Arkadaşlar ben iyi olmaya çalışıyorum tahmin edebileceğiniz gibi ne kadar çalışsam da içim çok yanıyor!!! 1 sene tedaviler ilaçlar takipler tam tüp bebek öncesi bu müjde. Belki Rabbimin bana bir uyarı verdi bak normal oluyor o yüzden bekle diye. Ama korkuyorum acaba bir tesadüf müydü tuttu yoksa,bundan sonra normal yolla Bebek sahibi olabilir miyiz diye düşünmeden edemiyorum. Dr artık hamile kalabiliyorsun Bu iyi bir şey Dedi ama içimin Ateş'ine hiçbir su kar etmiyor!
İnss cnm ya ... Şimdi zaten minicik ti 3 hafta sonra kıpır kıpır olur ınşooo 3 hafta sonra kocaman olcak inş annesi :) bizimki hala köşede olduğu için net fotolar yakalayamıyoruz ama yakalanırsa koyarım tabi.
Tabi ki normal yollarla hamile kalabilirsin. Bunu kendine ve hayatindaki haddini bilmez insanlara kanitladin zaten. Allah hakkinda hayirlisini versin. Ben nazara inanan biriyim. Sana tavsiyem bundan sonra eger normal ya da tup bebek olsun, kimseyle durumunu kritik donemler gecene kadar paylasma. Ben de cok tecrube ettim mutsuzlugumu kollayan insanlardan. Gamsiz olmak gerekli. Suan uzuntun cok taze, cok iyi anliyorum. Bir sure sonra kendine zaman ayir, yapmayi diledigin ama hamilelikten oturu yapamadiklarina oncelik ver. Her seyden onemli sensin. Sen iyi olursan her sey iyi olur.Arkadaşlar ben iyi olmaya çalışıyorum tahmin edebileceğiniz gibi ne kadar çalışsam da içim çok yanıyor!!! 1 sene tedaviler ilaçlar takipler tam tüp bebek öncesi bu müjde. Belki Rabbimin bana bir uyarı verdi bak normal oluyor o yüzden bekle diye. Ama korkuyorum acaba bir tesadüf müydü tuttu yoksa,bundan sonra normal yolla Bebek sahibi olabilir miyiz diye düşünmeden edemiyorum. Dr artık hamile kalabiliyorsun Bu iyi bir şey Dedi ama içimin Ateş'ine hiçbir su kar etmiyor!
Kendimden baska hic bu kadar gec duymamistim yalniz degilmisim :)Aynen..benim sat 7 kasim ama 28 kasim olarak aldi doktorum..oluyo yanii :)
Herkese merhaba bi kac gündür takip edemiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir.. Başımdan çok kötü bu rahatsızlık geçti mi desem geciyor mu desem
Idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip kana kadar ulaşmış ben hiçbirşey anlamadım bi gece sabah 5e kadar hiç durmadan şiddetli kusma ve bulantim olunca besin zehirlenmesi mi die acile gittik ama elim ayağım tutmuodu artık. serum takıldı tahlil felan yapıldı sonuç kanda idrarda enfeksiyon. Bebeğimin durumu iyiydi ancak daha cok yükselirse bebeğe zararı olurmuş geçmezse yatış yapılacaklar.
Şimdi ewdeyim bebek gibi az az yiyebiliorum miğdem almio resmen.
Premesis werdi dr kullanan warmı ? Bunu kullanınca folik asit kullanimiosunuz ? Ac mi tokmu alıyorsunuz?
Arkadaşlar ben iyi olmaya çalışıyorum tahmin edebileceğiniz gibi ne kadar çalışsam da içim çok yanıyor!!! 1 sene tedaviler ilaçlar takipler tam tüp bebek öncesi bu müjde. Belki Rabbimin bana bir uyarı verdi bak normal oluyor o yüzden bekle diye. Ama korkuyorum acaba bir tesadüf müydü tuttu yoksa,bundan sonra normal yolla Bebek sahibi olabilir miyiz diye düşünmeden edemiyorum. Dr artık hamile kalabiliyorsun Bu iyi bir şey Dedi ama içimin Ateş'ine hiçbir su kar etmiyor!
güzel haberlerle dönersin inşallah, benim de yarın sabah randevum ve şimdiden heyecanlıyım.
ayy ne güzel karnın çıkmış, ben de daha bişi yok ve uzun boylu olduğumdan geç çıkma ihtimali yüksek.
Çok şükür ki sen ve eşin sağlıklısınız, hayattasınız ve doğal yolla hamile kalabiliyorsun. şu anda acın taze belki ne desek kar etmiyor ama ülkede o kadar acı olaylar yaşanıyor, her gün o kadar anne-baba evladını şehit veriyor, o kadar kadın eşini kaybediyor, o kadar çocuk babasız kalıyor ki. hayatta çok ağır sınavlar var, Rabbim daha zorunu yaşatmasın hiç kimseye, inşallah senin için hayırlı olan buydu. Doğal seleksiyon mutlaka var, ya hep ya hiç oluyor, sağlıklı olan devam ediyor, sağlıksız olan kalıyor, onun için bu kaybı erken yaşaman da kabullenmeni o denli kolaylaştırır, Rabbim cennetinde buluşturur sizi inşallah. Dularımız üzerinizde.Arkadaşlar ben iyi olmaya çalışıyorum tahmin edebileceğiniz gibi ne kadar çalışsam da içim çok yanıyor!!! 1 sene tedaviler ilaçlar takipler tam tüp bebek öncesi bu müjde. Belki Rabbimin bana bir uyarı verdi bak normal oluyor o yüzden bekle diye. Ama korkuyorum acaba bir tesadüf müydü tuttu yoksa,bundan sonra normal yolla Bebek sahibi olabilir miyiz diye düşünmeden edemiyorum. Dr artık hamile kalabiliyorsun Bu iyi bir şey Dedi ama içimin Ateş'ine hiçbir su kar etmiyor!
Hayırlısı buymuş demek ki ya Allah korusun sağlıksız olsaydı,allahım beterinden sakladın herkesi. Evet öyle derler genelde rahim gebeliğe yatkın olduğu için ama tedirgin olduğum şey acaba bir şans eseri mi tutmuştu Bebek yoksa düzeldi de eşim ondan mı tuttu acaba? Normal yoldan tekrar okur mu yoksa tüp bebek mi yaptırırız diye tedirginim. Bu arada Dr 1000 TL işlem için almış 750 de pataloji genetik tarama falan için almış.
Ben de uzun boylu sayılırım aslında, boyum 1,73 kilom da gebeliğin başında 61 di sonra 63 e çıktım aşermeler malum:) Şimdi 61 e geriledim, ama top gibi bir karnım var, kendimi tuhaf hissediyorum. Kadın doğum hemşireliğinde doktora yapıyorum akademisyenim, bu tuhaf hissetme durumu sadece bende mi var diye şimdi gebelikte beden imajı ile ilgili bir çalışma yapacağım:) aynı zamanda anneliğe uyum, gebeliğin kabulü, doğuma hazır oluş gibi çalışmalar da planlıyorum:))
Merhaba kızlar ben fırsat buldukça açıp okuyorum pek bişey yazmadan çıkıyorum. Başta aktiftim sonra psikolojim kötü etkilendi bıraktım şimdi herkes biraz daha rahatlamış sohbet güzel bir hal almış. Rahat bir hamilelik geçiriyorum. Hatta hiç hamile gibi değilim dün gördüm yavrumu videoya aldım. Önceki gece görmek için heyecandan uyuyamadim bu gece de görüntüsü gözümün önüne geldi hep. 2 li test istemedim Dr da ultrasonda ense ölçümüne de baktığını ve normal değerlerde olduğunu söyledi. Veee tam emin olmamakla beraber erkek dedi yanılmalarda yaşıyoruz dedi. 1 ay sonra gidicem o zamana kadar hareketlerini hissetmeye başlarım
Canım çok gecmis olsunHerkese merhaba bi kac gündür takip edemiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir.. Başımdan çok kötü bu rahatsızlık geçti mi desem geciyor mu desem
Idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip kana kadar ulaşmış ben hiçbirşey anlamadım bi gece sabah 5e kadar hiç durmadan şiddetli kusma ve bulantim olunca besin zehirlenmesi mi die acile gittik ama elim ayağım tutmuodu artık. serum takıldı tahlil felan yapıldı sonuç kanda idrarda enfeksiyon. Bebeğimin durumu iyiydi ancak daha cok yükselirse bebeğe zararı olurmuş geçmezse yatış yapılacaklar.
Şimdi ewdeyim bebek gibi az az yiyebiliorum miğdem almio resmen.
Premesis werdi dr kullanan warmı ? Bunu kullanınca folik asit kullanimiosunuz ? Ac mi tokmu alıyorsunuz?
teşekkür ederim Allah razı olsun senden kanamam yok şükürler olsun ki ama kahve leke gelmeye devam ediyor tuvalete gitmeye korkuyorum progestan ilacını günde 3 defa içmeye karar verdim
Bu gece ben cok ilginc bir durum yasadim paylasmak istiyorum sizlerle...Ben ruyalara pek inanmam, gun icinde bilincaltimizin urunleri oldugu inancindayim. Normalde yuzu koyun yatan biriyim cocuklugumdan beri. Fix dalma pozisyonumdur ve suan ne kadar dikkat etsem de sabah yuzu koyun uyanarak buluyorum kendimi. Neyse, dun gece ayni bu pozisyon uyuyakalmisken bir anda gozumu actim ve bir erkek sesi bana don onunu Gamze , yine ayni sekilde yatmissin dedi. Tamam dedim ama donmedim. Ardindan son ses muzik sesi yukselmeye basladi. ama ne ses kulaklarim patlayacak gibiydi. Sonra dondum onume. Gozlerim acik bu arada. Esime baktim, fosur fosur uyuyodu. Sabah sordum sen mi uyardin beni gece yarisi diye, yok oyle bir sey dedi. Resmen hayatimda ilk kez uykumda sinyal aldim. Bilincimin acik olduguna yemin edebilirim. Bu tarz bir olay yasayaniniz var mi? Etkisindeyim halen..
Benim oğlum da 3 haziran 2014 doğumlu gözüm korkuyo benim yaa inşallah başa çıkabiliriz canımBen de 11+4 te gittim canım gidebilirsin. Doktoruna sormanda fayda var ama ara ara şikayetler azalabiliyor.
canım 07.03.2014 doğumlu :)
Daha bu sabah eşime anlattım, ne rüyalar görüyorum neler neler diye:) karmakarışık, hiçbir düzeni yok rüyaların, hepsinden yarım yamalak hatırlıyorum, eşime " herhalde ben gece 100 defa filan dönüyorumdur, farkında mısın" dedim, "90 kesin de 100 ü bilmiyorum" dedi:) ya dedim bir sırt üstü, bir yüz üstü, bir sağa bir sola, Allahım o kadar çok uyanıyorum ki, bir de her uyanışımda bilinç altımda, "ben hamileyim" diyor kendi sesim kendime, eşim de tedirgin yatıyorsun, ondan oluyordur dedi. Yaşadığım durumu çok anlatamadım ama sanırım yaşadığına yakın bir şey, yatakta hangi pozisyonu alırsam hamile olduğum için sanki yanlış pozisyonmuş gibi geliyor ve uyanıyorum sürekli.Bu gece ben cok ilginc bir durum yasadim paylasmak istiyorum sizlerle...Ben ruyalara pek inanmam, gun icinde bilincaltimizin urunleri oldugu inancindayim. Normalde yuzu koyun yatan biriyim cocuklugumdan beri. Fix dalma pozisyonumdur ve suan ne kadar dikkat etsem de sabah yuzu koyun uyanarak buluyorum kendimi. Neyse, dun gece ayni bu pozisyon uyuyakalmisken bir anda gozumu actim ve bir erkek sesi bana don onunu Gamze , yine ayni sekilde yatmissin dedi. Tamam dedim ama donmedim. Ardindan son ses muzik sesi yukselmeye basladi. ama ne ses kulaklarim patlayacak gibiydi. Sonra dondum onume. Gozlerim acik bu arada. Esime baktim, fosur fosur uyuyodu. Sabah sordum sen mi uyardin beni gece yarisi diye, yok oyle bir sey dedi. Resmen hayatimda ilk kez uykumda sinyal aldim. Bilincimin acik olduguna yemin edebilirim. Bu tarz bir olay yasayaniniz var mi? Etkisindeyim halen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?