Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gunaydin hamis anneler nasilsiniz bi kac gundur giremedim insallah herkes iyidir yarin sabah 10 da randevum var sabirsizlikla bekliyorum oglumda gun sayiyo kardesini gormek icin belki yarin cinsiyetiyle ilgili bi tahmin yapar.

Sagol canim ya kendimi cok kotu hissediyordum sucluyordum kendime iyi bakmiyorum bebegime zarar mi veriyorum diye

güzel haberlerle dönersin inşallah, benim de yarın sabah randevum ve şimdiden heyecanlıyım.

ayy ne güzel karnın çıkmış, ben de daha bişi yok ve uzun boylu olduğumdan geç çıkma ihtimali yüksek.

cok gecmis olsun canim.. ilaci hic bilmiyorum daha dun konusuyoduk idrar tahlili yapilmali doktor istemese bile diye.. tam ustune gelmis.. cabucak atlatirsin insallah
Tesekkur ederim canim cok saok en son tahlilimde idrar enfeksiyonu çıktı ama dr ilac kullanmana gerek yok dedi bol su ic dedi icemiorum dedim kusuyorum yine de ilac wermedi sonuç burdayız Kendi drm yoktu başka bi dra sonuç göstermisdim gel git yapmim die ilac werseydi bu halde olmazdım. Kesinlikle hafife almayın Omrumden ömür gitti bi gecede hicbi kusmaya bulantiya benzemiyor o geceki yasadgim hala da sadece çorba içiyorum sadece ekmek girmio yani migdeme

Sagol canim ya kendimi cok kotu hissediyordum sucluyordum kendime iyi bakmiyorum bebegime zarar mi veriyorum diye
Yok cnm ya sende hasta olmak istemezsin ki ... Senin elinde olan bise değil sonuçta ınş en kısa zamanda iyilesirsin..burnun tıkalı ise sk sk dus alabilirsin buhar beni rahatlatiyordu

Arkadaşlar ben iyi olmaya çalışıyorum tahmin edebileceğiniz gibi ne kadar çalışsam da içim çok yanıyor!!! 1 sene tedaviler ilaçlar takipler tam tüp bebek öncesi bu müjde. Belki Rabbimin bana bir uyarı verdi bak normal oluyor o yüzden bekle diye. Ama korkuyorum acaba bir tesadüf müydü tuttu yoksa,bundan sonra normal yolla Bebek sahibi olabilir miyiz diye düşünmeden edemiyorum. Dr artık hamile kalabiliyorsun Bu iyi bir şey Dedi ama içimin Ateş'ine hiçbir su kar etmiyor!

çok çok geçmiş olsun, aynı baş belası bende de var. Şu an için idrarda görüldü sadece ama umarım kana geçmez. Bugün de antibiyotiğe başlattı, aslında hiç içmek istemedim ama zararı olmaz merak etme dedi. Bu enfeksiyon daha zararlıymış.

Gunaydin hamis anneler nasilsiniz bi kac gundur giremedim insallah herkes iyidir yarin sabah 10 da randevum var sabirsizlikla bekliyorum oglumda gun sayiyo kardesini gormek icin belki yarin cinsiyetiyle ilgili bi tahmin yapar.

aaaaa aynı saati bekliyoruz, benim de yarın sabah 10:00. ayy güzel haberler alalım inşallah :)

Cnm inan senin msjini ilk okuyunca o kadar üzüldüm ki .... Ama Bak dediğin gibi normal yolla hamile kalıyorsun çok şükür bebeğin ömrü bu kadarmış...sağlıksız dogsaydi sonra Allah korusun bise olsaydı daha cok kötü olurdun..toparla kendini her zaman iyi düşün ve tekrardan hamile kalirsin ınş sağlıklı bebislere...bebeğin kalbi neden durmuş doktorun açıklama yaptı mi...diğer hamileliginde önlem alırsın..

Seninle günümüz bile aynıydı ne desem boş ne diyilir ki... bol bol inşirah suresini oku mutlaka faydası olacaktır... ben senin için okuyorum. içini ferah tut Rabbim aratmasın tez zamanda doldurdun karnını inşallah...

Kızlar bu arada Bebek o kadar belirgindiki Çok şaşırdım

Canım inan nasıl kötü olduğumu anlatamam. Ama hep dualarımızda olacaksın ve inşallah yakın zamanda yine güzel haberi alacağız senden. Büyükler der ki böyle düşük veya kayıpların eli içerde olurmuş ve peşine çok kolay hamile kalınırmış. Rabbim bu üzüntünü en yakın zamanda büyük mutluluğa çevirsin inşallah.

Kızlar bu arada Bebek o kadar belirgindiki Çok şaşırdım
bebeğin kalp atışı yavaşmış geçen hafta stres yapmayalım diye söylememiş Dr bize ama iğneyi o yüzden vermiş. Geç döllenmeydi bizim ve yavaş gelişiyordu demek ki yeteri kadar güçlü değilmiş bebişimiz. Rabbim sağlıklı sıhhatlisini nasip etsin herkese inşallah

Hayırlısı buymuş demek ki ya Allah korusun sağlıksız olsaydı,allahım beterinden sakladın herkesi. Evet öyle derler genelde rahim gebeliğe yatkın olduğu için ama tedirgin olduğum şey acaba bir şans eseri mi tutmuştu Bebek yoksa düzeldi de eşim ondan mı tuttu acaba? Normal yoldan tekrar okur mu yoksa tüp bebek mi yaptırırız diye tedirginim. Bu arada Dr 1000 TL işlem için almış 750 de pataloji genetik tarama falan için almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…