Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İyıyiz canım eltim benden baya büyük yasit olsak belki daha farklı olurdu abla gibi yani

oh maşallah allah bozmasın inşallah benim 2 elt im var büyükle benim de aram iyi demekki işin sırrı büyük olması :) diğeriyle merhaba merhabam bile yok yüzüne dahi bakmıyorum ohh miss

Kızlaarr 11:45 de vitamin yazsın diye doktora gittim. Kalp atışları için pazartesi gidicektim bugun normalde 6+1 im. doktor vajinal bakalım duyarız kalp atışlarını daha sonrakilerde hep karından bakıcaz dedi. Hem kalp atışlarını gördük ekranda hemde gümbür gümbür duyduk ultrasonda yine 2 gün önde gözüktü bizim minik 6+3 yazıyo. Allaahımm o nasıl bir hiss hiç kapatmasın ben hep duyayım istedim. hele ekranda sürekli oynaşan o minik kalbi görününce Bu resmen bir mucize . Tabi sonra ilaç kısmına geldik. Bana 2 kutu Dodex yazdı iğne B12 vitamini. Bir şişe Devid-3 günde 15-20 damla. bulantılarım için de Zofran diye bir ilaç verdi yarım içebilirsin çok etkili rahatlatır seni ama zararı yok için rahat olsun dedi. İlacı sigorta karşılamıyor ve fiyatı 45 lira ama beni asıl şok eden içinde 6 tane olması bir kaç tane kan tahlili ile idrar tahlili de verdim ve geldim. Yüzümde sürekli bir sırıtma mide bulantımı bile unuttum nerdeyse İnşallah hepimiz sorunsuz ve sağlıklı hamilelikler geçiririz...

Ben kalp atışları duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum
benim de anne tarafımda annemin boşboğazlığıyla öğrenenler var ama kayınvalidemler bilmiyor henüz,kalp atışından sonra söylerim diye düşünüyordum ama şimdi bizimkilerden birisi ağzından kaçırır falan başkasından duyarlarsa hiç hoş olmaz o yüzden pazartesi söylemeyi düşünüyorum,zaten 11 şubatta kalp atışını duymaya gideceğiz

Ya canm rüya olayı bende de oluyor sabaha kadar çocuk sesleri kulağımda rüyamda ikili teste de öğrenen oluyormuş bakalm biz ne zaman ogrenecez
benimki heralde mart ayınada kalabilir doktorum 15 şubatta çağırdı o zaman 10 haftalık falan olucak o zaman ikili test yaparlar mı acaba

ayyyyyyy çok sevindim canım yaaaaaaa. ben de pazartesi gideceğim ama kalp atışını görür müyüz bilemiyorum benim bebişim geriden geliyor,5+4 de kese görmeye gittiğimizde 4+2 ydi kese,pazartesi tekrar gittiğimde 6+4 olmuş olacak.

benimki heralde mart ayınada kalabilir doktorum 15 şubatta çağırdı o zaman 10 haftalık falan olucak o zaman ikili test yaparlar mı acaba
10 haftami oluyorsun bir dahaki kontrolde p zaman yapmazlar bence 12 haftadan önce ikili test yapılmıyor diye biliyorum

öyle mutluyum ki dua ediyorum hepimiz tüm isteyenler tatsın bu güzel duyguları... inşallah duyacaksın ben inanıyorum. seninki geç döllenme olmuş olabilir. ben kese görmeye gittiğimde de 2 gün önde çıkmıştı ultrasonda yine öyle çıktı. Doktor belli ki erken döllenme olmuş dedi

Size bişey sormak istiyorum. Benim sürekli karın ağrım var. Sanki adet olacakmışım gibi. Çok tedirginim bi yardımcı olun? Ayaklarımı sıcak tutuyorum. Yok yok ağrıyor (
canım benimde 2 gündür aynı adet ağrısı gibi ağrım vardı. Dr uma sordum normal şeyler bunlar sonuçta hamilesin ve vücudun adepte olmaya çalışıyor dedi,şiddetli ağrın olursa progestan iğne al yaptır bana da haber ver dedi. Korkmana gerek yok yani canım

galiba geç döllenme canım. Kalp atışı zamanına kadar dengeler demişti dr um. Aman sağlıklı olsun hayırlısı olsun sağ salim kucağıma alayım da 3-5 gün geriden gelsin önemli değil.

Cnm ben lcw den hamilelik boyfriend jean aldım.. .inanılmaz rahat ve çok cool..tavsiye ederim..ben 55.5 kiloyum. 38 beden aldım..çok rahat oldu ve güzel duruyor..tavsiye ederim ...
Aa aynısını aldım dün 38 benimkide bol oldu biraz ama şık görünüyo ve rahat gerçekten anca kurtarır heralde zaten yaza inş elbise alırız :)

gözün aydın, süper. o minicik kalbe Allah sağlık versin.

canım senin sat neydi

galiba geç döllenme canım. Kalp atışı zamanına kadar dengeler demişti dr um. Aman sağlıklı olsun hayırlısı olsun sağ salim kucağıma alayım da 3-5 gün geriden gelsin önemli değil.
kesinlikle canım yeter ki sağlıklı olsunlar. bende pazartesi olan randevumu iptal edicem. 26 şubatta tekrar gidicem. nasıl dayanıcam o zamana kadar bilmiyorum özlüyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…