Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

şuan daha iyiyim çok şükür geçti uzandım zaten o da iyi geldi
sana da çok geçmiş olsun canım valla ben grip olmamak için tedaviye başladığım zamandan hergun portakal mandalina nar ve limon sıkıp içiyorum çok şükür olmadım daha olmam da inşallah

nara dikkat et canım özellikle suyunu çok içme.tansiyon düşüklüğü yapıyor.bide hamilelerde çok önermiyorlar.

canım korkmaaaaaa,demiştim hatırlarsan ikizler geç görünüp geç kalp atışı verirler diye.

Inş cnm bende atlattım çok şükür hamile iken öksurmek berbat biseydi...kimse yaşamaz ınş ...

Kızlar bi haftadır pek fazla bakamadm foruma.. İnşallah hepinizin bebişleri iyidir. Bugün kalp atışlarını duydum ben deee darısı bekleyenlere inşallah
Gözün aydın cnm karından mi baktı doktorun alttan mı...ayy Evet darisi biz duymayanlara inss

Kızlar birsey diyecem banyo yaparken cinsel organı nasıl temizliyor sunuz su tutmak yasak mı .gerçekten bilmiyorum

nara dikkat et canım özellikle suyunu çok içme.tansiyon düşüklüğü yapıyor.bide hamilelerde çok önermiyorlar.

tek tüketmiyorum ondan bi yan etkisini görmedim canım karıştırıp içiyorum doktoruma da sordum birşey olmaz dedi aksine faydasını gördüm hepsinin kaç kere gribin eşiğinden döndüm

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…