benim son 2 saatim kaldı dr randevum için ama heyecandan dizlerimin bağı çözülmüş vaziyette. Benden başka kalp atışı duymayan kaldı mı bilmiyorum ama çok gergin ve heyecanlıyım. Dualarınızı esirgemeyin güzel anneler.
ben tavukdan değil ama kırmızı et kokusundan tiksindiğimi fark ettim,zaten normalde de aram yoktu şimdilerde hiiiç yiyemiyorum. Sabahları koksa da yumurta yiyiyorum. Bu arad bir şey sorucam kızlar. Sık idrara gitmeye devam ediyor musunuz,ben ilk zamanlardaki gibi idrara çıkmıyorum. tedirginim...
Yarın dahiliye randevum var tsh yüksek çıktığı için ilaç kullanmam gerekiyormuş
Doktor seçiminde telefonla ulaşabilmek çok önemliymiş bunu net anladım bugün.
Bu arada kırmızı etten değil ama çok sevdiğim tavuktan feci tiksindim. Kayıp olarak görmüyorum çünkü tavukların hepsi hormonlu.
Bu arada kırmızı etten değil ama çok sevdiğim tavuktan feci tiksindim. Kayıp olarak görmüyorum çünkü hepsi hormonlu.
Geçmiş olsun canım.
Şu hormonlu gıda işi benim de canımı çok sıkıyor. Ama ne kadar dikkat edersek edelim kaçış yok. Organik pazarlar falan var ama fiyatlar daha pahalı.
kızlar slm sürekli girip yazamasamda takip ediyorum sizleri. Bizim kısmetse p.tesi günü doktor kont var bakalım hayırlısıyla miniğimizi nasıl göreceğiz. Heycanlıyım ve ilk doğumuma göre bu sefer korku var içimde
Bu arada kırmızı etten değil ama çok sevdiğim tavuktan feci tiksindim. Kayıp olarak görmüyorum çünkü tavukların hepsi hormonlu.
Ilaci sıkıntı etme canim ben 10 yildir kullaniyorum sabah ac karnina kahvaltidan yarim saat once aliyorsun minnacik bi hap.benimde 1 hafta sonra kontrolum var ilacim yeterli mi diye
Kizlar adetlerim duzensiz oldugu ve 2.bebegi henuz dusunmegim icin (ilk bebegim 3bucuk yasinda) adet tarihimi not etmedim.2 ocaktan sonra hic regl olmadim bu kesin.21 ocakta yogun sistit oldugum icin dr cipro 500 mg gunde 2 tane verdi.bir de erasef verdi .ikisi de gunde 2 toplamda gunde 4 antibiyotik.fakat cipro gebelerde kullanilmayan bir ilacmis ozaman boyle bir suphem yoktu.kolay hamile kalan biri degilim kizlar.ama dun mide yanmasi ve koku hassasiyeti nedeniyle test yaptim hamileymisim.ilk kizimin dogumunu yaptiran dr u aradim bellibir tarihten sonra kullandiysan gebelik sonlandirilabilir bu antibiyotik eklem deformasyonu yapiyor hayvanlarda yapilan testlerden dolayi dedi.son adeti bilmeyince b HCG yaptir beni ara dedi.bugun dr ultrasona da girdim yakin hastanede kalp atisi var ultrasona gore 5hafta 5 gunluk.kan testine gore 4-8 haftalik.bugun testimi yapan dr perinatologa git bana haber ver sonucu dedi.Ankarada Aydan biri adinda bir dr buldum.Riskli gebelik uzmani.ona gidicem.bu durumu yasayan var mi.cipro c grubu bir antibiyotik.gebeler kullanmamalidir diyor.cok korkuyorum bebege zarari oldu diye.Dua edin kizlar Rabbim hayirlisini versin
ben varim. doktorum biraktirdi gerek yok dedi. basta biraz tedirgin olmustum ama yaklasik iki gun sonra tum sinir stres gitti benden yaa tekrar mutlu insan oldum. beni cok etkilemis demek ki.. barut gibiydim resmen, esime kizima ters cikmamak icin resmen dilimi isiriyodum
ben varim. doktorum biraktirdi gerek yok dedi. basta biraz tedirgin olmustum ama yaklasik iki gun sonra tum sinir stres gitti benden yaa tekrar mutlu insan oldum. beni cok etkilemis demek ki.. barut gibiydim resmen, esime kizima ters cikmamak icin resmen dilimi isiriyodum