Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

kesinlikle cok haklisin yasadigin aciyi anlamam mumkun degil. hele ki artik bu haftalardan sonra insan hic beklemiyor ama kismet iste daha gecen hafta cinsiyetini bile ogrenmis bi arkadasim bebegini kaybetti. garantideyiz diye bisi yok nasibimizde ne varsa onu yasayacagiz hepimiz..

ama senin icin guzel olan yani doktorun da dedigi gibi hamile kalabiliyor olman. insallah kisa zamanda ister tup olsun ister norrmal gebelik olsun saglikla bir evlat alirsin kucagina canim. dualarimiz seninle..

Tabi ki normal yollarla hamile kalabilirsin. Bunu kendine ve hayatindaki haddini bilmez insanlara kanitladin zaten. Allah hakkinda hayirlisini versin. Ben nazara inanan biriyim. Sana tavsiyem bundan sonra eger normal ya da tup bebek olsun, kimseyle durumunu kritik donemler gecene kadar paylasma. Ben de cok tecrube ettim mutsuzlugumu kollayan insanlardan. Gamsiz olmak gerekli. Suan uzuntun cok taze, cok iyi anliyorum. Bir sure sonra kendine zaman ayir, yapmayi diledigin ama hamilelikten oturu yapamadiklarina oncelik ver. Her seyden onemli sensin. Sen iyi olursan her sey iyi olur.

çooook geçmiş olsun iyi misin şimdi? ne ilaç verdiler?

Herşeyde bir hayır vardır, ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. Birşeyi ne kadar çok istersen sınavı da o kadar büyük oluyor. Güçlü bi kadın olarak üstesinden geleceğine inanıyorum. Dua ile birlikte tedavilerine devam edip bebeğini kucağına alacağına can-ı gönülden inanıyorum. Sağlıksız bir evlat ile imtihan edilmektense biraz daha geç kucağına almak daha iyi gibi geliyor insanın kulağına. Hakkında en hayırlısı olsun.. Sevgi ve dua ile..

güzel haberlerle dönersin inşallah, benim de yarın sabah randevum ve şimdiden heyecanlıyım.

ayy ne güzel karnın çıkmış, ben de daha bişi yok ve uzun boylu olduğumdan geç çıkma ihtimali yüksek.

Ben de uzun boylu sayılırım aslında, boyum 1,73 kilom da gebeliğin başında 61 di sonra 63 e çıktım aşermeler malum:) Şimdi 61 e geriledim, ama top gibi bir karnım var, kendimi tuhaf hissediyorum. Kadın doğum hemşireliğinde doktora yapıyorum akademisyenim, bu tuhaf hissetme durumu sadece bende mi var diye şimdi gebelikte beden imajı ile ilgili bir çalışma yapacağım:) aynı zamanda anneliğe uyum, gebeliğin kabulü, doğuma hazır oluş gibi çalışmalar da planlıyorum:))

Çok şükür ki sen ve eşin sağlıklısınız, hayattasınız ve doğal yolla hamile kalabiliyorsun. şu anda acın taze belki ne desek kar etmiyor ama ülkede o kadar acı olaylar yaşanıyor, her gün o kadar anne-baba evladını şehit veriyor, o kadar kadın eşini kaybediyor, o kadar çocuk babasız kalıyor ki. hayatta çok ağır sınavlar var, Rabbim daha zorunu yaşatmasın hiç kimseye, inşallah senin için hayırlı olan buydu. Doğal seleksiyon mutlaka var, ya hep ya hiç oluyor, sağlıklı olan devam ediyor, sağlıksız olan kalıyor, onun için bu kaybı erken yaşaman da kabullenmeni o denli kolaylaştırır, Rabbim cennetinde buluşturur sizi inşallah. Dularımız üzerinizde.

Canım benim şans eseri diye düşünme, Rabbim yazdığı an yine olur. Sperm sayıları vs sadece ihtimali artıran bir gösterge. Hem tüp bebekle ilgili de tedirgin olma bence, kısmette öylesi varsa öyle olur. Ama ben inanıyorum ki çok kısa sürede normal bir şekilde olacak.

Kaybı olan arkadaşları okuyoruz. Allah yardımcıları olsun, çok zor bir durum. Daha görmediğimiz, hissetmediğimiz bebeğe kuvvetli bir bağlanma yaşıyoruz. Haliyle kaybında da yaşadığımız bağlanma kadar yas sürecine giriyoruz. Bu durumu yatıştıracak tabi ki söz yok ancak, ne olursa olsun sınavdayız, sabretmemiz halimize şükretmemiz gerekiyor. Öğrencileri hastane uygulamalarına çıkardığımda kadın doğum servislerinde beterin beteri olduğunu çok gördüm, sabrı öğrendim. Bugün saat 3 te benim de randevum var, doktor ne diyecek bebek sağlıklı mı diye çaresizce beklicem ben de doktorun ağzından çıkacak kelimeleri. Ne yaşarsak yaşayalım Allah bize herşeyin en hayırlısını versin, sonuçta biz bilemiyoruz, göremiyoruz bizim için hayırlı olanı..

Ben de 1,77 yim canım ve 73 ile hamile kaldım. anlayacağın çok kilo alırsam bir yarmagül olarak doğuma girebilirim :) Karnım akşamları şişiyor ama sabah daha inik oluyor sanırım gazdan dolayı.
bu araştırmalar neticesinde senden öğrenecek çok şeyimiz olacak sanırım

Merhaba kızlar ben fırsat buldukça açıp okuyorum pek bişey yazmadan çıkıyorum. Başta aktiftim sonra psikolojim kötü etkilendi bıraktım şimdi herkes biraz daha rahatlamış sohbet güzel bir hal almış. Rahat bir hamilelik geçiriyorum. Hatta hiç hamile gibi değilim dün gördüm yavrumu videoya aldım. Önceki gece görmek için heyecandan uyuyamadim bu gece de görüntüsü gözümün önüne geldi hep. 2 li test istemedim Dr da ultrasonda ense ölçümüne de baktığını ve normal değerlerde olduğunu söyledi. Veee tam emin olmamakla beraber erkek dedi yanılmalarda yaşıyoruz dedi. 1 ay sonra gidicem o zamana kadar hareketlerini hissetmeye başlarım

Haklısın canım istenmeyen şeyler yaşandığında hepimiz çok üzülüyoruz. Umarım bir daha hiç yaşanmaz. Gözün aydın bebeğin büyümüş hatta anlaşılan pipiyi bile göstermiş :) Bana bile heyecan yaptı ilk cinsiyet haberi senden gelmiş oldu :) şimdi yazalım mı listeye yoksa kesinleşince mi?

Bu gece ben cok ilginc bir durum yasadim paylasmak istiyorum sizlerle...Ben ruyalara pek inanmam, gun icinde bilincaltimizin urunleri oldugu inancindayim. Normalde yuzu koyun yatan biriyim cocuklugumdan beri. Fix dalma pozisyonumdur ve suan ne kadar dikkat etsem de sabah yuzu koyun uyanarak buluyorum kendimi. Neyse, dun gece ayni bu pozisyon uyuyakalmisken bir anda gozumu actim ve bir erkek sesi bana don onunu Gamze , yine ayni sekilde yatmissin dedi. Tamam dedim ama donmedim. Ardindan son ses muzik sesi yukselmeye basladi. ama ne ses kulaklarim patlayacak gibiydi. Sonra dondum onume. Gozlerim acik bu arada. Esime baktim, fosur fosur uyuyodu. Sabah sordum sen mi uyardin beni gece yarisi diye, yok oyle bir sey dedi. Resmen hayatimda ilk kez uykumda sinyal aldim. Bilincimin acik olduguna yemin edebilirim. Bu tarz bir olay yasayaniniz var mi? Etkisindeyim halen..

Dün duramadım unisex olanlardan bebişe kıyafetler aldım internetten, bugün bir set geldi, çok şeker, iş yerinde dayanamadım açtım, şimdiden heyecan bastı, bunlrı mı giyecek diye inanamadım, çok minikler ama çok tatlılar

Canım çok gecmis olsun

Teşek
teşekkür ederim Allah razı olsun senden kanamam yok şükürler olsun ki ama kahve leke gelmeye devam ediyor tuvalete gitmeye korkuyorum progestan ilacını günde 3 defa içmeye karar verdim

canım ben sabah namazı saatinde tokat yiyerek uyandığımı bilirim oluyor oyle şeyler bilinçaltı olabilir ya da melekler olabilir bilinmez :)

Ben de 11+4 te gittim canım gidebilirsin. Doktoruna sormanda fayda var ama ara ara şikayetler azalabiliyor.

canım 07.03.2014 doğumlu :)
Benim oğlum da 3 haziran 2014 doğumlu gözüm korkuyo benim yaa inşallah başa çıkabiliriz canım

Daha bu sabah eşime anlattım, ne rüyalar görüyorum neler neler diye:) karmakarışık, hiçbir düzeni yok rüyaların, hepsinden yarım yamalak hatırlıyorum, eşime " herhalde ben gece 100 defa filan dönüyorumdur, farkında mısın" dedim, "90 kesin de 100 ü bilmiyorum" dedi:) ya dedim bir sırt üstü, bir yüz üstü, bir sağa bir sola, Allahım o kadar çok uyanıyorum ki, bir de her uyanışımda bilinç altımda, "ben hamileyim" diyor kendi sesim kendime, eşim de tedirgin yatıyorsun, ondan oluyordur dedi. Yaşadığım durumu çok anlatamadım ama sanırım yaşadığına yakın bir şey, yatakta hangi pozisyonu alırsam hamile olduğum için sanki yanlış pozisyonmuş gibi geliyor ve uyanıyorum sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…