Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bende simdi keseye göre cinsiyet tahmini forumuna resim attım özellikle 5,6haftalık resimleri istiyorlar kız dediler :) eğlenceli oluyor çim takvimi rus takvimide kız inşallah öyledir :)

Kizlar cok Kk kötüyüm ya hersey den midem bulaniyor cok kusuyorum et sebze hersey midemi bulandiriyor kusa kusa agliyorum artik cunku bogazim hep tahris oldu ne olucak bu halim bilmiyorum

Kizlar cok Kk kötüyüm ya hersey den midem bulaniyor cok kusuyorum et sebze hersey midemi bulandiriyor kusa kusa agliyorum artik cunku bogazim hep tahris oldu ne olucak bu halim bilmiyorum
canım 10.haftandaysan az kalmış bitmesine buarada bende hıc bısey yok sankı hamıle degılım

Kızlar bende simdi keseye göre cinsiyet tahmini forumuna resim attım özellikle 5,6haftalık resimleri istiyorlar kız dediler :) eğlenceli oluyor çim takvimi rus takvimide kız inşallah öyledir :)
Ben de ekledim Oray'a ultrason görüntüsü. 10 lü haftalardan sonra insan daha meraklanmaya başlıyor.

Hoplaya zıplaya yazacaksın biliyorum
Can'ım kalp atışlarını gördük çok şükür ama duyamadık çünkü ben çok gergindim ben ağladım resmen kalp atışını görünce duygulandım. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışını duymak için. İnşallah haftaya da böyle gergin olmam. Yalnızzzzz iğne verdi cleaxane riske etmeyelim çünkü zor oldu bebiş Dedi. Bu arada bizimki 6+1 Bebek de 0,48 cm Dedi.

ohh gözün aydın
eğer küçükse dinlettirmiyorlar özellikle. sıkıntı yokmuş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…