Ben ilk kez kanimi 2 gun once verdim. Burada 3. aya girmeden kan istemi yapmiyorlar. Sadece ilk doktor randevumda doktor vitamin ve demir takviyesi vermisti bana. Duzenli de kullandim ama bakalim gorecegim sonucu.İlk değerin kaç çıkmıştı?
Sagol canim ya kendimi cok kotu hissediyordum sucluyordum kendime iyi bakmiyorum bebegime zarar mi veriyorum diyeBende hamileliğin ilk sıralarında var di ınan berbat durumdaydimburun akintim yoktu ama kuru öksürük vardı...hatta o kadar çok oksuruyordum ki bebeğe bise olacak sandım...ama ilaç kullanmadim hiç...annemlerde kaldı sürekli dinlendim c vitamini tükettim...limonlu ılık su içiyordum o şekilde geçti tabi 1 hafta sürdü...aynı zamanda hiccc bise yiyemiyordum
Bugün doktor randevum var. 20 gündür görmedim bebeğimi, sabahtan beri çarpıntım var heyecandan sanırım:) Şimdiden top gibi karnım çıktı gören karnıma dokunup bebeği sevmeye başladı, çok tuhaf bir his.
Tesekkur ederim canim cok saok en son tahlilimde idrar enfeksiyonu çıktı ama dr ilac kullanmana gerek yok dedi bol su ic dedi icemiorum dedim kusuyorum yine de ilac wermedi sonuç burdayız Kendi drm yoktu başka bi dra sonuç göstermisdim gel git yapmim die ilac werseydi bu halde olmazdım. Kesinlikle hafife almayın Omrumden ömür gitti bi gecede hicbi kusmaya bulantiya benzemiyor o geceki yasadgim hala da sadece çorba içiyorum sadece ekmek girmio yani migdemecok gecmis olsun canim.. ilaci hic bilmiyorumdaha dun konusuyoduk idrar tahlili yapilmali doktor istemese bile diye.. tam ustune gelmis.. cabucak atlatirsin insallah
Yok cnm ya sende hasta olmak istemezsin ki ... Senin elinde olan bise değil sonuçtaSagol canim ya kendimi cok kotu hissediyordum sucluyordum kendime iyi bakmiyorum bebegime zarar mi veriyorum diye
Herkese merhaba bi kac gündür takip edemiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir.. Başımdan çok kötü bu rahatsızlık geçti mi desem geciyor mu desem
Idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip kana kadar ulaşmış ben hiçbirşey anlamadım bi gece sabah 5e kadar hiç durmadan şiddetli kusma ve bulantim olunca besin zehirlenmesi mi die acile gittik ama elim ayağım tutmuodu artık. serum takıldı tahlil felan yapıldı sonuç kanda idrarda enfeksiyon. Bebeğimin durumu iyiydi ancak daha cok yükselirse bebeğe zararı olurmuş geçmezse yatış yapılacaklar.
Şimdi ewdeyim bebek gibi az az yiyebiliorum miğdem almio resmen.
Premesis werdi dr kullanan warmı ? Bunu kullanınca folik asit kullanimiosunuz ? Ac mi tokmu alıyorsunuz?
Gunaydin hamis anneler nasilsiniz bi kac gundur giremedim insallah herkes iyidir yarin sabah 10 da randevum var sabirsizlikla bekliyorum oglumda gun sayiyo kardesini gormek icin belki yarin cinsiyetiyle ilgili bi tahmin yapar.
Cnm inan senin msjini ilk okuyunca o kadar üzüldüm ki .... Ama Bak dediğin gibi normal yolla hamile kalıyorsun çok şükür bebeğin ömrü bu kadarmış...sağlıksız dogsaydi sonra Allah korusun bise olsaydı daha cok kötü olurdun..toparla kendini her zaman iyi düşün ve tekrardan hamile kalirsin ınş sağlıklı bebislere...bebeğin kalbi neden durmuş doktorun açıklama yaptı mi...diğer hamileliginde önlem alırsın..Arkadaşlar ben iyi olmaya çalışıyorum tahmin edebileceğiniz gibi ne kadar çalışsam da içim çok yanıyor!!! 1 sene tedaviler ilaçlar takipler tam tüp bebek öncesi bu müjde. Belki Rabbimin bana bir uyarı verdi bak normal oluyor o yüzden bekle diye. Ama korkuyorum acaba bir tesadüf müydü tuttu yoksa,bundan sonra normal yolla Bebek sahibi olabilir miyiz diye düşünmeden edemiyorum. Dr artık hamile kalabiliyorsun Bu iyi bir şey Dedi ama içimin Ateş'ine hiçbir su kar etmiyor!
Bana daha 3 hafta varaaaaa aynı saati bekliyoruz, benim de yarın sabah 10:00. ayy güzel haberler alalım inşallah :)
Seninle günümüz bile aynıydıArkadaşlar ben iyi olmaya çalışıyorum tahmin edebileceğiniz gibi ne kadar çalışsam da içim çok yanıyor!!! 1 sene tedaviler ilaçlar takipler tam tüp bebek öncesi bu müjde. Belki Rabbimin bana bir uyarı verdi bak normal oluyor o yüzden bekle diye. Ama korkuyorum acaba bir tesadüf müydü tuttu yoksa,bundan sonra normal yolla Bebek sahibi olabilir miyiz diye düşünmeden edemiyorum. Dr artık hamile kalabiliyorsun Bu iyi bir şey Dedi ama içimin Ateş'ine hiçbir su kar etmiyor!
Kaç haftalik ti peki sen gordun mu aldiklarindan sonra...yoksa ultrasyonda miKızlar bu arada Bebek o kadar belirgindiki Çok şaşırdım
Arkadaşlar ben iyi olmaya çalışıyorum tahmin edebileceğiniz gibi ne kadar çalışsam da içim çok yanıyor!!! 1 sene tedaviler ilaçlar takipler tam tüp bebek öncesi bu müjde. Belki Rabbimin bana bir uyarı verdi bak normal oluyor o yüzden bekle diye. Ama korkuyorum acaba bir tesadüf müydü tuttu yoksa,bundan sonra normal yolla Bebek sahibi olabilir miyiz diye düşünmeden edemiyorum. Dr artık hamile kalabiliyorsun Bu iyi bir şey Dedi ama içimin Ateş'ine hiçbir su kar etmiyor!
Ayrıca bana dua edip destek veren benim için üzülen bütün arkadaşlardan Allah razı olsun,sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alın İnşallahhhhhhh Rabbim hepimize her şeyin hayırlısını nasip etsin.
Kızlar bu arada Bebek o kadar belirgindiki Çok şaşırdım
Bana daha 3 hafta varözledim ama yaaa..ınş güzel haberler güzel fotolar bekliyoruz
bebeğin kalp atışı yavaşmış geçen hafta stres yapmayalım diye söylememiş Dr bize ama iğneyi o yüzden vermiş. Geç döllenmeydi bizim ve yavaş gelişiyordu demek ki yeteri kadar güçlü değilmiş bebişimiz. Rabbim sağlıklı sıhhatlisini nasip etsin herkese inşallahCnm inan senin msjini ilk okuyunca o kadar üzüldüm ki .... Ama Bak dediğin gibi normal yolla hamile kalıyorsun çok şükür bebeğin ömrü bu kadarmış...sağlıksız dogsaydi sonra Allah korusun bise olsaydı daha cok kötü olurdun..toparla kendini her zaman iyi düşün ve tekrardan hamile kalirsin ınş sağlıklı bebislere...bebeğin kalbi neden durmuş doktorun açıklama yaptı mi...diğer hamileliginde önlem alırsın..
Hayırlısı buymuş demek ki ya Allah korusun sağlıksız olsaydı,allahım beterinden sakladın herkesi. Evet öyle derler genelde rahim gebeliğe yatkın olduğu için ama tedirgin olduğum şey acaba bir şans eseri mi tutmuştu Bebek yoksa düzeldi de eşim ondan mı tuttu acaba? Normal yoldan tekrar okur mu yoksa tüp bebek mi yaptırırız diye tedirginim. Bu arada Dr 1000 TL işlem için almış 750 de pataloji genetik tarama falan için almış.Canım inan nasıl kötü olduğumu anlatamam. Ama hep dualarımızda olacaksın ve inşallah yakın zamanda yine güzel haberi alacağız senden. Büyükler der ki böyle düşük veya kayıpların eli içerde olurmuş ve peşine çok kolay hamile kalınırmış. Rabbim bu üzüntünü en yakın zamanda büyük mutluluğa çevirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?