Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim benim gecmis olsun sanki dr 1 hafta bekleyelim demisti ben yanlis mi hatirliyorum sonuclar kesinlesti mi kendini uzme ne desek bos biliyorum
Evet canım doğru geçen perşembe demişti bekleyelim dün gece gittim dedi kesin ama beklemek istersen cumaya kadar bekle ama sonuç değişmez

Doğru canım Allahtan gelen bişey buna da şükür teşekkür ederim inşallah bidankine olmaz sorun

Evet canım doğru geçen perşembe demişti bekleyelim dün gece gittim dedi kesin ama beklemek istersen cumaya kadar bekle ama sonuç değişmez
canım bende 2 kere yaşadım bu durumu bilirim. Rabbim sabr versin inşallah tekrar hamıle kalırsın ama mutlaka kontrol altına alın

günaydın kızlar... 3 gündür raporluydum dün sağlık ocağına gidip gebe kaydımı yaptırdım. 2 tüp kan alıp bütün vitamin değerlerime baktılar. sonucu aldım bu sabah ve ben şok. D vitamini 12 çıkmış korkunç haplarla imkansız yükselmez bu değer iğne kullanmam lazım B12 de çok düşük çıkmış. boşuna elimi yıkamak için buzdolabına gitmiyomuşum demek ki hepsi bi işaretmiş . pazartesi doktoruma gidicem sonuçlara bakar ilaçlarımı yazar artık. bu arada aşırı mide bulantısı yaşıyorum. yemek yemeyi bırakın görmeye tahammülüm yok. sadece beyaz leblebi ve tuzlu kraker yiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin...

Benimde demir düşük çıktı 29 falan ama b 12 ve kan iyi çıktı...doktor demir ilacı vermedi bana bu aylar ağır gelir bulantı yapar dedi...Bende yemek görmeye tahammül edemiyorum...ama benim anlamadığım elini yıkamak için buzdolabına gitmek nasıl oluyor

Kizlar, benim dun aksam bayaa bel agrim oldu o gecince sag kasigimda basladi. O da surdu tum gece. Suanda cok hissettirmiyor kendini ama keyfim kacti dogrusu. Bu sekilde agri yasayan var mi acaba??

Cok zor biliyorum ama gecmis olsun canim benim rabbim tez zamanda saglikli bir evlat versin kucagini bos birakmasin insallah

Kizlar, benim dun aksam bayaa bel agrim oldu o gecince sag kasigimda basladi. O da surdu tum gece. Suanda cok hissettirmiyor kendini ama keyfim kacti dogrusu. Bu sekilde agri yasayan var mi acaba??
Merhaba canım. Aramızda bir gün var :)

Ben de de sol kasığımda genelde batma ağrı oluyor. Ama fark ettim ki uzanırken yada kalkarken ani hareket edince birden dönünce falan oluyor. Normaldir okadarı ya içimizde büyüyen bir kuzucuk var sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…