Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
hahaahhaaa çok şeker olmuş :) şimdi gerçek oldu yani :)
aynen canım ama henüz kayınvalidemlere söylemedik,eşim tarafından kimsenin haberi yok,haftaya pazartesi dr a gideceğiz inşallah onda şu kese kanama alanı durumum netleşsin söyleyeceğim.

Kızlar nazar değmesin diye saklayacak misiniz hamilileliginizi,ben herkese söyledim

Ben küçük beden aldım Şimdi den oldu bana boyfriend kesim aldım rahat ve sk duruyor...hayirli olsun cnm sana da

Ben küçük beden aldım Şimdi den oldu bana boyfriend kesim aldım rahat ve sk duruyor...hayirli olsun cnm sana da

Kiz uzaktaki lere söyle bence nazar gözle temas halinde oluyor
Cnm ya bebeğin doğacağı varsa her şekilde dogar...ben İlk hamileligimde adetim gecikti doktora gittim sağolsun kardeşim Faceye teyze oluyorum diye paylaştı...doktordan bir ciktim herkes beni arıyor..sağır sultan duydu daha ortada ne kese var ne bebek ne kalp atışı...arayan arayana..düşün bir de face yani :) ama cok şükür sorunsuz bir şekilde sağlıkla aldım kızımı kucağıma...şimdi de birkaç kişi biliyor ama öyle Herkes değil kalp atışlarını duyum Allah in izniyle söylerim

Yurt dışında çok rahat kullanılır o bisiklt ama trde bön bön bakarlar wallahi ASSELL87 :)) Ama gerçekten şahane bisiklet sürmeye bayılırım zaten.

Yurt dışında çok rahat kullanılır o bisiklt ama trde bön bön bakarlar wallahi ASSELL87 :)) Ama gerçekten şahane bisiklet sürmeye bayılırım zaten.
Evet ya hem spor amaçlı hem çocukları gezdirme amaçlı super bise..bizim burda da bisiklet için uygun yollar olsa keşke...bizim mahalle uygun aslında sürülür ama dikkatli olmak lazım ya da sahil bölgesinde çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…