aynen canım ama henüz kayınvalidemlere söylemedik,eşim tarafından kimsenin haberi yok,haftaya pazartesi dr a gideceğiz inşallah onda şu kese kanama alanı durumum netleşsin söyleyeceğim.
Cnm link nasil atılıyor bilmiyorum ama googlede yaz anne bebek bisikleti çıkıyor...anne bisiklet sürüyor önünde bir aparat var çocuklar orda bebek arabası gibi çok hoş ve kullanisli
Cnm link nasil atılıyor bilmiyorum ama googlede yaz anne bebek bisikleti çıkıyor...anne bisiklet sürüyor önünde bir aparat var çocuklar orda bebek arabası gibi çok hoş ve kullanisli
bende aldım ben de,hatta lcw nin internet sitesinde indirimdeydi çok uyguna aldım,biraz daha büyürsem giyerim şimdilik beli lastikli pantolonlarımla idare ediyorum ama böyle gidersem kısa zaman sonra giyeceğim gibi duruyor
bende aldım ben de,hatta lcw nin internet sitesinde indirimdeydi çok uyguna aldım,biraz daha büyürsem giyerim şimdilik beli lastikli pantolonlarımla idare ediyorum ama böyle gidersem kısa zaman sonra giyeceğim gibi duruyor
Cnm ya bebeğin doğacağı varsa her şekilde dogar...ben İlk hamileligimde adetim gecikti doktora gittim sağolsun kardeşim Faceye teyze oluyorum diye paylaştı...doktordan bir ciktim herkes beni arıyor..sağır sultan duydu daha ortada ne kese var ne bebek ne kalp atışı...arayan arayana..düşün bir de face yani :) ama cok şükür sorunsuz bir şekilde sağlıkla aldım kızımı kucağıma...şimdi de birkaç kişi biliyor ama öyle Herkes değil kalp atışlarını duyum Allah in izniyle söylerim
Evet ya hem spor amaçlı hem çocukları gezdirme amaçlı super bise..bizim burda da bisiklet için uygun yollar olsa keşke...bizim mahalle uygun aslında sürülür ama dikkatli olmak lazım ya da sahil bölgesinde çok iyi