Benimde sağda bulamıyor doktor pek bebeği hep sola götürünce görünüyor :) kızım olacak gibi hissediyorum aslında aşermeler falan hep erkeği gösteriyor ama ben kız hissediyorum nedense :))
Benimde sağda bulamıyor doktor pek bebeği hep sola götürünce görünüyor :) kızım olacak gibi hissediyorum aslında aşermeler falan hep erkeği gösteriyor ama ben kız hissediyorum nedense :))
O sag sol herkese gore degisir inanmayin benim sagdaydi erkek oldu kuzenimin sagda kiz oldu. Budasagda bakalim hayirlisi :) yuzuk testi ilginc ama ya arkadaslarla muhabetine yaptik ilk erkek cikti bildi ikinci kiz cikiyo. Hepimiz yaptik herkesei dogru cikar cikti laa yaa
Benimde ilk gebeliğimde olmustu kucağıma alamadım. Ama bu gebeliğimde henüz oyle birsey olmadi. 7+2 olduk daha olur mu bilmiyorum ama herkesin bünyeysen göre değişiyor sanirim birde dikkat ediyorsak da olmayabilir ben pek yerimden kalkmıyorum
Herkese merhaba kızlar, bikaç gündür lekelenmelerim olduğu için dün doktora gittim. Çok şükür kanama alanı yokmuş ama her ihtimale karşı progesteron takviyesi verdi. Cumartesi günü gittiğimizde sadece keseyi görebilmiştik bu kez minnak bebeğimi de gördük 2.7 mm haftaya perşembe de kalp atışları için gidicez inşallah.. Herkese sağlıklı günler, hamilelikler diliyorum..