canım benimde 2 gündür aynı adet ağrısı gibi ağrım vardı. Dr uma sordum normal şeyler bunlar sonuçta hamilesin ve vücudun adepte olmaya çalışıyor dedi,şiddetli ağrın olursa progestan iğne al yaptır bana da haber ver dedi. Korkmana gerek yok yani canım
Yaa benim doktor niye bu kadar geç randevu verdi yaa6+2 de keseleri görmüştük. Salı günü kalp atışı için gideceğim ve o gün 8+0 olacak. Daha önceki gebeliğim kalp atışı durduğu için kürtajla sonuclanmisti çok korkuyorum Beni de dualarınıza ekleyin canlarim.
Canım bence unut bu ölçüleri, bi rahatlat kafanı. Bak insanlar bile boy boy, kimisi 1.50 kimisi 2 metreden uzun. Yani aynı haftada bile olsak aynı olacak diye bir şey söz konusu değil.
Evet ya yaza güzel güzel ferah elbiseler giyeriz...bu pant idare eder bizi baharı aradan çıkartırız yazın da rahat olur önce çünkü...ayy hayirli olsun bizee
arkadaşlar birşey sorucam şuan acayip gözlerim kararıyor içim çekiliyor bayılacak gibiyim tansiyonum ve nabzım normal bu şekilde baş dönmesi normal mi çok kötü hissediyorum kendimi
arkadaşlar birşey sorucam şuan acayip gözlerim kararıyor içim çekiliyor bayılacak gibiyim tansiyonum ve nabzım normal bu şekilde baş dönmesi normal mi çok kötü hissediyorum kendimi
Cnm bende de olmuştu gebeligin başlarında baş dönmesi sonra yerini baş agrisi aldı sonra boğaz agrisi öksürük ve grip oldum ınş sende öyle olmaz kan şekerin düşmüştür...tatlı şeyler ye ve uzan ınş geçer cnn geçmiş olsun