Cnm bende de olmuştu gebeligin başlarında baş dönmesi sonra yerini baş agrisi aldı sonra boğaz agrisi öksürük ve grip oldum ınş sende öyle olmaz kan şekerin düşmüştür...tatlı şeyler ye ve uzan ınş geçer cnn geçmiş olsun
şuan daha iyiyim çok şükür geçti uzandım zaten o da iyi geldi
sana da çok geçmiş olsun canım valla ben grip olmamak için tedaviye başladığım zamandan hergun portakal mandalina nar ve limon sıkıp içiyorum çok şükür olmadım daha olmam da inşallah
sana da çok geçmiş olsun canım valla ben grip olmamak için tedaviye başladığım zamandan hergun portakal mandalina nar ve limon sıkıp içiyorum çok şükür olmadım daha olmam da inşallah
Yaa benim doktor niye bu kadar geç randevu verdi yaa6+2 de keseleri görmüştük. Salı günü kalp atışı için gideceğim ve o gün 8+0 olacak. Daha önceki gebeliğim kalp atışı durduğu için kürtajla sonuclanmisti çok korkuyorum Beni de dualarınıza ekleyin canlarim.
tek tüketmiyorum ondan bi yan etkisini görmedim canım karıştırıp içiyorum doktoruma da sordum birşey olmaz dedi aksine faydasını gördüm hepsinin kaç kere gribin eşiğinden döndüm