Arkadaşlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri ayaklarım buz gibi resmen soğuktan sızlıyor,var mı benim gibi olan yoksa aşırı kansızlık falan var sa beslenemiyor mu bebişim?
anlamadığımız gittiğimiz ilk doktor karından baktı ve kalp atışı için erken olabilir ama yolk kesesi gereğinden fazla büyük bu da olumsuzluğu büyüyor dedi, gittiğimiz ikinci doktor ise vajinal baktı ve yolk kesesi gözükmüyor dedi minik birşey var o yolk kesesi olabilir dedi. ikisinin de aldığı çıktılar elimizde ilkinde yolk kesesi net gözükürken ikincisinde yok. nasıl olabilir böyle birşey.
Arkadaşlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri ayaklarım buz gibi resmen soğuktan sızlıyor,var mı benim gibi olan yoksa aşırı kansızlık falan var sa beslenemiyor mu bebişim?
Benimde öyle hatta eşim bu akşam battaniye altında bile Nasıl başarıyorsun buz gibi ayakların benim bu kadar soğuk olsa kesin ölürdüm dedi. Ama ben genelde çok üşüyen biriyim öyle kolay kolay ısınamam
Rabbim korusun inşallah bebislerimizi. Bende geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu için tek doz ilâç kullandım dün idrar testinde tekrar çıktı hafif idrar yolu enfeksiyonu ama drm ilaç kullanmak yok bol su ic dedi icemiorum ki bulantı kusmadan
Rabbim korusun inşallah bebislerimizi. Bende geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu için tek doz ilâç kullandım dün idrar testinde tekrar çıktı hafif idrar yolu enfeksiyonu ama drm ilaç kullanmak yok bol su ic dedi icemiorum ki bulantı kusmadan
Banada toz verdi gerçi alamadım bugün ama bakalım pazartesi tekrar normal kontrollüme gidicem inşallah bişey olmaz amin inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız bşde biz yaklaşık 2 sene falan uğraştık ondan daha bi başka korkuyoruz
Banada toz verdi gerçi alamadım bugün ama bakalım pazartesi tekrar normal kontrollüme gidicem inşallah bişey olmaz amin inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız bşde biz yaklaşık 2 sene falan uğraştık ondan daha bi başka korkuyoruz
Doktorum ilaçla enfeksiyonun bebeğine zarar oranını düşünürsek yarı yarıya ve hangisi daha zararlı olur bilemeyiz bu yünden ilac kullanma dedi bende kasntim çok dayanamıyorum dedim fitil werdi kullanıyorum ama yok bana misin demiyorya. Bu arada bende çok usuyorum çorap patik bide battaniye ne warsa ısınmak için üstüme alıyorum :) kansızlık yok dedi dr da neden oluosa.
Çok şu icmen lazım icebiliosan ic ben icemiorum çok fazla. Benimde 1 düşük 2 kimyasal gebeliğim war 1 yıl oldu canım doktorum o yüzden bana ilac wermek istemio sikayetlerimi doğal yoldan halletmeye çalışıyor migdem bulaniyo mesela eksi tuzlu seylerle bastır dedi gercektende limona tuz döküp yiorum az az bastirio yani :)
Çok şu icmen lazım icebiliosan ic ben icemiorum çok fazla. Benimde 1 düşük 2 kimyasal gebeliğim war 1 yıl oldu canım doktorum o yüzden bana ilac wermek istemio sikayetlerimi doğal yoldan halletmeye çalışıyor migdem bulaniyo mesela eksi tuzlu seylerle bastır dedi gercektende limona tuz döküp yiorum az az bastirio yani :)
Oyy inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına limona tuz mu Bnm bulantılarım fazla yok o yüzden şanslıyım galiba gece uyanıyorum bazen Bnde salatalık hastası oldum çıktım :) salatalık tuzluyorum oda iyi geliyo ama limon ağır olmuyo mu :)