Arkadaslar 3 gundur surekli gecmeyen oksuruk ve burun akintiai var doktor ilac vermedi yat dinlen dedi ayni sekilde sikinti yasayanlar var mi birde ben kilo vermeyw basladim sabah kahvaltisi disinda pek bisey yiyemiyorum yaa
Merhaba kizlaaaarrrr :) bugun kontrole gittim ikili test yaptirdim, olculeri makuldu, kan verdim cmt cikicak insallah sonuclar. Ziplayip hoplayip duruyordu valla icim bi garip oldu :) kiza benziyor dedi ama 3-4 haftaya netlesir dedi
Merhaba kızlar biraz önce tuvalete gittiğimde sanki parça geldi anlayamadım klozet su da olduğundan algılayamadım peçeteye de artık rengini kırmızı döndürdü gelen leke. Doktoru aradım adet kanaması gibi kan olmadıktan sonra hastaneye gelmene gerek yok dedi zaten progestan kullanıyorsun dedi çok korkuyorum nolur dua edin saat 15:00de duydum kalbini gayet güzeldi herşey alttan muayene kabul etmedim şimdi keşke etseydim diyorum çok korkuyorum
Günaydın herkese, Eesessevo
senden haber bekliyorum, umarım tekrarlamamıştır kanaman, doktora gittin mi tekrar, güzel haberini bekliyorum, dualarımızdasın, mübarek cuma günü güzel haberle gel inşallah.
Canim ben de kullanıyorum angelsounds. O yavaş dediğin senin kalp atisin yani kendi atar damarina denk geliyor. Bebişin kalp atimini bulduğunu zaman deli gibi atıyor. Dakika tutarak sayarsan hangisi oldugunu ayırt edebilirsin.
Bugün doktor randevum var. 20 gündür görmedim bebeğimi, sabahtan beri çarpıntım var heyecandan sanırım:) Şimdiden top gibi karnım çıktı gören karnıma dokunup bebeği sevmeye başladı, çok tuhaf bir his.
Arkadaslar 3 gundur surekli gecmeyen oksuruk ve burun akintiai var doktor ilac vermedi yat dinlen dedi ayni sekilde sikinti yasayanlar var mi birde ben kilo vermeyw basladim sabah kahvaltisi disinda pek bisey yiyemiyorum yaa
Bende hamileliğin ilk sıralarında var di ınan berbat durumdaydim burun akintim yoktu ama kuru öksürük vardı...hatta o kadar çok oksuruyordum ki bebeğe bise olacak sandım...ama ilaç kullanmadim hiç...annemlerde kaldı sürekli dinlendim c vitamini tükettim...limonlu ılık su içiyordum o şekilde geçti tabi 1 hafta sürdü...aynı zamanda hiccc bise yiyemiyordum
Herkese merhaba bi kac gündür takip edemiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir.. Başımdan çok kötü bu rahatsızlık geçti mi desem geciyor mu desem Idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip kana kadar ulaşmış ben hiçbirşey anlamadım bi gece sabah 5e kadar hiç durmadan şiddetli kusma ve bulantim olunca besin zehirlenmesi mi die acile gittik ama elim ayağım tutmuodu artık. serum takıldı tahlil felan yapıldı sonuç kanda idrarda enfeksiyon. Bebeğimin durumu iyiydi ancak daha cok yükselirse bebeğe zararı olurmuş geçmezse yatış yapılacaklar. Şimdi ewdeyim bebek gibi az az yiyebiliorum miğdem almio resmen. Premesis werdi dr kullanan warmı ? Bunu kullanınca folik asit kullanimiosunuz ? Ac mi tokmu alıyorsunuz?
Herkese merhaba bi kac gündür takip edemiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir.. Başımdan çok kötü bu rahatsızlık geçti mi desem geciyor mu desem Idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip kana kadar ulaşmış ben hiçbirşey anlamadım bi gece sabah 5e kadar hiç durmadan şiddetli kusma ve bulantim olunca besin zehirlenmesi mi die acile gittik ama elim ayağım tutmuodu artık. serum takıldı tahlil felan yapıldı sonuç kanda idrarda enfeksiyon. Bebeğimin durumu iyiydi ancak daha cok yükselirse bebeğe zararı olurmuş geçmezse yatış yapılacaklar. Şimdi ewdeyim bebek gibi az az yiyebiliorum miğdem almio resmen. Premesis werdi dr kullanan warmı ? Bunu kullanınca folik asit kullanimiosunuz ? Ac mi tokmu alıyorsunuz?
cok gecmis olsun canim.. ilaci hic bilmiyorum daha dun konusuyoduk idrar tahlili yapilmali doktor istemese bile diye.. tam ustune gelmis.. cabucak atlatirsin insallah