Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende 176 boyum 72 ile de hamile kaldım evet bende yarmagül adayıyım

dün gece rüyamda 12 temmuzda doğum yaptığımı gördüm :) doktor kız olduğunu düşünüyor rüyamda oğlum oluyor; diyorum böyle kız mı olur

Bu sözüne kesinlikle katılıyorum arkadasım kesinlikle nazara çok inanıyorum oyüzden hamilelegimi hala cok az insan biliyor arkadasımız bize eltisini anlatmıstı günahını almak isteme kimsenin icini bikmiyorum ama anlatıgı kadarıyla cok kıskanmıstı bir daha hamile kalırsan keklik_58 bence kimseye söyleme 3ay dolsun en azından

Teşek

teşekkür ederim Allah razı olsun senden kanamam yok şükürler olsun ki ama kahve leke gelmeye devam ediyor tuvalete gitmeye korkuyorum progestan ilacını günde 3 defa içmeye karar verdim
Amin canım, Allah senden de razı olsun, inşallah tamamen kesilir lekeler de, doktora gitmeyecek misin tekrar? dün ne demişti doktorun lekeler normal mi?

Amin canım, Allah senden de razı olsun, inşallah tamamen kesilir lekeler de, doktora gitmeyecek misin tekrar? dün ne demişti doktorun lekeler normal mi?
İlk Çarşamba günü gittim normal dedi kahve önemli değil dedi bebeğimizin kalp atışını dinletti 3 gün rapor verdi dünde başka bir doktora gittim o da kalp atışını dinletti progestana devam dinlen dedi ama doktordan gelince içimden parça geldi sandım umarım öle değildir ve lekenin rengi açıldı ama şimdi de kahveye döndü kendimce üçr çıkartacam ilacı arkadaşım günde üç defa alıyormuş çünkü

Ben progesteron kullanmadığım için hiçbir fikrim yok, doktoruna telefonda sorma imkanın varsa iyi olur tabii, çok geçmiş olsun tatlım.

Cok üzüldüm ne desem boş Allahim sabir versin inşallah sana. İnşallah kisa zamanda yine hamile kalirsin ve kucagina alirsin

Cok saol canım Kesinlikle kullan bebeğe zararı olmaz ilerlerse daha çok zararı war. Merak etme kullanırken bol su iç geçer kana geçme ihtimali olmaz ben ilac kullanmadım ondan kana kadar ilerledi.

Bende de idrar yolu enfeksiyonu cikmisti. Idrar kültüründe üreme cikmadi şükürler olsun. Arkadaslar dr cok onemli antibiyotik icilmeli demisti. Bu durumu yasayan arkadaslar Allah şifa versin inşallah size. Bol bol su icin mutlaka. Birde kizim hastaydi yazamadim ondan da bana gecti dayak yemiş gibiyim her tarafım agriyor ilac da kullanamiyorum.

çooook geçmiş olsun iyi misin şimdi? ne ilaç verdiler?
Saol canım o gece ye gore şimdiçok iyyim tabi ama miğdem sadece sıvı alıyor suan katı yiyemiorum resmen onun dışında iyyim çok şükür. Ilaç olarak premesis croxilex dramamine werdiler.

Bende rüyamda isim gördüm yiğit alp diye sesleniliyor ama göremiyorum. Uyaninca aklima geldi arkadasimin oglunun ismi

Saol canım o gece ye gore şimdiçok iyyim tabi ama miğdem sadece sıvı alıyor suan katı yiyemiorum resmen onun dışında iyyim çok şükür. Ilaç olarak premesis croxilex dramamine werdiler.
Canim gecmis olsun dr bana da premesis vermisti ama ben almadim eczaci cok övdü cok iyi dedi. 39 liraydi.Benim bulantilar bi gün var bi gun yok. İnşallah bulantilar gecer de biraz rahatlariz

Canim gecmis olsun dr bana da premesis vermisti ama ben almadim eczaci cok övdü cok iyi dedi. 39 liraydi.Benim bulantilar bi gün var bi gun yok. İnşallah bulantilar gecer de biraz rahatlariz
Ay canım okadar pahalı mı bilmiodumEşim aldı ilaçları ben kendimde değildim annemle eşim icirdiler daha bugün baktım ilaçlara. Ya ben son hafta kendime gelmiştim bulantilarim yok denecek kadar azalmıştı enfeksiyon beni mahwetti
Ya premesis witamin ilacı prospekturunde öyle yazıyor folik asit de war içinde dr birşey demedi folik asiti birakicakmiyim dewam mi anlamadım.

Canim onu icince folik asite gerek yok. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu bulanti yapar dedi dr. Serum takviyesi gerekli demisti. Birde kusma olduğu icin decavite baslatti erkenden. Vitamin almalisin dedi. Devlet hastanesindeki dr dedi.

bana da nadiren olur böyle şeyler, bir kaç gün etkisinden kurtulamam. aynı gerçek gibi hatta sabah uyunanınca etrafa bakınırım :)

Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu veya sistit problemi yaşayanlar, gece yatmadan önce mutlaka 2 tane kivi yiyip yatın. kivi tam bir C vitamini deposu ve C vitamini mesanede asidik bir ortam oluşturduğu için bakteri üremesini engelliyor. tabi bu ilk aşama enfeksiyon olanlar ve koruma amaçlı yapılacak birşey. Escherichia coli üremesi varsa antibiyotik şart. Doktorunuz mutlaka bu bakterinin hassas olduğu etken maddeyi içeren bir antibiyotik vermiştir. İhmal etmeden kullanın ve C vitamini takviyesi çok çok önemli. Bir de en az 3-4 litre su tüketimi. Hatta su tüketimi o kadar fazla olmalı ki böbrekler aşırı çalışmaktan idrarınızı yaparken böbrek sancısı hissedebilirsiniz. Uzun aylar kanamalı sistit problemi yaşayan biri olarak edindiğim tecrübelerle sabittir yazdıklarım. Çok çok geçmiş olsun hepinize...

ben ilk başta ağızdan 3 defa alıyordum günde ama sonra doktor karaciğeri yormasın ve direk etki etsin diye fitil olarak günde 1 tane devam et dedi. Ben de gece yatmadan alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…