Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gün olarak 10+6 yazıyor. Ama sata göre 10+1 ultrason kağıdından bilgiler böyle neden günlerde bukadar fark var anlamış degilim
Bu haftalarda 5 gun onde ya da 5 gun geride olabilir onemli degil dedi doktor.ki sata gore aynen cikan daha duymadim :)

Benim de son bir haftadır azaldı canim sıkıntı etme boş yere

Yarın dahiliye randevum var tsh yüksek çıktığı için ilaç kullanmam gerekiyormuş
Doktor seçiminde telefonla ulaşabilmek çok önemliymiş bunu net anladım bugün.
Bu arada kırmızı etten değil ama çok sevdiğim tavuktan feci tiksindim. Kayıp olarak görmüyorum çünkü tavukların hepsi hormonlu.

Geçmiş olsun canım.
Şu hormonlu gıda işi benim de canımı çok sıkıyor. Ama ne kadar dikkat edersek edelim kaçış yok. Organik pazarlar falan var ama fiyatlar daha pahalı.

Canım günümüz aynı ve benim de pazartesi kontrolüm var cok heyecanlıyım günler hiç geçmedi bu hafta ya. İnşallah güzel haberler alırız

aynı sebepten ben de tavuk yemiyorum. Ama hindi eti yenebilir.

Ilaci sıkıntı etme canim ben 10 yildir kullaniyorum sabah ac karnina kahvaltidan yarim saat once aliyorsun minnacik bi hap.benimde 1 hafta sonra kontrolum var ilacim yeterli mi diye

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...en-cipro-kullandim-lutfen-fikir-verin.785628/
Bu başlıkta bazı arkadaşlar yaşamış benzeri durumu, belki siz de görmüş okumuşsunuzdur, yardımcı olur diye ekledim...

Slm progestani icipte bırakan varmi
ben varim. doktorum biraktirdi gerek yok dedi. basta biraz tedirgin olmustum ama yaklasik iki gun sonra tum sinir stres gitti benden yaa tekrar mutlu insan oldum. beni cok etkilemis demek ki.. barut gibiydim resmen, esime kizima ters cikmamak icin resmen dilimi isiriyodum

Banada bırak dedi ama birakmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…