Taabiii istanbulda da kullanılırdı zaten.... Aslında çok hoşmuş daha sakin bi şehirde yaşıyorsanız neden olmasın... Gerçi ben ilk fırsatta firar edicem egeye belki o zaman...
Taabiii istanbulda da kullanılırdı zaten.... Aslında çok hoşmuş daha sakin bi şehirde yaşıyorsanız neden olmasın... Gerçi ben ilk fırsatta firar edicem egeye belki o zaman...
Aaa canımm hosgeldin. Ben seni hatırlıyorum nerden diye baktım da ray topiğindenmiş. Hayırlı olsun cok sevindim hamile olmana. Rabbim sonuna dek hayırlısıyla sürdürmeni nasip etsin
Hosbulduuukkk canim bende seni hatirladim ve cok sevindim ya insallah hep birlikte saglikla miadinda dogum yapariz sen serklaj olucaksin dimi az kalmis senin benim daha 6 haftam var izmirde yasiyorum serklajimi 12 haftada namik demir aticak hayirlisiyla insallah guzel gecer hamileligimiz :)
Size bişey sormak istiyorum. Benim sürekli karın ağrım var. Sanki adet olacakmışım gibi. Çok tedirginim bi yardımcı olun? Ayaklarımı sıcak tutuyorum. Yok yok ağrıyor (
Size bişey sormak istiyorum. Benim sürekli karın ağrım var. Sanki adet olacakmışım gibi. Çok tedirginim bi yardımcı olun? Ayaklarımı sıcak tutuyorum. Yok yok ağrıyor (
Kadınlar Kulübünün gün gün hamilelik takvimi var ya canım ordan takiple baktım, 29 aralığı yumurtlama günü varsayıp, o zaman 19 eylül tahmini doğum tarihi çıkıyo, aile hekimim 20 eylül dedi. O öyle söylediği için takvimi 20 eylül olarak hesapladım ama kadın doğum doktoruma sorup bu konuya son noktayı koymak istiyorum artık :) bu arada bu şekilde hesaplayınca 7 haftalık oluyo sanırım ama dün doktor 6 haftanın içinde dedi.. Kafam bayaa karışık bu durumda yani
Demi ya vallah tabiki sağlık evvela ama merak işte ultrasyonda kağıdın varmı canım karşılaştıralım bide bir tapik var ultrasyonda kağıdına göre tahminde bulunuyorlar çoğunlukla tutuyo okuduğum kadarıyla bana erkek gibi dendi ama bakalım tutacakmi tahminleri
Demi ya vallah tabiki sağlık evvela ama merak işte ultrasyonda kağıdın varmı canım karşılaştıralım bide bir tapik var ultrasyonda kağıdına göre tahminde bulunuyorlar çoğunlukla tutuyo okuduğum kadarıyla bana erkek gibi dendi ama bakalım tutacakmi tahminleri