

ben de aynı fikirdeyim, vücut belli düzenden farklı bir duruma geçti. Dün akşam ben de regli sızıları gibi yarın saat kadar yaşadım. sabah kalktım bir şey yok. Ani hareketler, büyük adımlar, hızlı yürüyüşler gibi şeyler bizim için sakıncalı, dikkat kızlar!!!

Bugün kürtaj oluyorum

cok uzuldum canim.. rabbim hayirli bir evlat beklettirmeden versin insallah cabucacik...

d drops falan var bebeklere kullanilan onlardan alsan fayda etmez mi acaba? turkiyede masum d vitamini yok bildigim kadariyla hepsinde envai cesit paraben var. igne formu insallah duzene sokar degerlerini. biran once doktorunla gorus canim ihmal etme. once kendin...

Kizlar, benim dun aksam bayaa bel agrim oldu o gecince sag kasigimda basladi. O da surdu tum gece. Suanda cok hissettirmiyor kendini ama keyfim kacti dogrusu. Bu sekilde agri yasayan var mi acaba??

agrilar normal canim. gerek period zamani gerek rahim genisleyip vucut sekillendigi icin bol bol yasicas bakalim. saglikli olsunlar da..

aynen katiliyorum. eltim 14 sene ugrasmis. bizevlenirken esimle artik iyiden iyiye koruyucu aile olmayi dusunuyolardi ki o sene umudu kesip kafaya takmayi birakinca geldi ogullari. 1,5 sene sonra da kizlari. kac kayip yasadi inan sayisini bilmiyorum ki denenmeyen bi yontem kalmamisti. kafani bosaltmaya calis.. zor biliyorum ama cidden relax olmak lazim

Beni de listeye ekler misiniz. Yaş 27 istanbul sat 28.11.2015 beklenen doğum tarihimiz 03.09.2016 inşallah ilk bebeğimiz

selam herkese umarım herşey yolundadır dün katılamadım konuşmalara kontrolden sonra migrenim tuttu hayatım karardı resmen çok şükür bugün daha iyiyim inşallah eylül anneleri hastalanmaz iyi hamilelik geçiririz

ben de pazartesi gideceğim tekrar kese kontrolü için bakalım ne durumdayız ama zaman geçmiyor
Bende pazartesi gidicem. gerçekten günler geçmiyor. bana doktor bu hafta için salı gel kalp atıslarını dinleyelim demişti ama ben yerimden kalkamadığım için gidemedim. sonra da randevu bulamadım pazartesiye sarktı malesef...

cnm korkutmak istemem ama B12 anemisi ciddi bir konu pazartesi yi beklemeden bir an evvel doktoruna git cnm hemem ignelerine baslansin

Sıyu
suyun miktarını arttırcam idrara zaten sürekli çıkıyorum :)

Canim benim de d vitaminim 4 çıkmıştı çok şaşırmıştım ama 2-3 ayda 47 kadar yükselttik çok sukur. Bol bol balık yiyeceksin özellikle somon da bol yağ var. Et,tavuk da ben çok yedim. Birde yaz olduğu icin havuza gidip güneşlenmiştim sürekli. B 12 icinde yine balık Can'ım. Çok önemli bebeğin icinde inslalah çabucak toparlarsın

aslında balık severdim ama o kadar tiksiniyorum ki yemekten suan görmeye dayanamam... napıcam bilmiyorum

aslında balık severdim ama o kadar tiksiniyorum ki yemekten suan görmeye dayanamam... napıcam bilmiyorum
Bende balıktan nefret ederim. Ama doktorum vitaminler düzelmeden hamile kalamazsın dedi benim demir de baya dusuktu. O yüzden toparladık sukur. Bi de özel Bi ilaç verdi bana adını versem bulabilir misin d vitamini icin yurtdışında üretiliyor ama burda da satan yerler var. O ilacın çok etkisini gördüm

Ya kadın olmak gerçekten çok zor erkeklerin böyle bi derdi yok ne yaparsak yapalım kaderimiz yani bu bizim. Yok canım yanlış anlamadım dediğin gibi en ufak şeyde bile oluyor ayran içiyorum ama tuzlu olarak bundan sonra daha az tuz atarım canım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…