Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar bugun is donusu yogun beyaz kokusuz akintiyla karsilastim hic bu kadar yogun olmamisti bu beyaz akintilar neden olsuyor bilen var mi
Cnm o bende hep oluyor...raki beyazı gibi kokusuz..losyon şeklinde..ama kaşıntı falan yok kokuda yok..normal bence

Kizlar bugun is donusu yogun beyaz kokusuz akintiyla karsilastim hic bu kadar yogun olmamisti bu beyaz akintilar neden olsuyor bilen var mi

Akinti olmasi hamilelik belirtileri arasindadir.kimi zaman artar kimi zaman azalir.bu akinti vajinanin temiz kalmasini saglar.bir nevi bebegimizi mikroplardan korumak icin gelen bir akinti.

her akşam kremliyorum, ellerimi ofiste bile her yıkama sonrası kremliyorum. Yine de çatlıyor. Bir yandan da korkuyorum, kullandığımız kremlerin bir zararı var mıdır diye???
Benimde ellerim kötü biraz ama krem kullanmaya korkutuğum icin sürmüyorum canım

Demin yine istifra ettim .kızlar şu bulantı lar için ne yapacam

geçmiş olsun valla herkesin derdi farklı sen yine istifra edebiliyorsun bende o da yok ama çok öğürüyorum kusmaktan beter karın kaslarımın ağrısından doğru düzgün hareket edemiyorum inan keşke istifra edebilsem

Ayy çok kötü bende ogre rek kusuyorum .boğazımda kan geldi ..acayip kötü sürekli midem kalkıyor

aaaaa en küçk bebiş benimki mi yaaaa,hani nerede SAT benimle aynı ya da yakın olanlarrrrr

hem paylasalim diyosunuz hem kiyasliyip uzuluyosunuz o zaman nasil paylasicas ki.. her bebek, herkesin fiziki yapisi ailesel ozellikleri farklidir. ayrica doktorum isaretlemeyi yaptigi yer bile olcuyu degistirir. uzmeyin kendinizi sakin bunlar icin

Slm kızlar aranizda bende varım 8.ci haftadayım .iki kere tup bebek yaptık olmadı. Rabbim kendiliğinden hamile kaldım çok şükür

hosgeldin sen de mucizen de.. saglikla kucaklamak nasib olsun insallah

12 hafta ve sonrasinda pozisyon uygunsa fikir verebiliyolar ama asil cinsiyet 16dan sonra netlesir. bu haftalarda cok cok kesin demiyolarsa her zaman alisveris icin bi 4-5 hafta daha beklemekte fayda var

ayni durumdayiz. tiksenmekte hic bu kadar tiksinmemistim. 7-24 tiksiniyorum su ara

kızlar benim cildim anormal kuruyor. Ellerim ve yüzüm özellikle, resmen pul pul oldu. Havalar da soğuk o yüzden olabilir ama acaba hamişliğinde bir etkisi var mı diye aklıma geldi.
Hamilelikle alakalı galiba. Çünkü geçende hamilelik takviminde öyle bir uyarı gördüm. Cildiniz kuruyorsa sık sık yıkayın diyordu.

çok zor bir durum ya allah yardımcımız olsun sağlıcakla kucağımıza alalım da hepsini unutucaz inşallah:)

Çook sevindim canım ya oh ne güzel böyle haberler almak :) cinsiyeti için gün sayıyoruz o halde :)

Bugun keseyi ve bebisi gordum coksukur kalpte olusmus hersey yolunda dedi dr 8mm kesemiz kan tahlillerimizde yapildi icim rahatladi cok sukur
Ayy gerçekten mii benimde yarın kontrolüm seninle yakınız çok heveslendim bak şimdi :) nasıldı ay hiç fotoğraf çektin mii :) kalp atışını duymadın dimi doğru anladım kalbi nası gördü ya oluyomuymuş öyle

Ayy kizlar keske bende kussam da rahatlasam gece yatamadim bulantitn ogurmekten karnima agrilar giriyor zaten kanaamda var ogurdukce artiyor

Hepinizin bulantıları var ya hay allah o haftalarda görülüyor demekki, benim şuan sadece aşırı şişkinlik var 8.haftada mı başladı hepinizin arkadaşlar olacak diye birşey yok gerçi

ohhh çok şükür, gözün aydın canım.

Saol @myssteriouss darısı başına :)

Sukurlwr olsun canim gozun aydin 28 subata kac haftalik oluyor tatlim
Saol I Ipek isik 12 oluyor ölçüme göre :)

12 hafta ve sonrasinda pozisyon uygunsa fikir verebiliyolar ama asil cinsiyet 16dan sonra netlesir. bu haftalarda cok cok kesin demiyolarsa her zaman alisveris icin bi 4-5 hafta daha beklemekte fayda var
Aynen
Zaten 6 aydan önce alışveriş yapmam ne olur ne olmaz

Yarim saat arayla ikinci kez KUSTUM çok kötüyüm ya

1 gecede 6 defa çıkarıp üstüne mide suyu kusmuştum. Sade soda çubuk kraker iyi geliyor :)

Çook sevindim canım ya oh ne güzel böyle haberler almak :) cinsiyeti için gün sayıyoruz o halde :)

Aynen
1 ay sonra yeniden buluşacağım bebişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…