Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gözün aydın canım

Cnmmm ay senle tarihlerimiz aynı bende pzt gidecem .... Inş bende görürüm bebisi kalp atışını gözün aydin...heyecan yaptım ya

Paylaşım için teşekkürler..

Eskiler hamileliğini haber vermek için edeplerinden dolayı 'ağzımın tadı bozuldu'derlermiş
evet kayınvalidemden duymuştum ilk,evlendiğimizin 6,ayı falandı galiba eşime git tatlı al canım istedi demiştim o da aman sonra alırım demişti kayınvalidem de kızdı oğlum karın istedi git al ağzı tatsızdır dedi ben de saf saf evet al da ağzımız tatlansın dedim güldü herkes bana,sonra öğrendim ki ağzı tatsız hamile demekmiş,bazen kayınvalidemin canı bir şey isterse ağzın mı tatsız derim

Cnmmm ay senle tarihlerimiz aynı bende pzt gidecem .... Inş bende görürüm bebisi kalp atışını gözün aydin...heyecan yaptım ya
teşekkür ederim canım. Amin İnşallah inşallah sıkıntısız, sağlıklı bi hamilelik dönemi geçiririz.. ya aslına bakarsan ben tahmini doğum tarihim biraz karışık 18-20 eylül arası bişi galiba ama.. Benim satım yok çünkü ben 8 aralıkta kimyasal gebelikten düşük yaptım üstüne regl olmadan hamile kaldım, hamile kaldığım tarih sanırım 29 aralık; ovulasyon testiyle takip etmiştim çünkü. Haftaya gidince iice sorup öğrenicem inşallah

hahaahhaaa çok şeker olmuş :) şimdi gerçek oldu yani :)

görürsün canım inşallah minnakının kalp atışlarını.canım kaç haftalık hamilesin peki.

Benim son regl tarihim 15 aralık....yinede yakın tarihtir muhtemelen..sende sağlıkla kavusursun ınş bebeğine cnm

Kizlarrrr anne bebek bisikleti var bayıldım ya...almak istiyorum. .super bise ... Ama sanırım yurtdışından getirtilio super kullanışlı aklım gitti

kızlar benim cildim anormal kuruyor. Ellerim ve yüzüm özellikle, resmen pul pul oldu. Havalar da soğuk o yüzden olabilir ama acaba hamişliğinde bir etkisi var mı diye aklıma geldi.
Aynı sorun bende de var yüzüm pütür pütür nemlendirici de kullanıyorum ama banamısın demiyor... Vücudumdada var ama banyo sonrası yağlı güreşe çıkar gibi ilgilendiğim için idare ediyor...

Kızlar eczanede cinsiyet testi varmış yaptınız mi
Ben bekleyip ultrasonda gözlerimle görmeyi yeğlerim ama tercih meselesi...

Yok artııkkk...
Geçen sefer dokuz ay kendi kendime yaptım belirli bir süre sonra alışıyorsun ama karnın noktalama işaretleriyle doluyor... Bu sefer yapmıyorum doktor aspirin dedi ama inşaallah bişey olmaz...

Hamileliğimi öğrendiğimden beri her aksam Bi iki tane ceviz ve Bi bardak sut içiyordum. Bugun ilk defa sut değişik koktu ac kaldıkça bulanıyor benim midem ama sanirim daha yeni başlıyoruz diyor bebis

Hamilelikte sütten ziyade yoğurdu tercih etmekte yarar var çünkü sütün hazmı zordur hele bulantınız varsa...

Ayyy o kadar her içtiğime yediğime bakardım ben niye faydalı biliyorum yaa cok cok sağol iyi ki uyardın. Hemen o yazıyı da sileyim ki devamını okumazlar falan Allah korusun
Hamilelikle ilgili okuduğum bi kitap var yazarı yabancı ama ordada zencefilin bulantıya iyi geldiği yazıyordu ama düşük sebebiyse bilemedim şimdi....

Vagihex ilk üç ay kullanılamıyor diye duymuştum belkide yanlış hatırlıyorumdur...

kızlar birşey sorucam aramızda sakaryadan olan varmı aynı şehirde olanlar birbirine doktor ve hastahane konusunda fikir verebilir bence güzel bir yardımlaşma olur :)

bende aldım ben de,hatta lcw nin internet sitesinde indirimdeydi çok uyguna aldım,biraz daha büyürsem giyerim şimdilik beli lastikli pantolonlarımla idare ediyorum ama böyle gidersem kısa zaman sonra giyeceğim gibi duruyor

Merhaba kızlar benim size sorum olacaktı? Bu ay eşimle Korunmasız ilişkiye girdik sizce hamile kalma imkanım varmı ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…